- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Ara verme cnm benim dikkat et sporuna diyetine. Yediklerine dikkat ettMerhaba ..Ben bir süreliğine izin talep ediyorum. Çok yoğunluğum var . Yoğunluğum bittiğinde döneceğim inşallah. Hepinizi seviyorum. Görüşmek dileği ile.
Canim tatli istiyooooooooo
Evet yememeliyim. Öğlen başka bişey yoktu menü deAfiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim aksami erken kapatmışsin ama yediklerin olmamis fazla karbonhidrat olmus
Afiyetolsun
Afiyet olsun kizartma yememelisin canim aksam menusu güzel
Afiyet olsun canımmenu :)
Sabah 10
1 yumurta
Domates salata
Nescafe
12.30
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
15.00
Turk kahvesi
3 elma topu
19.30
Bir kase ispanak
Bir kase bulgur pilavi
Semizotu yoğurtlusu
Salata
Yoğunlığun neyle ilgiliyse inşallah çabucak olumlu hallolurda dönersin aramıza. İnşallah en kısa zamanda görüşürüzMerhaba ..Ben bir süreliğine izin talep ediyorum. Çok yoğunluğum var . Yoğunluğum bittiğinde döneceğim inşallah. Hepinizi seviyorum. Görüşmek dileği ile.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar millet
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
Kahvaltı 10 : 30
1 yumurta ile omlet, 1 kaşık menemen, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, 3 şekersiz çay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter
Öğle saat 14 : 00 yarım nar, 5 çiğ badem
Saat 15: 00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam saat 17 : 00
2 kaşık menemen,1 dilim tam buğday ekmeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Saat 19 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru kayısı, 1 madensuyu
Saat 22 : 30 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 2,5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
10 dk bölgesel _ 100 puan
30 dk boosted _ 300 puan
14.000 adım _ 420 puan
Toplam : 820 puan
N Nidsalii
Bende bu tarz tarifelere bakıyorum bu ara kahve yanınaBen denemeyi dusunuyorum. Balı az tutmak lazim. Ya da kuru incir, hurma eklenebilir
Güzel olmuş afiyet olsunElma toplarim hazir. Kizima ve eşime de vercem tabiki :)
30 dakika leslie boosted yaptim ama yoruldum yaaa :)
Sporcu sütyenlerinden kullan. İşe yarıyor bende rahatsız oluyordum aldım 2 tane kullanıyorum spor yaparkenBen bunu yapınca göğüslerim çok sallanıyor sütlü de...
Çok fena oluyor...
Sağol cnmAfiyet olsun canım
Yoğunlığun neyle ilgiliyse inşallah çabucak olumlu hallolurda dönersin aramıza. İnşallah en kısa zamanda görüşürüz
Afiyet olsun canım
Bugün işten gelince oğlanla beraber 3 saat uyumuşuzAfiyet olsun
Afiyet olsun ciger zaten epey agir lavaş ve bulgur pilavı rahatsiz etmistir
Afiyet olsun. Biber kizartmasi haric guzel. Ama menu genel olarak az gibi. Aclik baslayinca insan herseye saldırıyor
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Benimkiler uyurken bende uyuyabilseydim keske. Gece yemelerim hep bu yuzdendi. Cocuk uyumadikca sinirden yiyodumBugün işten gelince oğlanla beraber 3 saat uyumuşuzkalktım hiç acıkmamışım uykudan ötürü. O yüzden yemek istemedim öğlen çok açtım zor durdurdum kendimi
Valla 3 kez uyandı emzrşdşm pışpışladım uyuttum geriBenimkiler uyurken bende uyuyabilseydim keske. Gece yemelerim hep bu yuzdendi. Cocuk uyumadikca sinirden yiyodum
sizinki ne kadarlıkİyi geceler. Benim kizlar ayakta daha :/
Biri 3 yaş diğeri 8.5 aylikS
sizinki ne kadarlık
Uyaninca uyumuyolar benimkiler. Ya ağlayıp diğerini uyandiriyolar ya da oynasiyolar kikir kikir gülüpValla 3 kez uyandı emzrşdşm pışpışladım uyuttum geriçok uykum vardı napayım. Gece yemesi direk kilo oluyor ya. Ramazan’da ben bu yüzden hep kilo alıyordum
Afiyet olsun
