- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aciklama yapildi canim 18yaş alti yapilmiycak hic virus gecirmemis olucakmisCocuklar icin ilk etapta yok sanirim canim ama ablamda vurduracagini söyledi
4 gruba ayirdilar zaten bize gelmesi uzun surecek yinede![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aciklama yapildi canim 18yaş alti yapilmiycak hic virus gecirmemis olucakmisCocuklar icin ilk etapta yok sanirim canim ama ablamda vurduracagini söyledi
4 gruba ayirdilar zaten bize gelmesi uzun surecek yinede![]()
Evet onu diyodum ama niye yok ki onu anlamadım onlara da buulaşıyo sonuçta18yas alti cocuklara yok sanirsam egerki virus asisindan bahsediyosaniz
Sagol canım pasta yedim diyeSabah zaten yemwk te olsa güzel akşam da iyi de pasta olmamış
Afiyet olsun canım
Zaten onlar tasiyici oldugu icin yapmiyolarEvet onu diyodum ama niye yok ki onu anlamadım onlara da buulaşıyo sonuçta
Mart tan beri bir evin kapısından içeri girmedim bir Allah in kulu da kapımdan içeri girmedi.Dikkat ederek görüşülüyo zaten daha ne kadar kapatcaz kendimizi çocukları insanın psikolojisi bozuluyo
Bana sanki hep böyle yaşıcaz artık gibi geliyo
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah
Biraz omlet
Bir dilim kasar
2 kş lor
5 zeytin
Domates biber
1 dilim ekmek
Ara
Bir havuç
Akşam
5 kş kıymalı yumurtalı ıspanak
1 kase kereviz salatası
1 dilim ekmek
Yarım ıslak kurabiye ( tadına baktım bir tepsi yerdim)
Su 2lt oldu daha içerim
15000 adım 450 puanZipzip-
Form çayı içeçegim
Regli oldum şükür![]()
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar
20 Aralık Menüm
12.15
1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3 sivri biber, 1 tatlı kaşığı bal, 1 elma
18.30
5 fırında tavuk kanat, 1 kase yoğurt,salata, 1 mandalina
3 litre su![]()
Zipzip-
![]()
Cumaya çok var yakmışsındır dan ama şekerli sonuçtaSagol canım pasta yedim diyehafif biseyler yiyeyim dedim adim atıyorum 16 bin oldu dinleneyim yurucem yakmisimdir diye düşünüyorum
Notunu aldikCumaya çok var yakmışsındır dan ama şekerli sonuçta
Not yılbaşı için çocuklara pasta siparişi verildi bile
En iyisi ama işte bizde denmiyoMart tan beri bir evin kapısından içeri girmedim bir Allah in kulu da kapımdan içeri girmedi.
Yakında bir akraba var oda kabul etmeyeceğimizi bildiği için gelmez.
Uzaktan gelecek olanlara gelmeyin dedik açık açık .
Teşekkürler Kaptanım çocuklar bi yandan esim bi yandan kahvaltıyı biz hazirlicaz dediler onlar mutfağa girince bnde giriştim eve kaldı o yüzdenDun aksam ablamla konuştum da asilarin ise yarayacagini söylüyor insallah faydalı olur da rahatlariz
Kahvaltini yapsaydin keske canim afiyet olsun sporun da guzel![]()
Iyi yapmışsıniz canımCumaya çok var yakmışsındır dan ama şekerli sonuçta
Not yılbaşı için çocuklara pasta siparişi verildi bile
Hangi ilçede oturuyorsun kıymetli burçtaşım + meslektaşım?Mart tan beri bir evin kapısından içeri girmedim bir Allah in kulu da kapımdan içeri girmedi.
Yakında bir akraba var oda kabul etmeyeceğimizi bildiği için gelmez.
Uzaktan gelecek olanlara gelmeyin dedik açık açık .
teşekkür ederim biricik kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canım![]()
İyiymiş onlar adına karar vermek istemem olacaklar derlerse de sonra olurlarZaten onlar tasiyici oldugu icin yapmiyolar
Aman onlara bisey olmasindaİyiymiş onlar adına karar vermek istemem olacaklar derlerse de sonra olurlar
Evde neyle vakit geçer başka türlü yemekti eğlenceydi derken sevinirlerIyi yapmışsıniz canım![]()
Aynen oğlan küçük maske durdurmuyo baxen dolaştırıyodum insan vicdan azabı çekiyo o takmazken ben takıyom diyeAman onlara bisey olmasinda![]()