Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi yazsin canim
Yeni girdim bildirim dusmus karne bolumune yazmis yazik buraya cagirayim dedimdiGeldi canim buraya![]()
Zayiflamak istediginiNeyi yazsin canim![]()
Acaba lili uyuyomuydu kiz gelene kadarYeni girdim bildirim dusmus karne bolumune yazmis yazik buraya cagirayim dedimdi![]()
Katilmak isteyenlere yazmis cagirdim bende :))Yeni girdim bildirim dusmus karne bolumune yazmis yazik buraya cagirayim dedimdi![]()
Bende mezunlarin karne sayfasinda yazdigini gördüm yazik bizi bulana kadar her yere yazmis deseneKatilmak isteyenlere yazmis cagirdim bende :))
O bulduda sen bulana kadar bizi bayaaa ugrasmisinBende mezunlarin karne sayfasinda yazdigini gördüm yazik bizi bulana kadar her yere yazmis desene![]()
Guanydin ❤Günaydın![]()
Tat almıyorum umarım kilo da almamGecmis olsun canim spora ara ver 1 hafta sonra kaldigin yerden devam edersin
Metabolizmani guclendirecek besinler tuket 1-2 kilo alabilirisn sonra nasilsa burdasin birlikte veririz![]()
Gecmis olsun canımTat almıyorum umarım kilo da almam![]()
Menü de spor da güzel canım afiyet olsunİyi geceler kızlar
Bugün ki menümZipzip-
Kahvaltı 11-12 arası tam hatırlamıyorum
2 haşlanmış yumurta
2 çorba kaşık lor peyniri
2 küp kaşar peyniri
Salatalık
4 ceviz
3 gün kurusu kayı
Ara 14:40
2 bardak ayran
1 elma
Akşam 17:00
2 kase yoğurt çorbası
Ton balıklı salata (balığın yağını tamamen süzdüm ve ayrıyeten tuz eklemedim salataya)
spor @Nidsalii
30 dakika leslie boosted 300 p
15 dakika bölgesel 150 p
Toplam 450 puan
3.5 litre su
Güzel canım afiyet olsunSelamlar menümü yazıp yatacağım kanepede uyuyakalmisim eşim çocuğu uyutmus bile bende yatayım menümü yazıp
Sabah 10:30 menemen 50 Gr peynir 10 zeytin 2 kuru kayısı 5 ceviz
Ara 14:50 bir kupa kahve
Akşam 19:00fırında balık 300-400 gr bol salata 2 çatal tahin helvası
Spor 11000 adım 330p @Nidsalii
Güzel canım afiyet olsunGünaydınlar.
Dünkü menüm
10:00 1/2 paket eti form
12:00 1 tabak taze fasulye, 1 tabak sebzeli köfte, 1 ayran
17:00 200 ml süt, 50 gr yulaf ezmesi
20:00 1 tabak etli patlıcan, yarım tabak pilav, yoğurt
Tat almıyorum umarım kilo da almam![]()
Evet canim sana katiliyorum mezun olcak diye olcekti