Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun yoğunlukta bile çok güzel ayarlamışsın

8 Kasım Pazar menüsü

09.00 şekersiz türk kahvesi

12.00 kahvaltı (sabah yürüyüşünden sonra uyuyakalmisim, kahvaltı biraz gecikti)
1 yumurta (içinde birazcık mantar vardi), 1 dilim beyaz peynir, yarım domates, 1 salatalık, 3 siyah zeytin, maydonoz ve nane, 1 dilim esmer ekmek, şekersiz çay.

14.00 ara
Yeşil çay, 3 tam ceviz

18.00 akşam
3 adet fırında yağsız köfte, 4 kaşık fırında sebze (kereviz kabak ve havuç), kerevizli yoğurt (ayran içmek yerine bunu yemeyi tercih ettim)

Su içmeyi akşam yemeğinde hatırladım, şimdilik 1 lt. Yatana kadar 2yi geçerim.

Spor 6500 adım 195 puan
30 dk bölgesel 300 puan
Toplam 495 puan

Felicio canım uyum sağlamış mıyım. Ara öğünün birini yapamadım sorun olur mu. Duzeltmen varsa ona göre dikkat ederim

Zipzip- N Nidsalii

Çok iyi,afiyet olsun
Güzel menü,afiyet olsun
AKşam nohut bana da az geldi ama 2 gün üste oldugundan demişsin cnm,okudum şimdi.Afiyet olsun
Afiyet olsunn.Sizde kucuk cocuk var sanırım,arada yarım gofret gidiyor
Afiyet olsunn

Kuzu kıyma pespembeydi... Fırından çıktı hemen yedik ... pişmemiş olsa yer miyim...bizim filize inandiramadim feliciom sen inan bana
Yaptığın yemekten belli sen çok güzel yemek yapıyorsun eline sağlık üstelik buharda pişirmişsin idolümsün

Güzel menü ve spor,afiyet olsun

Tşk ederim canım

Muhteşemsin Songül’üm Ara öğünü yapsan daha iyi olur tabi ki ama ilk gün için normal öğle 12:00 olunca öyle olmuştur hiç sıkıntı değil bence Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…