Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canım yanlış anlamam haklısın zaten böyle şeyler çok yediğüm için kilo alırım ve de çikolata
ayy zaten yerken bile vicdan yaptım tmm tmm yemeyeceğim bir daha

Canim menulerini daha saglikli daha guzel sekilde duzenlemen şart kilo vermen adina hafta da bir boyle seyler olabilir ama sende baktiginda menunun fazla oldugunu biliyosun,corek,ekmek,birini tercih etseydin,baklava,pizza kola olmamis

Evde olsaydım eklerdim ama kayinvalidemdeydim uğraşamadım pek ayakta yedim bunlarıda canım teşekkür ederim öyle yapayım bende loru seviyorum zaten

Canim menulerini daha saglikli daha guzel sekilde duzenlemen şart kilo vermen adina hafta da bir boyle seyler olabilir ama sende baktiginda menunun fazla oldugunu biliyosun,corek,ekmek,birini tercih etseydin,baklava,pizza kola olmamis

Of hakkısınz bugün çıkartacam acısını kendimden bugün salata sadece

Günaydın herkese.
Sirenler yeni sustu, her yıl tüylerimi diken diken etmekten hiç şaşmıyor. İnsan bambaşka bir psikolojiye giriyor, çok ilginç, sanki zaman değişiyor.

Yulaf süt yapıyorum kahvaltıda genelde, dün yulaf bitmiş diye şaştı biraz. Tabi gün içinde düşük kalorili yiyince akşam başıma vurdu, acayip acıktım. Arkadaşımla buluştuğum için geç kaldı akşam, yoksa benim için bile fazla geç, haklısınız hepiniz. :) O bisküvileri bir aldım, uzun süredir çekmecede sürünüyor, son bir tane kaldı, onu da yedikten sonra daha almam zaten, artık o da ne zaman yersem. Çerez kalorili olur da, meyve mantıklı, götürmek lazım.

Aksam yemeklerin çalıştığın icin cok.gec oluyo ve saat dolayisiyla hem kasarli yumurta hem yag bal 3dilim ekmek bence cok olmus canim
Evet o saate göre çok oldu maalesef. O kadar geç kalacağımı düşünmemiştim.

Afiyet olsun canim aksam için 3 dilim ekmek fazla olmuş aksam yemeginin saatide biraz geç olmuş
Valla açlık başıma vurdu. Gündüz iyi yemeye dikkat etmek lazım.

Yazagelen nerdesin ya özledim
@Lili 38 seni de özledim
Buradayım. Denk mi gelemiyoruz acep?

Of hakkısınz bugün çıkartacam acısını kendimden bugün salata sadece
Bitti gitti canim bugune bakicaz mecburen hepimiz yiyoruz tekrarlamamak sartiyla ama daha yeni basladiginda daha guzel sonuclar alirsin sen kendi adina hem sen sevinirsin hemde biz olucaktor duzenle salata degil corba yogurt salata ustune tavuk balik gibi ac birakma kendini

Oglenini guzel dengelersen aksamida erken olunca sorun olmucaktir kahvalti ve oglen onemli aksam hafif gecirirsen süper olcak canim

Aynen azimliyi gitcek kilolar -16 ile yola devam edeceğim

Geçen haftasonu için bir doğumgünü kutlaması olacak demiştim, belki hatırlayan vardır. Sonuçta o kutlama 2 güne yayıldı, 2 gün hiç dikkat etmedim ve geçen hafta içine girdiğim montun içine giremez oldum. Ne kadar çabuk alınıyor ya. Bu sabah 90.3 çıktım, özür dileyip affınıza sığınıyorum. Bütün haftayı özellikle kontrollü geçireceğim, dün de kötü yedim sayılmaz. Zaten sanırım üst üste 3 kere kilo veremezsem atılıyorum. Yani daha 1 hafta oldu tabi de, riske girmemeyi tercih ederim.

Şimdi ben sürekli bir koşturma halindeyim. Zaman planması konusunda çok iyi olduğum söylenemez. O yüzden evden çıkarken de, işten çıkarken de metroya yetişmek için sürekli hızlı yürüme ya da koşma halindeyim. Hatta üç vasıta değiştiriyorum, onlar da hep ucu ucuna yakalanacak şekilde zamanlandığı için bir metrodan inince diğerine yine koşuşturma halindeyim. Doğal olarak dizlerim 90 kiloya isyan etmeye başladı. Merdiven inerken sürekli acıyorlar, hızlı yürüyünce koşunca batıyorlar.

