• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam nasalım kilo usulü yarışalım e bu benim işime gelir çünküm
sen % de hesabında 1 versen benim 3 vermem gerek ki senle % hesabını tutturayım :))),
tamam kilo usulü haftaya bugün görüşürüz cicim :roflol:...

aeben cadısı süper olmuşsun fotolara baktım bende gelcem bidakine banane çok kıskandı ben dün...
bidakine bana geliyosunuz canım hepiniz heberin ola ona göre .. ben bidahakine izin alamam galiba ...-tatlicadiarzu-
kızlar işim vardı hemen kaçtım ama geldim yine
hayırlı cumalar hepinize
aebenim bu hafta korkutmuşsun gözümüzü gitmiş kilolarkaydirigubbakcemile3
benim :oklava: genelde işe yarar ...kaydirigubbakcemile3

sen % de hesabında 1 versen benim 3 vermem gerek ki senle % hesabını tutturayım :))),

tamam hayalim haftaya bugün görüşürüz takipteyim sen. artık hergün 8. takımada uğruyorum.

Len haksızlak var len . nazlıyı yedirmem len yüzde üzerine olsun haksızlık olmasın ......-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Nazlıcım haklısın ama sabretmeye çalışın çok az kalmış sen telefonla kendisine morel vermeye çalış bunalmasın çok çok az var 2 haftacık.

kızlar ben dünkü menümüde yazayım

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen

izmir köfte ( sadece 4 adet köftesinden yedim. )
salata
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam

2 parça tavuk ızgara yedim.

tamam hayalim haftaya bugün görüşürüz takipteyim sen. artık hergün 8. takımada uğruyorum.

8. takımda napcan kıs ben görcesen 4. takıma gel cadım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:...

ref de var ona göre tamam mı

olsun refede olsun dağıtırım hacı alayınızı :roflol::roflol::roflol:...

Len haksızlak var len . nazlıyı yedirmem len yüzde üzerine olsun haksızlık olmasın ......-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

aeben ortalık karıştırma kısım :mymeka::mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:...

bide tamam sana gelerik nerde olursa orya agelerim vallah çok kıskandım dün :dilcikar::dilcikar::dilcikar:...

ref deyince rep geliyoda ben dünden beri uğraşıyom sana rep verem diye ama dolaş gel deyo :roflol:

ama 6. takımın cadıları gezem bugün :)))
refe hanım hayır siz naslıyla bize katılın hıh :dilcikar::dilcikar:...

Nazlıcım haklısın ama sabretmeye çalışın çok az kalmış sen telefonla kendisine morel vermeye çalış bunalmasın çok çok az var 2 haftacık.

öyle yapıyorum elimden geldiğince moral vermeye çalışıyorum. ama bu aralar baya kötü. askerdeyken babasını vefatı onu çok sarstı. bide annesi tek kaldı doğal olarak onu düşünüyor. onun için bir an önce gelmek istiyordu. ama hayırlısı böyleymiş demekki.

6. TAKIM * *96.ETAP SONUÇLARI**
asibulut ( 56,5 /
dora ( 63,8 / 62.8/ 1.0 / 1.57 %)
aeben ( 65,2/64.9 /0.3 /0.46%)
kütahya ( 77,0 )
pınarım ( 81,0./ 81.0 0.0 /0.0%)
cceylin ( 59,5 /59.0 /0.5 /0.84%)
fatunuz ( 85,0
referans ( 74,6 / 75.6 /-1.0 /-1.34%)
nazlıgüleç ( 60,0 /59.0 /1.00 / 1.67%)
mmmf27 ( 66,6 / 66.0 /0.6 / 0.90%)
else ( 70,2 / 68.7/1.5/2.14%)
yumukum ( 79,7 / 78.5 / 1.2 / 1.51%)
ozgerkd (72.5 / 72.5 / 0.0 / 0.0%) geri döndü

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( / 839,1

kızlar listeyi arkada kalmasın diye öne çekiyorum.

acil işim çıktı. sizlerden çok özür diliyorum.
hastaneye gün almaya gideceğim. aslında bu gün sırf sizlere söz verdim diye kalabildim.
ama yine iş bana kaldı. eşim zaten tam yapsa şaşardımkötükedihüso
hastane işini becerdide gün alma işini bana bırakıp gittikötükedihüso

vasgeçerseniz aben sizi oycek ona göre he :)))...

hayal gözlü, aeben+, asi_bulut+, cceylin+, Dora+, else, nazli_gulec+, referans+, yarisci+

sizin fatu demekki burdan başka herbiyerde ösge :roflol:...

Back
X