Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bidakine bana geliyosunuz canım hepiniz heberin ola ona göre .. ben bidahakine izin alamam galiba ...-tatlicadiarzu-aeben cadısı süper olmuşsun fotolara baktım bende gelcem bidakine banane çok kıskandı ben dün...
benimkızlar işim vardı hemen kaçtım ama geldim yine
hayırlı cumalar hepinize
aebenim bu hafta korkutmuşsun gözümüzü gitmiş kilolarkaydirigubbakcemile3
tamam nasalım kilo usulü yarışalım e bu benim işime gelir çünküm
sen % de hesabında 1 versen benim 3 vermem gerek ki senle % hesabını tutturayım :))),
tamam kilo usulü haftaya bugün görüşürüz cicim :roflol:...
ösgem ben senlede varım anam bana uyar sende gel,
varmısın bu hafta nazlı ve benle yarışa...
Len haksızlak var len . nazlıyı yedirmem len yüzde üzerine olsun haksızlık olmasın ......-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3tamam nasalım kilo usulü yarışalım e bu benim işime gelir çünküm
sen % de hesabında 1 versen benim 3 vermem gerek ki senle % hesabını tutturayım :))),
tamam kilo usulü haftaya bugün görüşürüz cicim :roflol:...
herkese günaydın hayırlı cumalar güzeller nasılız bugün...
hadi bu hafta biri benle yarışsın ya lüffen ya:))...
tamam hayalim haftaya bugün görüşürüz takipteyim sen. artık hergün 8. takımada uğruyorum.
tamam hayalim haftaya bugün görüşürüz takipteyim sen. artık hergün 8. takımada uğruyorum.
ref de var ona göre tamam mı
Len haksızlak var len . nazlıyı yedirmem len yüzde üzerine olsun haksızlık olmasın ......-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
hayal 4. takımda kaydirigubbakcemile3
EGER DAHA ÖNCEKİ YAPTIGINIZ GİBİ ÇABUK VAZ GEÇERSENİZ .BU YARIŞTAN ÖNCE BEN DÖVERİM .SİZİ HABERİNİZ OLSUN ......delikafadulden:mymeka:ref de var ona göre tamam mı
Nazlıcım haklısın ama sabretmeye çalışın çok az kalmış sen telefonla kendisine morel vermeye çalış bunalmasın çok çok az var 2 haftacık.
EGER DAHA ÖNCEKİ YAPTIGINIZ GİBİ ÇABUK VAZ GEÇERSENİZ .BU YARIŞTAN ÖNCE BEN DÖVERİM .SİZİ HABERİNİZ OLSUN ......delikafadulden:mymeka: