Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah açlığa da alışıyor insan ama şu boğazı tutmaya biraz daha zor alışıyor
Ayyy evet ya bnde sıkıldıkça yiyen biriyim o yüzden sakız çiğniyorum işe yarıyor sakız çiğneyince yemek yeme isteğim olmuyor

Hoşgeldiniz kızlar

Eline sağlık canım 2 hafta sonra callenetics antremanlarına başlayacağım ama jillian 2 den mi 1 den mi hesaplıyorduk onu hatırlayamadım canım
Müsait olunca söyler misin
Ben bunu cevaplamaya unutmuşum çok özür dilerim jillian 2 den hesaplıyoruz diye hatırlıyorum ben
Canim yaa cok yoruluyorsun insallah önemli bir sıkıntı yoktur
Spor puanlari zor oluyorsa ben yaparim listeyi simdiye kadar yaptin takim adina teşekkür ederim
Bu hafta hastane biraz yordu o kadar yoksa artık boşluğum var zor gelmiyor hatta biraz daha spora grup için yükleneyim diyorum gören dicek bu nasıl spor kaptanı

Menüde yazayım o kadar geldim
Kahvaltı (10.30)
- 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, yarım dilim peynir, salatalık, domates, 1 dilim kepekli ekmek, çay
Ara1 (14.00)
- sade Türk kahvesi, 2 gün kurusu
Ara2 (16.00)
- 150 ml süt, 1 küçük muz, 1 kf leblebi
Akşam (18.30)
- 1.5 kepçe mercimek çorbası, 5 kaşık musakka, salata
Su: 2.5 lt
Spor: 20000 adım, 20 dk bölgesel
Zipzip-

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Hareketli bir gün geçirdim alışverişe gittim 2 saat dolandım

Yediklerime dikkat ettim suyumu içtim eferimm bana

Elifff kız 8 den sonra hayat başlıyor bana nasıl su cay kahve içmeyelim dinleme o doktoru herşeyi geçtim ben gece diyetteyken gece uyanınca bile su içer yatarım

Bende öyleyim canim kahve cay su heleki susuz yasayamam 3lItre 4litre iciyorum zaten vallaaa ben bilmem dr.yalancisiyim

Hosgeldinz

Afiyet olsun canim menun guzel su miktarında süper

Afiyet olsun canim ah şu anneler hep diyetleri bozdururlar pilav fazla olmuş oglen menüsü olmamis bence

Afiyet olsun menu guzel sporun gayet güzel
5 Kasım Perşembe

Kahvaltı 13.00
Eki Görüntüle 2715949
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2715950

7bin adım 210p N Nidsalii
Afiyet olsun menu guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…