Kesin katılırım canım, listeyi kaydetmiştim sanırım, alışveriş yapıp hazırlıklı olayım. Hem birlikte yapınca motive olurum, bir türlü baslayamiyorum.Olur biraz hafifletilmiş versiyonunu yapalım pazar kilo bildirip başlayalım katılmak isteyen ciddi katılımcılar varsasonngulen mesala sen canım mutlaka katıl bize
başka arkadaşlar sizde katılın
Iyi geceler canim bende seni bugun etiketleyim dedim sonra dedim gelir zaten ve geldinİyi geceler ❤
3.lüğü tebrik ederim.
Zipzip- sabah tartıldım ama yazamadım gün içinde evde değildim.
110 kiloydum tam bu sabah.
Barıştık cnm barıştık..Oyyy yavrum minik o daha. Kırılan kalbini yerim onun. En kısa sürede barisacaginiza eminim canım, üzme kendini
Selam canim ne guzel zeytin agaclariniz varmisSelam kızlar
Kv ye geldim zeytin toplayıp yapcam aslında annem yaptı zeytin de çocuklara değişiklik olsun diye geldim inşallah yarın alcak akşam eşim yolda belki pazar olur dedi sinir oldum
Niye sınır oldun kız sevmiyor musun kv ni??Selam kızlar
Kv ye geldim zeytin toplayıp yapcam aslında annem yaptı zeytin de çocuklara değişiklik olsun diye geldim inşallah yarın alcak akşam eşim yolda belki pazar olur dedi sinir oldum
Sıkıntı yapma canim yediklerine dikkat et yeterBurda fazla giremiyorum eve geçene kadar kusura bakmayın
Kendimizin de var 15dönüm 3yaşında inşallah bi 3sene sonra bizde zeytinyağıyla yıkanırızSelam canim ne guzel zeytin agaclariniz varmis
Bi acil olunca bu akşam sıkıntılı oldu yarın daha çok dikkat ederimSıkıntı yapma canim yediklerine dikkat et yeter
İnşallah ❤ hiç hazır değilim ama hazır olunmuyor ilham gelmiyor sorun büyüyor.Iyi geceler canim bende seni bugun etiketleyim dedim sonra dedim gelir zaten ve geldin
Yarindan itibaren menulerini bekliyorum bak sana arkadaslik edecek ayni kiloda kisilerde var tam zamani kilo vermenin
Severim de evde rahat ediyorum ayrıca köy çok soğuk oluyoNiye sınır oldun kız sevmiyor musun kv ni??
Not kagidinda muhtesem
Benim oğlanla aynı yaştalar. Kıyamadım küs yatmasına, çok sevindim hemen düzelmesine.. rahatça uyusun kuzucuk.Barıştık cnm barıştık..
Gelmiş Salonun kapısına anneee diyor efendim dedim ben de özür dilerim dedi...
Üstüne de biraz konuştuk
Ben kv de de rahat ederim beni rahat ettirir sagolsun evi 2 katlı biz aşağı katta kalırız kızlar uyandığında üst kata çıkarlar onları orda bir güzel doyurur ben de uyurum uyanır öyle çıkarımSeverim de evde rahat ediyorum ayrıca köy çok soğuk oluyo
Kv yi sevmesem hiç gelmezdim annem kurdu zeytini ben kvnin kinden de kurayım gönlü olsun diye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?