- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiz nerden görimmmm ben ciddiye neden alinmayasin insani sinir etmeCiddi soruyorum ya ciddiye alınmıyorum kadere bak bi emoji koymuştum minik göremedi de ondan sordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz nerden görimmmm ben ciddiye neden alinmayasin insani sinir etmeCiddi soruyorum ya ciddiye alınmıyorum kadere bak bi emoji koymuştum minik göremedi de ondan sordum
Dünkü emojiyi bende goremedim profilinde ekran görüntüsü aldığında görünuyordu :))Ciddi soruyorum ya ciddiye alınmıyorum kadere bak bi emoji koymuştum minik göremedi de ondan sordum
Ne emojisi yaaaa anlamadim gercektenDünkü emojiyi bende goremedim profilinde ekran görüntüsü aldığında görünuyordu :))
Dun minik projilinde bonusu etiketlemisNe emojisi yaaaa anlamadim gercekten
Bende ciddi bisey oldu sandimDun minik projilinde bonusu etiketlemis
Bonusda cicek emojisi koymus ama görünmüyordu
Ekran goruntusunu atti :)
Kiz nerden görimmmm ben ciddiye neden alinmayasin insani sinir etme![]()
Eki Görüntüle 2714832
![]()
Felicio 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (680. Etap) : 66,40
Bitiş Kilosu (698. Etap) : 53,30
Verilen Toplam Kilo : 13,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,73%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 689
Sevgili Felicio 22 Haziran 2020 (680. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 682. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Ekim 2020 (698. etap) tarihinde toplamda 13,10 kilo vermiş olarak ve 53 kilo olan hedefini 98% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Oooooo tebrik ederim artik bir karnen varEki Görüntüle 2714832
![]()
Felicio 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (680. Etap) : 66,40
Bitiş Kilosu (698. Etap) : 53,30
Verilen Toplam Kilo : 13,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,73%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 689
Sevgili Felicio 22 Haziran 2020 (680. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 682. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Ekim 2020 (698. etap) tarihinde toplamda 13,10 kilo vermiş olarak ve 53 kilo olan hedefini 98% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
PekiŞaka yapıyorum ciddileşm hemen![]()
Mezun armam ne zaman eklenir kaptanım
Onu tam olarak bilmiyorum canim paylasimda o konu konusuluyordu dun eski kaptanlardan biri takip ediyordu ama ne olacak kim takip edecek belli degil :)Mezun armam ne zaman eklenir kaptanım![]()
Kaptanım ben o armayı istiyorum hem de çok peşine düşelim miOnu tam olarak bilmiyorum canim paylasimda o konu konusuluyordu dun eski kaptanlardan biri takip ediyordu ama ne olacak kim takip edecek belli degil :)
Simdi yazmis paylasim alanina canim eger bugun yazarsa kazen ne zaman eklerse eklenirKaptanım ben o armayı istiyorum hem de çok peşine düşelim mi![]()
Teşekkür ederimSimdi yazmis paylasim alanina canim eger bugun yazarsa kazen ne zaman eklerse eklenir![]()
Bende bebeyle oynuyorum uyumuyoSlm hatunlar eşim yeni gitti bebeleri Uyutuyorum
Napiyorsunuz