Kolay gelsin canımMerhaba canlar
Affınıza sığınarak bu hafta menümü paylaşıp kaçacağım. Şu tez belasını bu hafta bitirip kurtulmak istiyorum...
Yine 8/16 yaptım
Sade kahve
2 tane etimek
3 zeytin
Süzme peynir
1yumurta ve çay
Ara 1 tane orta boy armut
1dibek kahve
Akşam 3 kaşık kıymalı makarna ve ayran
Adım 4304Zipzip- @Nidsalii
Selam canim yoksun 2 gündürSelam herkese. Yine bir kamp başlamış. :) Ben katılmayacağım, katılanlara başarılar diliyorum.
| Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarsamba | Persembe |
|
| |||||||
|
| |||||||
| @Haticesnr | |||||||
|
| |||||||
| F Faunaaa | |||||||
|
| |||||||
| @Tesnim1989 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| T timesinfinity | |||||||
| @Sonsuz umut | |||||||
| @Gulumse25 | |||||||
|
| |||||||
| @icell_84 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
Allah kolaylık versinBizimde altta iki diş var. Ustten köpekler gelmeye basladi. Ust damak komple şiş. 8.5 aylik. Bu kiş cooook zor geccek
Allah kolaylık versinDün
Almila dış çıkarıyor ve deli gibi emiyor gündüz gece uyku yok sürekli memedeyiz ve ben dehşet açım acikiyorum
Sabah09.00
Menemen
2 dilim ekmek
2. Tatlı k pekmez tahin
5 zeytin
Ara 12.00
1 bardak ballı sıcak süt
Ara 14.00
2 ceviz 2 kayısı
Akşam 17.00
1 kase çorba
1 kase bulgur pilavı
Yoğurt
Ara 20.00
1 muz 1 bardak sut
Rezene içiyorumKızlar şu ana kadar durumum stabil bıraz acıktım ama kararlıyım bu diyete uyucam sizde durumlar nasıl
Aynen altta iki var üstte 4 tane birden sisBizimde altta iki diş var. Ustten köpekler gelmeye basladi. Ust damak komple şiş. 8.5 aylik. Bu kiş cooook zor geccek
Sağol canım insOyyy kuzucum acı çekiyor demek, Allah kolaylık versin, inci gibi dişleri olsun.
AleykümselamSelam herkese. Yine bir kamp başlamış. :) Ben katılmayacağım, katılanlara başarılar diliyorum.
Afiyet olsun sağolKahveye buyruuun
Evett :) şişmanlayınca kıyafet alasım gelmedi, ilk kez bu kiloya ulaştım ömrümde. Hepimizin ayrı hikayeleri var, inşallah başarıcaz hayırlısıyla
Ben bir süredir homini gırtlak yediğim için bugün mide sürekli boşluk hissediyor. Ama en ufak bir kaçamak dahi yapmadım, inşallah yapmayacağım da.Kızlar şu ana kadar durumum stabil bıraz acıktım ama kararlıyım bu diyete uyucam sizde durumlar nasıl
Afiyet olsunnİyi akşamlar kızlar veZipzip- Felicio bugün güzel yürüdüm açık havada 7000 adım iyi geldi
Sabah kahvaltı 9:30
Haşlanmış yumurta peynir zeytin az az domates salatalık yeşil biber kavurma kuymak 2 yemek kaşığı
Atıştırmalık
Bir kare çikolata
Üzüm 15 tane
Akşam yemek 17:30
Tarhana çorba
3 yemek kaşığı makarna
karnıyarık içi dışı kızartmaydı
Yeşil salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?