Ya gerçekten diyet sağlam araştırıp artiyi eksiyi bilmek lazımTeşekkür ederim Sürekli diyetle ilgili araştırma yapmaktan deformasyon oldu bende galiba
Fahri diyetisyenlik versinler bize
Canım papatyam çok sağlam spor yapıyor azıcık kek bana birşey yapmaz dedi işin zor ama imkansız değil sen de çok iyi gidiyorsunHadi ya
Ben onu nasıl geçeyim
Kadın 64 e talip ben 68 lerde
Aramızda 4 kilo var
Bileydim papatya ya rakip olacam haftasonu daha çok kaçamak yapıp ödem tutardım
Hak geçmesin fazla kilo ile başlamayım diye 68.8 ve 68.6 çıktı 68.6 yı baz aldım
Sen de onu baz al tabi 68.6
Papatya için ayriyeten 66.8 i baz alayım da onu çatlatayim
Nasıl oldun canım ?Her zaman duaciyim canım, Allah gönlünüze göre versin inşallah. Allah güzel haberler duyup bize de haber etmeyi nasip etsin.
Papatya hedefe ulaşsın ya onla korumada kapısırizCanım papatyam çok sağlam spor yapıyor azıcık kek bana birşey yapmaz dedi işin zor ama imkansız değil sen de çok iyi gidiyorsunonun kilosu direnç kilosunda sanırım geçmek için fırsatın var bence yaparsın
Afiyet olsun canim menude su miktarında güzelİyi akşamlar hemen yazayım bugünkü menümü:
9:00
Patatesli yumurta 3 yemek kaşığı, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeği
12:00 1 tane Trabzon hurması, 7 tane çiğ fındık
14:00 yulaflı gevrek yoğurtlu
16:00 elma
18:00 patatesli tavuk, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt
3lt su
Öğlen yürüyüş yaptım 1 saat ama adım saymamışım.
Afiyet olsun canim kek dışında gerisi guzel sporunda gayet iyiBugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su, 1 ceviz 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru kayısı
Kahvaltı 10 : 30
5 kaşık yoğurt, 2 kaşık eti müsli yulaf ezmesi kuru meyveli, 1 ceviz, 1 elma karışım
Saat 12 :30 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ badem, 3 dilim kurutulmuş elma
Saat 15 : 00 1 bardak ayran 2 kuru kayısı
Akşam saat 18 : 00
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık çoban salata
1 dilim ıslak kek
Saat 19: 00 2 şekersiz çay
20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
22:00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 1 bardak sonra 3 litre su bitmiş olacak
Zipzip-
Felicio
Egzersiz
10.000 adım _ 300 puan
10 dk bölgesel _ 100 puan
Toplam : 400 puan
@Nidsalii
Afiyet olsun canim menun guzel saatlerinde yazarsan daha iyi yorumlarizMenüm
Kahvaltı 1 haşlama yumurta domates salatalık roka 1 dilim peynir 1 kaşık çökelek 1 çay kaşığı reçel 4 Zeytin 1 dilim tb ekmeği
Ara anne sütü içeceği
Öğle 1 tane sinitzel 1 dilim tb ekmeği roka domates
Ara 1 havuç
Akşam 1 kase çorba 1 dilim tb ekmeği
1 tane ceviz büyüklüğünde havuç top
3 litre su 6000 adım
Zipzip- @Nidsalii
Afiyet olsun canim menude sporda güzel9 Kasım Pazartesi
Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2718186
Akşam 17.00
1.5 kepçe mercimek çorbası
Yarım tabak bulgur pilavı
Yarım tabak kuru fasulye
Küçük bir kase yoğurt
30 dk leslie boosted 300p
6125 adım 183p
Afiyet olsun canim menü güzel sporda herzamanki gibi mükemmel
Afiyet olsun canim menü güzel ama meyveler için saat biraz geç olmuşSelamün aleyküm kızlar ben Bugun aşırı derece de yoğundum görümceme görücü geldi başım cok kalabalıktı ne lesli yapabildim nede yürüyüş nede suyumu guzel icebildimneyse menüme geceyim
Sabah 09.00 1 büyük bardak limonlu su
Sekersiz türk kahvesi
11.00 kahvaltı
karışık yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
6 tane zeytin
Öğlen 14.50
Etli yesil fasulye
