Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canlar
Dün bütün gün iptaldim. Kayınvalidemin evini temizlemeye gittim. Aralıklı oruç yapamadım ama... işte gün boyu menüm:
Sabah 5.00 sade kahve
9.00 çökelek 3 zeytin elim büyüklüğünde ekşili( köy mayali ekmeği) 1çay kaşığı ahududureçeli
14.30 köftelikli lahana sarması(küçük bir tabak), gendime çorbası(yoğurt, buğday ve nohut) ondan sonra 18.00 e kadar temizlik. Saat 19.00 dan sonra hiç birşey yemedim.
Yaklaşık 8 saat temizlik 240 puan N Nidsalii Zipzip-

Simit 4 dilim ekmek ediyor maalesef.Keşke sabah yarım yeseymişsin,doğrusu öğle ekmek yememişsin dengelenmiştir bir nebze.Afiyet olsun.
Güzel menü,afiyet olsun
Menü de spor da cok iyi masallah
Canım biraz karbonhidrat kaçmış sanki.Öğlen hem kısır hem poğaça olunca akşam 1 lahmacun olsa daha iyiymiş gibi.Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel menü ve güzel spor
Geçmiş olsun öncelikle.Afiyet olsun,menü ve spor güzel olmuş.

Afiyet olsun,evde olmamanıza rağmen dikkat etmişsiniz bence.

Geçmiş olsun
Gunaydin kızlar
Günaydın

Teşekkür ederim canım Benim diyette amacım öncelikli sağlıklı beslenmek mümkün mertebe başarabildiğimi düşünüyorum, alerji yapısal birşey ve alerjide özellikle kilo almamam gerektiğini söyledi dr kilo artarsa nefes darlığı vs komplikasyonlar katlamalı artıyormuş canım

Bende eski grubuma baktım uyumuş konu iptal, ve dolaşırken 6.takım takıldı gözüme geldim iyiki gelmişim
Günaydın
Günaydın arkadaşlar
Günaydın
Günaydın kızlar, keyifli bi gün olması dileğiyle
Günaydın
Günaydın
Gunaydin kızlar
Günaydın kaptanım

Bu adımlarınız ev içinde atılan adımlarmı
Sadece ben evde adim atiyorum galiba canim digerleri ev disinda :))
Gecmis olsun
Gunaydin canim ❤
Günaydın arkadaşlar
Gunaydin canim ❤
Günaydın kızlar, keyifli bi gün olması dileğiyle
Gunaydin canim ❤
Gunaydin ❤
Bende eski grubuma baktım uyumuş konu iptal, ve dolaşırken 6.takım takıldı gözüme geldim iyiki gelmişim
Iyiki gelmişsin ❤❤
Bende 2019 da 8. Takıma katıldım. Cok onceden de kisa sureli bir takima katilmistim ama o zamanlar diyete uyamadim... 8. Takım güzeldi hamile kalinca mecbur ayrildim. Simdi de kaptanin davetiyle burdayim, iyiki gelmişim :)
Iyi ki gelmissin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…