Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun Songül’üm neyin var canım soğuk algınlığı falan mı? Bol bol zencefil ıhlamur falan iç rüzgarda kalmamaya da dikkat et canım önemli olan sağlığın
Aslında bir haftadır hasta olacak gibiydim canım, muhtemelen soğuk algınlığı. Akşam üzeri vücut ağrım da başladı. Sağdan sola dönemez hale geldim. Evde yatıyorum sürekli. İnşallah hemen toparlanacagim çok teşekkür ederim canım

Kuzum sen her diyette hasta oluyorsun sirkeli su limon zencefil zerdeçal ekle menülerine direncin düşüyor

Oooo sen bana bal demiyorsun bayadir
Demek senin yeni balın tesnim
Şimdi grubumuzda çok tatlılar insanlar olunca bende balı çok sevince öyle diyorum Sana balım diyorum

Hava soğudu canım alerjide olabilir gripte çok dikkat et bol zencefil ıhlamur ve limon bal tüket canım başka türlü geçmiyor Seninde d vitaminin eksik mi o da çok halsizlik yapıyor

Ama balım senin yerin ayrı Grubumuzda benim için çok özel insanlar var sende onlardan birisin iyi ki varsın İyi ki varsınız
Leyla son bir ay da baya detoks Challenge filan yaptık
Son kilolari ordan burdan şok etkisi yapmak için ama işe yaradı şükür

Leyla son bir ay da baya detoks Challenge filan yaptık
Son kilolari ordan burdan şok etkisi yapmak için ama işe yaradı şükür
Yürüme challenge yine yapalım bence
Abartıp hasta olmuştum ama seviyorum galiba abartmayı

Ben seni tutuyorum

Kuzum sen her diyette hasta oluyorsun sirkeli su limon zencefil zerdeçal ekle menülerine direncin düşüyor

Oooo sen bana bal demiyorsun bayadir
Demek senin yeni balın tesnim
Nasıl ekliyoruz canım onları, içecek mi yapayim yoksa yemeklere mi ekliyim.

Yürüme challenge yine yapalım bence
Abartıp hasta olmuştum ama seviyorum galiba abartmayı
Yine yapalım ama hemen değil
missadangel bize liderlik edecek musait olsun ayarlar bize bir Challenge ama en az bir hafta ara verip dinlenelim
Ben seni tutuyorum
Bende seni
Ağrılar içindeyim canım
Oğlan okula gidiyor mu?
Benim veliler dökülüyor aynı gruptakiler özellik perşembe cuma grubu
Kız az önce ortim diyordun ne ara rakibe döndük yine
Sen benim ezeli ve ebedi hem ortim hem rakibem sin
Hazır senden daha zayıf im
Senden ala rakip mı olur

Hava soğudu canım alerjide olabilir gripte çok dikkat et bol zencefil ıhlamur ve limon bal tüket canım başka türlü geçmiyor Seninde d vitaminin eksik mi o da çok halsizlik yapıyor
Eksik mi bilmiyorum canım, bugün sağlık ocağına gidip test vermeyi düşünüyordum ama gidemedim. Yarın yapacağım bakalım. Aşırı üşüyorum bugünlerde, soğuk algınlığı muhtemelen.

Nasıl ekliyoruz canım onları, içecek mi yapayim yoksa yemeklere mi ekliyim.
Canım birden çok yolu var.
Diyet yapmazken ben bal toz zencefil yapardım.
Şimdi mesela bugün yoğurda kattım.
Taze ve zencefil varsa ince doğrayıp kaynatılır.
Zerdeçal yağda eriyen bir baharat sanırım onu genelde yoğurda katıyorum bu yüzden

Ateş ve eklem ağrısı var mı?

Okula gondermiyorum canım sadece 3 gün gitti ilk başladığında. O da ben de riskli grupta yüz cesaret edemedim.

Ahhh bu hafta seni bir yensem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…