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
3 tane sarma
1 kase tavuk çorbası
22.00 2 tane mandalina kücuk boy
1 su bardağına yakin üzüm
2 litre su
Afiyet olsun canim menunu biraz daha dikkat etmelisin kaçamaklar olmamış ve akşam menusunde manti da olmamışBugünki menüm
Sabah10.00
1.5 tb ekmek 2 haş.yumurta 4 siyah zeytin 2 dilim kaşar 2 çatal çilek reçeli
Ara15.00 2 kare çikolata
1 h.cevizli piko bar
Akşam19.00
1 tabak kabak kavurma yarım tabak yoğurtlu mantı az yufka ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 lt spor yokZipzip- @Nidsalii Eki Görüntüle 2718215 yani her zaman 1 tabak dediğim tabağın ölçüsü bu kaptanım
Afiyet olsun menu guzel sporunda gayet iyi9 kasım
07.30
2 kaşık yulaf 1 kaşık chia
1 kaşık fıstık ezmesi
Yarım muz
Süt
12.30
Yarım tabak bezelye etli
1 kase mercimek
16.30
Tek ekmekli et köfte
Suyumu ölçemedim. Ama 2 kesin
Spor 23dk kardiyo 138p
10000adım 300p toplam 438 p
Zipzip- @Nidsalii
Eki Görüntüle 2718222
Afiyet olsun canim menü de sporda güzelYemek yedirme savaşlarından sonra anca gelebildim ne yedircegimi şaşırdım valla iştahsız çocuk kadar zor bir şey yok
Menümü yazıp yatacağım geçmişe bakamadım özür diliyorum kızlar yarın daha aktif olacağım söz
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta 30 gr peynir 8 zeytin 4 ceviz 2 hurma oğlumun yemedigi artık kaşar peynirindende yedim 10 gr eder sanırım
Akşam 19:00 moralim bozuktu o aç olduğu için az yedim 4 köfte yogurt az bişi salata
Spor 10000 adım 300p @NidsaliiFelicio
Felicio canım bugün listeye uyamadim ama ruh halim çok kötüydüyarın uyacagim inşallah
Ben senin yorumlarini cok beğeniyorum net sin olması gereken ve olmaması gerekenleri söyleyip güzel uyarılarda bulunuyorsunTeşekkür ederim Sürekli diyetle ilgili araştırma yapmaktan deformasyon oldu bende galiba
Fahri diyetisyenlik versinler bize
Ha ha bide ilk okugumda anlsaydim iyiydiSongül’üm biraz hasta olmuş ama sen yürek ye canım bence protein olduğu için kilo verdirirsoğuk esprimi oldu
Afiyet olsun canımSelamün aleyküm kızlar ben Bugun aşırı derece de yoğundum görümceme görücü geldi başım cok kalabalıktı ne lesli yapabildim nede yürüyüş nede suyumu guzel icebildimneyse menüme geceyim
Sabah 09.00 1 büyük bardak limonlu su
Sekersiz türk kahvesi
11.00 kahvaltı
karışık yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
6 tane zeytin
Öğlen 14.50
Etli yesil fasulye
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
3 tane sarma
1 kase tavuk çorbası
22.00 2 tane mandalina kücuk boy
1 su bardağına yakin üzüm
2 litre su
Afiyet olsun canımBugünki menüm
Sabah10.00
1.5 tb ekmek 2 haş.yumurta 4 siyah zeytin 2 dilim kaşar 2 çatal çilek reçeli
Ara15.00 2 kare çikolata
1 h.cevizli piko bar
Akşam19.00
1 tabak kabak kavurma yarım tabak yoğurtlu mantı az yufka ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 lt spor yokZipzip- @Nidsalii Eki Görüntüle 2718215 yani her zaman 1 tabak dediğim tabağın ölçüsü bu kaptanım
Afiyet olsun canım9 kasım
07.30
2 kaşık yulaf 1 kaşık chia
1 kaşık fıstık ezmesi
Yarım muz
Süt
12.30
Yarım tabak bezelye etli
1 kase mercimek
16.30
Tek ekmekli et köfte
Suyumu ölçemedim. Ama 2 kesin
Spor 23dk kardiyo 138p
10000adım 300p toplam 438 p
Zipzip- @Nidsalii
Eki Görüntüle 2718222
Afiyet olsun canımYemek yedirme savaşlarından sonra anca gelebildim ne yedircegimi şaşırdım valla iştahsız çocuk kadar zor bir şey yok
Menümü yazıp yatacağım geçmişe bakamadım özür diliyorum kızlar yarın daha aktif olacağım söz
