Aslında bir haftadır hasta olacak gibiydim canım, muhtemelen soğuk algınlığı. Akşam üzeri vücut ağrım da başladı. Sağdan sola dönemez hale geldim. Evde yatıyorum sürekli. İnşallah hemen toparlanacagim çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun Songül’ümneyin var canım soğuk algınlığı falan mı? Bol bol zencefil ıhlamur falan iç rüzgarda kalmamaya da dikkat et canım önemli olan sağlığın
Bende seviyorum tartilmayi ama sabah erken ise gidnce yetişmiyorBende öyle diyorum sabah tartıda buluyorum kendimi
Şimdi grubumuzda çok tatlılar insanlar olunca bende balı çok sevince öyle diyorumKuzum sen her diyette hasta oluyorsun sirkeli su limon zencefil zerdeçal ekle menülerine direncin düşüyor
Oooo sen bana bal demiyorsun bayadir
Demek senin yeni balın tesnim
Ben göreceğimi gördüm
Ben senin tek balın dimŞimdi grubumuzda çok tatlılar insanlar olunca bende balı çok sevince öyle diyorumSana balım diyorum
Hava soğudu canım alerjide olabilir gripte çok dikkat et bol zencefil ıhlamur ve limon bal tüket canım başka türlü geçmiyorAslında bir haftadır hasta olacak gibiydim canım, muhtemelen soğuk algınlığı. Akşam üzeri vücut ağrım da başladı. Sağdan sola dönemez hale geldim. Evde yatıyorum sürekli. İnşallah hemen toparlanacagim çok teşekkür ederim canım
Ama balım senin yerin ayrıBen göreceğimi gördüm
Ben senin tek balın dim
Şimdi bal çeşidi oldum
Leyla son bir ay da baya detoks Challenge filan yaptıkAma balım senin yerin ayrıGrubumuzda benim için çok özel insanlar var sende onlardan birisin iyi ki varsın İyi ki varsınız
Yürüme challenge yine yapalım benceLeyla son bir ay da baya detoks Challenge filan yaptık
Son kilolari ordan burdan şok etkisi yapmak için ama işe yaradı şükür
Ben seni tutuyorumHadi ya
Ben onu nasıl geçeyim
Kadın 64 e talip ben 68 lerde
Aramızda 4 kilo var
Bileydim papatya ya rakip olacam haftasonu daha çok kaçamak yapıp ödem tutardım
Hak geçmesin fazla kilo ile başlamayım diye 68.8 ve 68.6 çıktı 68.6 yı baz aldım
Sen de onu baz al tabi 68.6
Papatya için ayriyeten 66.8 i baz alayım da onu çatlatayim
Ağrılar içindeyim canımNasıl oldun canım ?
Nasıl ekliyoruz canım onları, içecek mi yapayim yoksa yemeklere mi ekliyim.Kuzum sen her diyette hasta oluyorsun sirkeli su limon zencefil zerdeçal ekle menülerine direncin düşüyor
Oooo sen bana bal demiyorsun bayadir
Demek senin yeni balın tesnim
Cok tesekkur ederim :)Amerika tarım bakanlığının programı canım Dietbook diye
Yine yapalım ama hemen değilYürüme challenge yine yapalım bence
Abartıp hasta olmuştum ama seviyorum galiba abartmayı
Bende seniBen seni tutuyorum
Oğlan okula gidiyor mu?Ağrılar içindeyim canım
Sen benim ezeli ve ebedi hem ortim hem rakibem sinKız az önce ortim diyordun ne ara rakibe döndük yine
Eksik mi bilmiyorum canım, bugün sağlık ocağına gidip test vermeyi düşünüyordum ama gidemedim. Yarın yapacağım bakalım. Aşırı üşüyorum bugünlerde, soğuk algınlığı muhtemelen.Hava soğudu canım alerjide olabilir gripte çok dikkat et bol zencefil ıhlamur ve limon bal tüket canım başka türlü geçmiyorSeninde d vitaminin eksik mi o da çok halsizlik yapıyor
Canım birden çok yolu var.Nasıl ekliyoruz canım onları, içecek mi yapayim yoksa yemeklere mi ekliyim.
Ateş ve eklem ağrısı var mı?Eksik mi bilmiyorum canım, bugün sağlık ocağına gidip test vermeyi düşünüyordum ama gidemedim. Yarın yapacağım bakalım. Aşırı üşüyorum bugünlerde, soğuk algınlığı muhtemelen.
Okula gondermiyorum canım sadece 3 gün gitti ilk başladığında. O da ben de riskli grupta yüz cesaret edemedim.Yine yapalım ama hemen değil
missadangel bize liderlik edecek musait olsun ayarlar bize bir Challenge ama en az bir hafta ara verip dinlenelim
Bende seni
Oğlan okula gidiyor mu?
Benim veliler dökülüyor aynı gruptakiler özellik perşembe cuma grubu
Sen benim ezeli ve ebedi hem ortim hem rakibem sin
Hazır senden daha zayıf im
Senden ala rakip mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?