Afiyet olsun ciger zaten epey agir lavaş ve bulgur pilavı rahatsiz etmistir
Afiyet olsun. Biber kizartmasi haric guzel. Ama menu genel olarak az gibi. Aclik baslayinca insan herseye saldırıyor
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Teşekkürler kızlar20 aylıkken bıraktık şubatta 2yaş olcak
Afiywt olsun canım
Şubatta 2yaşını doldurcak tuvaleti öğreteyim diyorum kaloriferli nasılsa diye yatağı sonra ayırırız heralde
Kaka yapınca hemen söylüyo şuan zaten inşallah kolay olur
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bu saatte çikolata tatlı canının istemesi tamamen stresten kalk dolaş bişeyle meşgul et kendini
Ben daha önce hep akşamdan sonra tatlı bişeyler yiyerek bozardım akşama yaptığım diyeti
Afiyet olsun canım
Eline sağlık canım kakao mu oElma toplarim hazir. Kizima ve eşime de vercem tabiki :)
Geçmiş olsun canımBugün daha iyiyim canım yüzüme renk geldi
O baya yorucu kaptanım bravo30 dakika leslie boosted yaptim ama yoruldum yaaa :)
Afiyet olsun canımSabah09.00
Patatesli yumurta
Domates
5 zeytin
2 dilim peynir
Yarım ekmek
1 TK pekmez
Öğle 14.30
2 kurabiye
Akşam 15.00
1 kase tarhana(buğday ve yogurttanuapilmis)
1 kase turlu
18.30
Canim tatlı istedi
1 kaseye yakın meyveli lifalif +sut
Afiyet olsun canımSabah 7 de şekersiz türk kahvesi ve ardından lesli 45 dakika
8.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tutam maydanoz ve roka
Öglen 14.00
Sebze yemeği
3 yemek kaşığı bulgur
Yagsiz tuzsuz salata
Akşam 18.30
1 küçük kase tavuk çorbası
Salata
3 litre su içtim
1 buçuk litre de maydanozlu limon suyu içtim
Fazla olmuş canım yarın toparlarsin04/11/2020
Sabah: (09.30)
-Menemen
-2 kaşık karnabaharlı omlet
-2 dilim peynir
-1,5 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
Öğle: (16.30)
-Ciğer şiş
-1 kuşbaşılı pide
-Biraz lavaş ve bulgur pilavı
-Salata
2 litre su ve 9000 adım N Nidsalii
Zipzip- kaptanım akşam diyet miyet kalmadı.Yarın napayım nasıl yapayım sen söyle.Sabah yemeyim mi bişi acaba.Bi de yediklerim o kadar fazla geldi ki acayip rahatsız hissediyorum şu an.Şekerim falan da oynadı herhalde koltuktan kaldıramadım kendimi.
Afiyet olsun canım üzülme yarın telafi edersinMenüm
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta (keşke iştahım olsaydı, kahvaltı önemli)
Öğle
Izgara köfte, 2 dilim beyaz ekmek maalesef
Akşam
Maalesef batırdım akşamı ama inanın açlıktan diil. Eşim yemek yapmış tabağa da koymuş, biliyorum bahaneler bitmez ama deme sebebim, kendimi tutamamakla alakası yoktu, yani fazla tekrarlanamayacak bir durumakşamı söylemesem olur mu sadece. Lütfennn
5.000 adım
Zipzip-
Afiyet olsun canımKusura bakmayın hanımlar hiç sohbete katılamıyorum geçmişi anca okuyorumişte yoğunum eve geliyorum çocuk ev mutfak vakit kalmıyor. 2 3 çocukla herşeye vakit yetiştiren annelere hayranım
Menüm ise
08: bir simit şekersiz çay ( sabah kahvaltı yapmaya vakit bulamadım)
12: 6 tane yeşil biber kızartması bir dilim ekmek
19: bir kase yayla çorbası 2 yemek kaşığı yeşil fasulye iki dal dere otu
1.5 litre su
Ara falan yapamadım. Saçma sapan bir menü oldu. Bugün bakamadım kendime hiç.
Afiyet olsun canımKızlar bu dünkü menüydu yazamadım müsait olupta 2.5 litre su içmiştim bir saat yürüyüş yapmıştım
Afiyet olsun canımBuda bu akşamki menüm ama akşam yemeğini yemedim
Sabah 10.00
Öğlen 14.00
Ara 16.30
Akşam yemedim
Bugün yürüyüş yapamadım çok yağmurluydu hava ve bır litre su sabahta ılık limonlu su
Afiyet olsun canım4 Kasım Çarşamba
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2715524
Akşam 18.30 (çorba ve cacıktan kızımda yedi. Patlıcanları fırında kızarttım birini yemedim zaten)
Eki Görüntüle 2715527
Su 2 lt
30 dk leslie boosted
7870 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?