Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sudem senide alinti yapmistim yeni gelenleri yazayim derken silmistim
Yarin kilo bildirimini bekliyorum ucuncu kez mezun edelim seni yoksa kilo alacaksin
Bencede ama yarın bildirim işi kötü oldu
Cipsin daha tuzu elimde
Detoks yapamadım daha

Hoşgeldin

Ben bir kac kez içeyim dedim sonra cay ictim ,yesilcay ictim derken ona yer kalmadi :)))
Eskiden eylulle birlikte oglen uykusuna bende yatardim kahveleri ictigimden beri ayaktayim ama gece uyuyorum sorun yok yani

Hoşgeldin cnm ben de 73 kiloyla başladım inşallah senin de hızlı hızlı gider

Hoşgeldin canım rsmen emzirme odasına döndü burası çok kişiyiz emziren
Ben çağırdım
12kilo verdim dedim nisan annelerinde onlar da gelsek mı bizde dediler gelin dedim grup çok iyi dedim

Allah razı olsun teşekkürler yarın cuma ilk kilo bildirimimi sabah yaparım o zaman bismillah diyelim çok ihtiyacım var pozitif insanlara ve motivasyona
Hoşgeldin yarınki kilo bildirimimizi bir kağıdın üzerine burdaki adını ve tarihi yazıp tartının üzerine koyup tartının resmini çekiyoruz onu da bildirim yaparken paylaşıyoruz unutma canım...

Ayyy evet ya bnde sıkıldıkça yiyen biriyim o yüzden sakız çiğniyorum işe yarıyor sakız çiğneyince yemek yeme isteğim olmuyor
Benim canım bir şeyler istediğinde hep su içerim size de tavsiye ederim

Afiyet olsun canım
5 Kasım Perşembe

Kahvaltı 13.00
Eki Görüntüle 2715949
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2715950

7bin adım 210p @Nidsalii
Afiyet olsun canım
İyi akşamlar ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle sizin takıma katılmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Hoş geldin canım
Afiyet olsun canım
Maşallah boya bak
Bugunku menum
(Oruçluydum bugün)
İftar
Bir kocaman kase salata
Bir kase çorba
Ara20:00
Kestane
Sekersiz cay
Salatalik
Greyfurt
Spor malesef yok oruc etkiledi
Zipzip-
Uyh cok azmış valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…