Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İf bana asla uymaz. Ben ara ogunsuz yapamam. Eski diyet listelerimden yola cikarak emzirmeye uyarlayarak gitmeye çalışıyorum
Diyetisyen listesi de 12/12 oluyor demi?
En geç gece yemeği ile sabah kahvaltısı arasında kaç saat var?

Evet canim 6 li sayıları gördüğüm için çok gayret geldi suan ama bu mucize değil yiyip de zayıflıyor degilim gerçekten çok az yiyorum ve hergun yürüyüş yapiyorum akşamları nerdeyse aç yatiyorum diyebilirm ve ufak bir kacamak bile hemen tartıda belli olur

Kv büyükleri oynatır hava sıcak olsa sorun olmaz da soğuk
Benim kv de elinden geleni yapmaya çalışır da ciddi rahatsızlık geçirdi pek bişey yapamıyo biz gelince o rahat etsin
Gécmis olsun allah da razı olsun ...
Ne güzel zamanında ilgileniyormuş

Aydindayim bennbiliyosun dimi
Aaa bilmiyordum..
Ne güzel memleketimde oturuyorsun..
Ben de çok oturmak istedim hatta doğudayken ordan ev aldık Aydın da otururuz diye ama nasip tercihlerde İzmir cıktı
İzmir de büyüdüğüm şehir gerçi ama Aydın küçük ya oranın sıcaklığı bir başka gibi geliyor bana

Ah cnm sen de benim kafadansın ufak bir kaçamak dediğin gibi hemen tartiya yansıyor
Hayırlı olsun 6 li rakamların ben de inşallah az kaldı 5 li rakamları kutlayacağım

Benim oğlanla aynı yaştalar. Kıyamadım küs yatmasına, çok sevindim hemen düzelmesine.. rahatça uyusun kuzucuk.
Bu aralar annemle yatıyor
Bizimki pek bir memnun da annem pek memnun değil
Çok deli yatıyormuş onun yanında kolu bacağı bir yerde diyor annem

Spor kaptanı N Nidsalii değil mi ?
Bu hafta Zipzip- mi yapacak spor listesini?
Tam geçmiş yapamadım bence.
Cuma 6 Kasım sporum 3400 adım 102 puan
Hazır etiket yapmışken bildirim de yapayim
N Nidsalii devam edecegini soyledi canim sporu yine tutacak ve free listede devam edecek
Günaydın kızlarrrrrr,keyifli haftasonları dilerimmm
Günaydın canım
Gunaydinnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr
Gunaydin canim ❤
Gunaydin hepinize
Günaydın canim ❤
Günaydın musmutlu sabahlar
Gunaydin canım ❤
Hepinize günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler...
Allah herkesin işini rast getirsin...
Günaydın canım ❤
Gunaydin canim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…