- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Arada usenmiyorum yaaa ama cok fazla olmuyor bu durumVaybeeee üsenmeden yürümüş kaptan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada usenmiyorum yaaa ama cok fazla olmuyor bu durumVaybeeee üsenmeden yürümüş kaptan![]()
❤❤Müthişsin kaptan
![]()
Bravo vallaaa ev icinde bukadar adimArada usenmiyorum yaaa ama cok fazla olmuyor bu durum![]()
Annemler yok muzigi actim yurudumBravo vallaaa ev icinde bukadar adim![]()
Allah seni napmasin 2de kivaraydinAnnemler yok muzigi actim yurudum![]()
Evde kim gorcek kivirmak kalcadaki yaglari yakar hemdeHic sevmem ki![]()
Yarina deneyeyim artikEvde kim gorcek kivirmak kalcadaki yaglari yakar hemde![]()
![]()
![]()
Cuma ola hayrola
Arada kalcani duvarlara vurda yaglar asaya dogru insin akiversinYarina deneyeyim artik![]()
Valla iyi olurdu aslinda yaglar akip gitseArada kalcani duvarlara vurda yaglar asaya dogru insin akiversin![]()
Menün diyet için güzel sayılır öğle vaktini boş geçmişsin o olmamış yoğurt yiyecektin onu atlamış olabilirsin susamlı çubuk biraz olmamış gibi kabul edilebilir yinedeİyi akşamlar kızlar
Sabah: yumurta salatası, 5 zeytin, kibrit kutusu peynir, çeyrek kaşarlı tost, domates, yeşil biber
A.Ö: 5 susamlı çubuk ve sade Türk kahve
Akşam:5 köfte tavada yağsız tava yağladım kendi yağıyla , 2 kaşık pilav, salata, mercimek çorba
Öğlen yemediğim için baya acıktım
Menüm bilmiyorum fena değil sankiFelicio
Zipzip-
N Nidsalii en az 2 saat ev temizliği sil süpür dip köşe
Tatlı heyecanlar bunlarZaman geçmek bilmiyor heyecanım tavan yaptı![]()
Biraz gel ama çok özletiyorsun, kilo alırsın gelmezsen demedi demeBu aralar çok yoğunum baya da yoğun olacağım galiba zaten anneannem ile takılıyorum, inanki hiç boş zamanım yok. Ben de sizi özledim![]()
Gözüm korkmadı değilPasta borek götürdüm kabul etmedi kizlar 5.takim Ona Gore hazirlikli olun motive olmuslar sizi yakip yikacagiz buhafta diyolar benden soylemesi![]()
Menünde protein miktarı az geldi banaİyi akşamlar kızlar hepiniz harikasınız.
Menüm
09.00 az tereyağında pişmiş yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği.
12:00 haşlanmış aşurelik buğdaya yoğurt kattım yedim 1 tabak. 1 küçük salkım üzüm
14:00 elma
16:00 2 ceviz 5-6 badem fındık 1 kuru kayısı.
18:00 mercimek çorbası 3 dilim pırasalı börek.
3 tl su.
İşe gidip geldim evde de temizlik yaptım. Tezgah silerken squat yaptım 10 tane
Birazdan Leslie yapacam bakalım
Bugün proteinler az olmuş galibaBugün ki menüm
10: bir avuç leblebi
12: bir tabak Menemen 2 kaşık patlıcan mezesi 2 dilim ekmek
15: bir kase sütlaç
16: 4 tane ceviz
20: birbtabak taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek
2.5 litre su
Aaaaaa bisküviyi ele aldıysan öyle elini korkak alıştırmasaydınmenume ek salep ve nescafe ictim. İki de buskuvi varZipzip-