Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar millet
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 3 kuru kayısı, 3 ceviz

Kahvaltı 10 : 30
1 yumurta ile omlet, 1 kaşık menemen, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, 3 şekersiz çay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter

Öğle saat 14 : 00 yarım nar, 5 çiğ badem

Saat 15: 00 şekersiz Türk kahvesi

Akşam saat 17 : 00
2 kaşık menemen,1 dilim tam buğday ekmeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 bardak ayran

Saat 19 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru kayısı, 1 madensuyu

Saat 22 : 30 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 2,5 litre su içildi

Zipzip-

Egzersiz
10 dk bölgesel _ 100 puan
30 dk boosted _ 300 puan
14.000 adım _ 420 puan
Toplam : 820 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20201104_234734.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba ..Ben bir süreliğine izin talep ediyorum. Çok yoğunluğum var . Yoğunluğum bittiğinde döneceğim inşallah. Hepinizi seviyorum. Görüşmek dileği ile.
Ara verme cnm benim dikkat et sporuna diyetine. Yediklerine dikkat ettarada gel tamamen kopma bari

Canim tatli istiyooooooooo
Tarçınlı kahve içççç, kuru kayısı yada hurma ye geçer
Bugün kız pudüngli bisküvili pasta istedi yaptım sadece çatalın ucuyla tadına baktım ama yemedim ama 60 I Bi göreyim inşallah künefe ile kutlayacağım

Afiyet olsun güzel menü

Afiyet olsun

Afiyet olsun canim aksami erken kapatmışsin ama yediklerin olmamis fazla karbonhidrat olmus

Afiyetolsun

Afiyet olsun kizartma yememelisin canim aksam menusu güzel
Evet yememeliyim. Öğlen başka bişey yoktu menü de

menu :)
Sabah 10
1 yumurta
Domates salata
Nescafe

12.30
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

15.00
Turk kahvesi
3 elma topu

19.30
Bir kase ispanak
Bir kase bulgur pilavi
Semizotu yoğurtlusu
Salata
Afiyet olsun canım
Merhaba ..Ben bir süreliğine izin talep ediyorum. Çok yoğunluğum var . Yoğunluğum bittiğinde döneceğim inşallah. Hepinizi seviyorum. Görüşmek dileği ile.
Yoğunlığun neyle ilgiliyse inşallah çabucak olumlu hallolurda dönersin aramıza. İnşallah en kısa zamanda görüşürüz
Afiyet olsun canım

Ben denemeyi dusunuyorum. Balı az tutmak lazim. Ya da kuru incir, hurma eklenebilir
Bende bu tarz tarifelere bakıyorum bu ara kahve yanına
Elma toplarim hazir. Kizima ve eşime de vercem tabiki :)
Güzel olmuş afiyet olsun
30 dakika leslie boosted yaptim ama yoruldum yaaa :)
Bravo kaptanım
Ben bunu yapınca göğüslerim çok sallanıyor sütlü de...
Çok fena oluyor...
Sporcu sütyenlerinden kullan. İşe yarıyor bende rahatsız oluyordum aldım 2 tane kullanıyorum spor yaparken

Bugün işten gelince oğlanla beraber 3 saat uyumuşuz kalktım hiç acıkmamışım uykudan ötürü. O yüzden yemek istemedim öğlen çok açtım zor durdurdum kendimi

Bugün işten gelince oğlanla beraber 3 saat uyumuşuz kalktım hiç acıkmamışım uykudan ötürü. O yüzden yemek istemedim öğlen çok açtım zor durdurdum kendimi
Benimkiler uyurken bende uyuyabilseydim keske. Gece yemelerim hep bu yuzdendi. Cocuk uyumadikca sinirden yiyodum

Benimkiler uyurken bende uyuyabilseydim keske. Gece yemelerim hep bu yuzdendi. Cocuk uyumadikca sinirden yiyodum
Valla 3 kez uyandı emzrşdşm pışpışladım uyuttum geri çok uykum vardı napayım. Gece yemesi direk kilo oluyor ya. Ramazan’da ben bu yüzden hep kilo alıyordum

Valla 3 kez uyandı emzrşdşm pışpışladım uyuttum geri çok uykum vardı napayım. Gece yemesi direk kilo oluyor ya. Ramazan’da ben bu yüzden hep kilo alıyordum
Uyaninca uyumuyolar benimkiler. Ya ağlayıp diğerini uyandiriyolar ya da oynasiyolar kikir kikir gülüp

Teşekkürler kızlar

Elma toplarim hazir. Kizima ve eşime de vercem tabiki :)
Eline sağlık canım kakao mu o
Bugün daha iyiyim canım yüzüme renk geldi
Geçmiş olsun canım
30 dakika leslie boosted yaptim ama yoruldum yaaa :)
O baya yorucu kaptanım bravo
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Fazla olmuş canım yarın toparlarsin
Afiyet olsun canım üzülme yarın telafi edersin

Afiyet olsun canım
Kızlar bu dünkü menüydu yazamadım müsait olupta 2.5 litre su içmiştim bir saat yürüyüş yapmıştım
Afiyet olsun canım
Buda bu akşamki menüm ama akşam yemeğini yemedim
Sabah 10.00
Öğlen 14.00
Ara 16.30
Akşam yemedim
Bugün yürüyüş yapamadım çok yağmurluydu hava ve bır litre su sabahta ılık limonlu su
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…