Hayırlı olsun İnan düzenli yapılsa çok etkili insan evde olunca da varlığına alışıp üşeniyor göbek ve yanları direk topluyor bak yap bir hafta 10 gün farkedersin ben bırakmıştım tekrar başladım günlük 20 dk iyi ter atılıyor tempolu yapıncaİyi akşamlar
Bugun hic gelemedim. Çünkü eliptik almaya gittik. Artik eliptigim ve ben y katedicez
Sporuma 20 dk eliptik ekledim kızlarBugün biraz abarttım sanırım 5 gibi ikindi de gözleme yedim akşam yemeğine sayıp susuyorum
Spor
1 mil Leslie 30 dk dışarda yürüyüş yaptım
Su içmek her zaman 2 3 lt seve seve içiyorum içmeden nefes alamıyorum zaten yarın daha sıkı yapacağım inşallah
Aynen onun icin listeye girdiMezun olmak icinmi girdi listeye Yarabbim sana geliyorum
Bir ara sen de başkasının kablolarını calacaktin hatırladın miGözün aydın internetsiz olmuyor ya gecen sene bizim kabloları calmislardi net yetmemisti 2 3 defa internet paketi almistim'
Tovbeeee estağfurullah bende diyom bu kiz neden halaaa kilo vercekAynen onun icin listeye girdi
Arada kekle patates kizartmasi yerine yogurt meyve tuketebilirdin yada yogurt sut ceviz badem gibi aksamda saglikli degil ketcap kizartma kofte salata olabilirdiİyi akşamlar...
kahvaltı
Bir dilim ekmek
Peynir, domates, salatalık, çay, bi kşık ayva r
Ara
Muz
ara
3 lokma kadar kek, 5-6 patates kızartması
ara
Yulaf-süt-1 kaşık bal
akşam
5 köfte, az patates kızartması, ketçap, yoğurt,
spor
2.000 adım
Zipzip-
Hatirlamam mi ne günlerdi yaaa 15 gun net yoktu evdeBir ara sen de başkasının kablolarını calacaktin hatırladın mi
Free listede devam edecek isteTovbeeee estağfurullah bende diyom bu kiz neden halaaa kilo vercek
Guzel menu ve spor07/11/2020
Sabah: (08.30)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 tabak menemen
-1 dilim beyaz peynir ,2 zeytin
-Maydanoz,dereotu,turp
Ara: (11.30)
-1 Trabzon hurması
Öğle: (14.00)
-5 tane lahana sarması
-Salata
Ara öğün: (17.00)
-2 küçük mandalina
-Yarım avuç kabak çekirdeği
Akşam: (19.00)
-4 parça fırında pişmiş mücver
-2 kaşık yoğurt
-2-3 kaşık pancar salatası
2 litre su
35 dk eliptik bisiklet ve 5000 adımZipzip- N Nidsalii
Patates kizartmalari ve kek olmamis canim daha guzel menuler bekliyoruzİyi akşamlar...
kahvaltı
Bir dilim ekmek
Peynir, domates, salatalık, çay, bi kşık ayva r
Ara
Muz
ara
3 lokma kadar kek, 5-6 patates kızartması
ara
Yulaf-süt-1 kaşık bal
akşam
5 köfte, az patates kızartması, ketçap, yoğurt,
spor
2.000 adım
Zipzip-
İnşallah öyledir, yarın tekrar başlıyorum, 5li rakamlar görmek nasıl olsunKarışmış sorryyy . Olsa evet, bu bi işaret mi
Topkek olmasa guzel olurmus canim onun disinda beğendim
Bakalım kapisiyoz muBen de öyle düşünüyordum zaten canım. Bayagidir tartilmiyor ve ölçü almiyordum. Bakalım 5 gün sonunda ne olacak, acayip heyecanlıyım
Ha haGören ben değilim ama keşke benim tartım da bana öyle sürpriz yapsa
Sende dene pili değiş gitti 2 kiloSürprizli tartı işte ne güzel
Ne mübarek insansın maşallah cuma günü mü doğdunNabersinizBen geldim
Şimdi gelip İnterneti düzelttiler çok şüküruzun sürecek diye korkmuştum
Dursun o sen bakarken belki 52.4 olursunBizim evdede kondisyon bisikleti var ama tozlandi kac aydir
İnşallahİnşallahhh
Evet o benimKarışmış sorryyy . Olsa evet, bu bi işaret mi
Belli canımGördüğün yazmışsın off iyi diilim bugün
Çok tatlısın yaOfff Bu sefer de hiç alıntı yapmamışım.
Cook zor salona aldik bekliyorDursun o sen bakarken belki 52.4 olursun
Guzel canim afiyet olsun11:30
3 kaşık Menemen 2 kaşık yumurtalı patates 2 kaşık kavurmalı yumurta bir dilim peynir iki dilim kaşar şekersiz çay bunların yanına bir dilim ekmek
16:muz bir dilim ayva
19: bir adet fırında pişmiş palamut salata bir küçük helva
2 litre su
Insallah cnm hayırlısı olur...Evet canım ilcedeyim. İnşallah merkeze geçmek nasip olur bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?