En son kimin yendiğini karıştırmayalim benceKilo nazarım değmez
Gözüm benden uzun benden zayıf vki 21 olanlar
Hadi bakem
Bak fıstığım bak
Oo 89.9 olsa off
Hadi bakalım en son ben mi yendim
Aayy canımın içi ya suçuma bile ortak
İşte biyle arkadaş sevilmez de napılir
Tamam aliskiniz zaten menüye de programa da 3.artik
Bende aldım canım paylaşırım şimdi
Oyyy kuzucum acı çekiyor demek, Allah kolaylık versin, inci gibi dişleri olsun.Dün
Almila dış çıkarıyor ve deli gibi emiyor gündüz gece uyku yok sürekli memedeyiz ve ben dehşet açım acikiyorum
Sabah09.00
Menemen
2 dilim ekmek
2. Tatlı k pekmez tahin
5 zeytin
Ara 12.00
1 bardak ballı sıcak süt
Ara 14.00
2 ceviz 2 kayısı
Akşam 17.00
1 kase çorba
1 kase bulgur pilavı
Yoğurt
Ara 20.00
1 muz 1 bardak sut
Olur yarınÖlçülerimi almadım, kahvaltı sonrası da sağlıklı olurmu bilemedim. Yarın sabah alırım artık, yağ su ölümüne bakacakmıydıkartık onada yarın sabah bakarım
Ha ha pil değişeyim aradaÜzümünü ye bağını sorma gitsin sudecim o tartini sev gitsin...
Bilemedim kocam aynı ben farklıVücut bazen şaşırtmaya güzel tepki veriyormuş cnm savaş psikolojisinden çıkıp ödem yağ atıyormuş artık öyle de olabilir. Her halükarda senin yararına olmuş işte daha ne istiyorsun
Canım ortim yaEn son kimin yendiğini karıştırmayalim bence
Senin her şeyine ortakım ben
Bende ölçüp yazayım canım o zaman tamamGünaydın
Kampımız bugün başlıyor kg, spor ve menü bildirimlerinizde beni etiketlemeyi unutmayın olur mu?
kamp öncesi ölçüleri de alalım dedik isteyenler ölçüleri nasıl alması gerektiğini ekte sunuyorum
Benim bildirimim
Zipzip-
02.10.2020 55,00 kg Göğüs:85 Kollar:25 Bel: 68 Alt Karın: 90 Basen:95 Bacak: 52 Boyun: 30 Yağ Oranı; %27
08.11.2020 55,2 kg Göğüs:84 Kollar:25 Bel:68 AltKarın:86 Basen 96 Bacak:48 Boyun:29 Yağ Oranı: %27
sudem34 sonngulen @PAPATYAM @birazhuzurdu2008 Elhan @icell_84 @Haticesnr missadangel HuzuRRR
Tamam canım teşekkürlerOlur tabiki yine menüdekilere benzer şeylerle araları kaldıralım sen kendi düzenine göre ayarla canım
Bizimde altta iki diş var. Ustten köpekler gelmeye basladi. Ust damak komple şiş. 8.5 aylik. Bu kiş cooook zor geccekDün
Almila dış çıkarıyor ve deli gibi emiyor gündüz gece uyku yok sürekli memedeyiz ve ben dehşet açım acikiyorum
Sabah09.00
Menemen
2 dilim ekmek
2. Tatlı k pekmez tahin
5 zeytin
Ara 12.00
1 bardak ballı sıcak süt
Ara 14.00
2 ceviz 2 kayısı
Akşam 17.00
1 kase çorba
1 kase bulgur pilavı
Yoğurt
Ara 20.00
1 muz 1 bardak sut
Ablaaa harikasin :) cok imreniyorum sana
Ay bende en son ne zaman regl oldum hic animsamiyorum. Dogumdan sonra 2 kez oldum zatenHayır bağlatmadım ama yoktur diye umuyorum yani inşallah
Sensin harikaAblaaa harikasin :) cok imreniyorum sana
Her ay bu ağrılı sancılı süreci merakla beklemekde ne bilim işte bizim işimiz de zorAy bende en son ne zaman regl oldum hic animsamiyorum. Dogumdan sonra 2 kez oldum zaten
Ah keşke yakin olsaydikSensin harika
Dua et yakınımda değilsin
Canım bacım niyetin sağlam ya istediğin gerçekleşir.Ah keşke yakin olsaydik
Bende başladım niyetimde saglam
İnşallahhhh1 yıl sonra ben
Afiyet olsun
Kolay gelsin :)15 dklik ikinci leslie yi yapamadim. Ama 15 dk eliptik yaptım
Not:ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?