Bir arkadaşım var, onu bildim bileli 90 civarında, benimle aynı boyda. Hep dizlerinden yakınır, hatta diz kapağı yerinden falan çıkıyor. Ben bu kiloyu daha 5-6 aydır çekiyorum, şimdiden başladı. Bu durumu aslında 2 haftadır yaşıyorum ama bu doğumgünü kilolarının üstüne son birkaç gündür ekstra artışlı yaşıyorum. Bir insan kendine bu işkenceyi yapmamalı diye düşünüyorum, ben yapamam.

Neyse, sonuç olarak bu olaylar bana sihirli değnek değdirdi. Zaten çok veremiyorum, çok kalori kısmak da istemiyorum ama sanırım şöyle bir 10 kilo verene kadar bir tık daha kısacağım. İçimde rejim tanrısının taze bağışladığı bir azim hissediyorum. Tavuk falan söylediğimde yanına pide koymasınlar diye not düşeceğim, malzeme sorununu çözebilirsem en azından haftada 2 gün iş yerindeki mutfakta kahvaltı hazırlamayı deneyeceğim.Dolapta ne varsa herkes ortak çıktığı için 20 lira verdiğim peynir birkaç güne bitsin istemiyorum, yumurta ya da domates vs. alsam da aynı şekilde. Keşke şöyle cep boy, şarjlı bir buzdolabı falan olsa. :)

Çerez dediğim ceviz ya da çiğ badem gibi kavrulmamış çerezler canım.Diyetisyen tavsiyesiyle 2 ceviz ya da 5 çiğ badem yerdim ben meyvenin yanında günde 1 kez.Onlarda kaliteli yağ olduğundan kilo aldırmaz,aksine kilo verdirir.Üstüne vitamin/mineral de cabası.Maksat sağlıkla zayıflamak.

Hadi inşallah inersin o rakama ama ben orda değilim bulamazsın beni

Gün genelinde güzel seçimler yaptığın için kek arada kaynamış. :) Afiyet olsun.

Anne sütü içeceği kaç kaloridir bilemiyorum ama emzirirken acaba bir tık fazla mı yemek gerekir? Gerçi bu konuya hakim bir sürü kadın vardır burada. :) İlk bakışta perşembe menüsü gibi hafif duruyor ama emzirirken bilemedim.

if yapıyordun sen galiba. Eğer öyleyse çok akıllıca seçimler yapmışsın. Afiyet olsun.

Canım senin bu menünle 53 kilodakiler 48'e düşer. Bu kadar az yememelisin. Takımda 60-70 kilo arasındaki arkadaşların menüsüne bakıp kendininkini ona göre ayarlama. Bütün gün hareketsiz olsan bile 2200 kalori ihtiyacın var. Ama şu menü taş çatlasa 800 kalori. Bunu çok tekrarlamamalısın, uzun vadede sonuçları ters tepebilir.

Çikolata ve piko üst üste çok sık yapma, acıktırır. Sonra yarın o mantı bir tabağa çıkar, yanındaki ekmek de azla kalmaz. :) Kahvaltı güzel ama.

Çok sıkıntı yoktur umarım. Bugün iyi olmanı dilerim.

Sen zayıflıyorsun diye heveslenip hoşbeş mi almış? Arkadaşın kafası mı karışık?

Kekle kilo vermek mi bende istiyorum ondan bakalım Cuma’ya papatyam bence sudem çok emin adımlarla ilerliyor bu sefer işin zor gibi
Dedim sabah fark olur diye bu sabah 65,6 çıktım tartıda kek işe yaramış görünüyor
İlerlesin sudem34 gelsin yamacıma birlikte ilerleriz fenamı

Kuruyemişi kastettiğini anladım tabii ki. :) Ama ben onları yiyince 2'yle 5'le duramam, paketi koyarım yanıma 3-5-10-15 olarak katlanır. Sonra istediği kadar sağlıklı yağ olsun kilo aldırır. :) Huyumu bilip de uzak duruyorum. Bir çalışma yapmışlar, rejimde asıl sonucu irade değil, çevreni ona göre düzenlemek veriyormuş. Yani diyelim ev ahalisi tatlıyı çok seviyor, siz de seviyorsunuz. Siz rejim yapmaya çalışırken ahali her gün pasta, profiterol, baklava, sütlaç falan yiyor. Nereye kadar onlardan yemeyebilirsiniz? Çalışmanın sonucu genelde çok uzun dayanamadığımızı gösteriyor. :) Mesela ben bile babam geldi diye akşam yemeklerimin kimyasını değiştirdim, önceden daha geçiştirme usulü yoğurt, kuruyemiş, meyve falan yapıyordum. Şimdi gidiyorum evde karnıyarık var, pilav var, kaşarlı yumurta var. Sırf onları yemek bile son haftalarımı sekteye uğratmış olabilir. Ay ne çok konuştum. Yeter.

Dün biraz canım sıkkındı aşkında ondan pek bir şey yiyesim gelmedi
Akşam çorbayı bile zoraki içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…