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta 30 gr peynir 8 zeytin 4 ceviz 2 hurma oğlumun yemedigi artık kaşar peynirindende yedim 10 gr eder sanırım
Akşam 19:00 moralim bozuktu o aç olduğu için az yedim 4 köfte yogurt az bişi salata
Spor 10000 adım 300p @NidsaliiFelicio
Felicio canım bugün listeye uyamadim ama ruh halim çok kötüydüyarın uyacagim inşallah
Canım ben maalesef hala çok şişim çorap izlerim bayağı bir çıkıyor sporu zorluyorum yoksa hala atlatamadım tam ama 52 olacak kadar değildir en son sabah 55 gelmiştim en iyi ihtimal 53 bekliyorum daha sabah tartıldımFelicio senin de ödemin çoktur
Cuma 52 yı görsen efsane olur
Gerekirse çarşamba ya kadar spora asilalim
Perşembe kasları dinlendirelim
Aynen yaptığımız diyetlerle vucudumuzu tanımalı neyi ne zaman yiyebiliriz bilmemiz lazım yoksa koruma diye birsey imkansiz olurYa gerçekten diyet sağlam araştırıp artiyi eksiyi bilmek lazım.geçen bir arkadaş okulda benim kilo vermemden heves etmiş atıştırmalık hosbes almış
Bı başladım hepsi bitti kendimi durduramadim diyor.dedim hurma kayısı incir bari yeseydin
Yani ne yenir ne yenmez ne zaman yenir na kadar yenir bilmek lazim
Bugün hastayım canım menüye uyamadim, beyim malesef menudekileri yapmayı uygun görmedi. En son bir saat önce tekrar yemek yedirmeye çalıştı, hastasın direncin düşüyor bugün bırak bari diyeti dedi. Midem bulanıyor yiyemem diyip kandırdımSelam ahali
Felicio
Menume uydum fakat asiri acıktım bütün gün midem kazındı.
En doyurucu olmayan gün galiba bugündü
Neyse ek menü yaptim bir tas çorba ekledim ara öğüne.
Birde gece süt ürünü ne chia ve baharat ekledim
10.043 adım spor 300 puan(9 Kasım )
@Nidsalii
Zipzip-
sonngulen ortim sende durumlar nasıl?
Leyla bugün çok yorulmuşum akşam ustu uyudum bir güzel
Teşekkür ederimBen senin yorumlarini cok beğeniyorum net sin olması gereken ve olmaması gerekenleri söyleyip güzel uyarılarda bulunuyorsun
Her gün tartilma ya stres olurCanım ben maalesef hala çok şişim çorap izlerim bayağı bir çıkıyor sporu zorluyorum yoksa hala atlatamadım tam ama 52 olacak kadar değildir en son sabah 55 gelmiştim en iyi ihtimal 53 bekliyorum daha sabah tartıldım
Çoğu insan diyet yapmayı bilmiyor.Aynen yaptığımız diyetlerle vucudumuzu tanımalı neyi ne zaman yiyebiliriz bilmemiz lazım yoksa koruma diye birsey imkansiz olur
Bende öyle diyorum sabah tartıda buluyorum kendimiHer gün tartilma ya stres olur
Perşembe tartil baktın hala şiş spor yapmazsın perşembe yada kasları sisirmeden yürüyüş
Çoğu insan diyet yapmayı bilmiyor.
Klasik kelimeler makarna pilav ekmek yemeyince diyet yapılır zannediyorlar.
Halbuki ölçülü yemek erken saatte yeme işini bırakmak vs gerek.
Buse Terim 25 kilo vermiş if diyeti ile
Kuzum sen her diyette hasta oluyorsun sirkeli su limon zencefil zerdeçal ekle menülerine direncin düşüyorBugün hastayım canım menüye uyamadim, beyim malesef menudekileri yapmayı uygun görmedi. En son bir saat önce tekrar yemek yedirmeye çalıştı, hastasın direncin düşüyor bugün bırak bari diyeti dedi. Midem bulanıyor yiyemem diyip kandırdımen son 4-5 arası yemiştim. Menüye uymadim ama çok kötü şeyler de yemedim canım ama akşam kendimi zorlayıp 25 dk bölgesel yaptım. Sabah da eksi 700 gördüm düne göre. Durumlar bende böyle ortim, inşallah cumaya çok güzel sonuçlar alacağız. Senin günün güzel geçmiş tebrik ederim
Oooo sen bana bal demiyorsun bayadirTeşekkür ederimBalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?