Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim Sürekli diyetle ilgili araştırma yapmaktan deformasyon oldu bende galiba
Fahri diyetisyenlik versinler bize
Ya gerçekten diyet sağlam araştırıp artiyi eksiyi bilmek lazım .geçen bir arkadaş okulda benim kilo vermemden heves etmiş atıştırmalık hosbes almış
Bı başladım hepsi bitti kendimi durduramadim diyor .dedim hurma kayısı incir bari yeseydin
Yani ne yenir ne yenmez ne zaman yenir na kadar yenir bilmek lazim

Canım papatyam çok sağlam spor yapıyor azıcık kek bana birşey yapmaz dedi işin zor ama imkansız değil sen de çok iyi gidiyorsun onun kilosu direnç kilosunda sanırım geçmek için fırsatın var bence yaparsın

Papatya hedefe ulaşsın ya onla korumada kapısıriz PAPATYAM
Onu rakip seçmem simdi yurek yemedim
Rakibim Songül sonngulen

Afiyet olsun canim menude su miktarında güzel
Afiyet olsun canim kek dışında gerisi guzel sporunda gayet iyi
Afiyet olsun canim menun guzel saatlerinde yazarsan daha iyi yorumlariz
Afiyet olsun canim menude sporda güzel
Bende menümü gururla bırakayım Zipzip- @Nidsalii
Diyet menüsü 2 sütlü kahve eklemeli tam uydum
Spor olarak
10 dk bölgesel 100p
30 dk boosted 300p
15000 adım 450p
Toplam: 850p
Afiyet olsun canim menü güzel sporda herzamanki gibi mükemmel
Afiyet olsun canim menü güzel ama meyveler için saat biraz geç olmuş
Afiyet olsun canim menunu biraz daha dikkat etmelisin kaçamaklar olmamış ve akşam menusunde manti da olmamış
Afiyet olsun menu guzel sporunda gayet iyi
Afiyet olsun canim menü de sporda güzel

Songül’üm biraz hasta olmuş ama sen yürek ye canım bence protein olduğu için kilo verdirir soğuk esprimi oldu
Ha ha bide ilk okugumda anlsaydim iyiydi
Diyom bugün ot yedik yarın ton balık
Soğuk espri diyince jeton düştü

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Zorlama acıkcak illaki kendisi istesin
Hazırlamaya yardım etsin benim 9yaşındaki yardım eder her işime ben istemem o teklif eder bende tamam derim dün menemeni o yaptı mesela tabi yardım ettim
Hamburger pizza mı seviyo evde sağlıklısını yapın seveceği tabağı çatalı olsun
Büyük tabağa koyduğunda az görünür bak az koyuyorum diyebilirsin

Felicio senin de ödemin çoktur
Cuma 52 yı görsen efsane olur
Gerekirse çarşamba ya kadar spora asilalim
Perşembe kasları dinlendirelim
Canım ben maalesef hala çok şişim çorap izlerim bayağı bir çıkıyor sporu zorluyorum yoksa hala atlatamadım tam ama 52 olacak kadar değildir en son sabah 55 gelmiştim en iyi ihtimal 53 bekliyorum daha sabah tartıldım

Aynen yaptığımız diyetlerle vucudumuzu tanımalı neyi ne zaman yiyebiliriz bilmemiz lazım yoksa koruma diye birsey imkansiz olur

Bugün hastayım canım menüye uyamadim, beyim malesef menudekileri yapmayı uygun görmedi. En son bir saat önce tekrar yemek yedirmeye çalıştı, hastasın direncin düşüyor bugün bırak bari diyeti dedi. Midem bulanıyor yiyemem diyip kandırdım en son 4-5 arası yemiştim. Menüye uymadim ama çok kötü şeyler de yemedim canım ama akşam kendimi zorlayıp 25 dk bölgesel yaptım. Sabah da eksi 700 gördüm düne göre. Durumlar bende böyle ortim, inşallah cumaya çok güzel sonuçlar alacağız. Senin günün güzel geçmiş tebrik ederim

Her gün tartilma ya stres olur
Perşembe tartil baktın hala şiş spor yapmazsın perşembe yada kasları sisirmeden yürüyüş
Aynen yaptığımız diyetlerle vucudumuzu tanımalı neyi ne zaman yiyebiliriz bilmemiz lazım yoksa koruma diye birsey imkansiz olur
Çoğu insan diyet yapmayı bilmiyor.
Klasik kelimeler makarna pilav ekmek yemeyince diyet yapılır zannediyorlar.
Halbuki ölçülü yemek erken saatte yeme işini bırakmak vs gerek.
Buse Terim 25 kilo vermiş if diyeti ile

Bende öyle diyorum sabah tartıda buluyorum kendimi

Kuzum sen her diyette hasta oluyorsun sirkeli su limon zencefil zerdeçal ekle menülerine direncin düşüyor
Teşekkür ederim Balsın
Oooo sen bana bal demiyorsun bayadir
Demek senin yeni balın tesnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…