• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dua etsinler senin gibi kaptanlari var baska takimda direk listeden atiyolar yiyemezsin deyipte
Bizde öyle yapalım 🤣 şaka şaka uyaralım ama bazı kişiler çok large davranıyor benimde dikkati çekiyor ben genelde menüsü olmayanlara söylüyorum 🥺🥺 yada çok iyi olanlara

Kacamak yapmayın demekten yoruldum canim :KK43:

Son 4 haftada kac kilo verdiklerini hesaplamak kolay yarin sabah hesap yapayim

Gecen birinin menüsünde kurabiye olmamis dedim ertesi gun baska cesit kurabiye yenmis ne yapabilirim ki :KK43:

Cuma istediğinizi yiyebilirsiniz diyorum ki daha ne yapabilirim ki :KK43:

Adim yarisi istediler 3 hafta takip ettim
Basit bisey gibi görünüyor ama hesaplamasi yazmasi saatlerimi aliyor
Ben elimden geleni yapiyorum kilo vermek isteyen verir baska birsey demiyorum
Kaptanım 7 aya yakındır burdayım en başından beri 4-5 kişiyiz.

200 e yakın kişi gelip gitmiştir.

Sen içine atıp üzülüyorsun.

Üst listedeki herkes üzerine düşeni yapsın.

Ben ne kaptan ne yardımcı yım.Ama 6 takımda bile 4.olmak bence yeterli değil.

İnsan ödül gününu kendi belirlesin.

İster Cuma,ister Cumartesi ister Pazar ama haftada bir gün olur yani.

Üst listedeki herkesin menülerini elden geçirelim bence.

Takım kalabalık ben herkese hakim değilim .

Adım listesini bende hazırladım çok yorucu parasıyla çeviri vs.yapsan cebine para girer insanın.

Sonuçta gönüllü yapıyorsun herkes taşın altına elini sokacak.

Yemekler kaçmıyor.Diyette spor, protein sebze olur.

Karbonhidrat minimum en fazla 3 öğün de 1 er dilim ekmek veya bulgur bir kaç kaşık.
Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum canım ❤️ Desteğin için çok teşekkür ederim. İyi kim sudem34 sudem34
Olumlama yapıyoruz.
Bu hafta kırılacak.
gormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimm 🥰 hosbuldum💕

💕tesekkur ederim arkadasım 🥰

hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünya 🌿 izmirin neresindesin hocam 😍

tam benim kafa 🤓
Ben boğa sen yengeç 🐂🦀

Bizde öyle yapalım 🤣 şaka şaka uyaralım ama bazı kişiler çok large davranıyor benimde dikkati çekiyor ben genelde menüsü olmayanlara söylüyorum 🥺🥺 yada çok iyi olanlara
Şaka uyariyi gectim 1kere olmamis yada şunu yapmaman gerekiyo dediginde bile üstüme yürüdüklerini gördüm ben benim icin sorun yok ama kaptanin bukadar yumusak yüzünü gorupte halaaaa yenmesi ayip oluyo herkes bir amaç icin burda neyapilmasi gerekiyosa onu yapicak yoksa hadi sana gule güle siz belki takip etmiyosunuzdur takimdan attilar kac kisiyi busekilde oldugu icin

Kaptanım 7 aya yakındır burdayım en başından beri 4-5 kişiyiz.

200 e yakın kişi gelip gitmiştir.

Sen içine atıp üzülüyorsun.

Üst listedeki herkes üzerine düşeni yapsın.

Ben ne kaptan ne yardımcı yım.Ama 6 takımda bile 4.olmak bence yeterli değil.

İnsan ödül gününu kendi belirlesin.

İster Cuma,ister Cumartesi ister Pazar ama haftada bir gün olur yani.

Üst listedeki herkesin menülerini elden geçirelim bence.

Takım kalabalık ben herkese hakim değilim .

Adım listesini bende hazırladım çok yorucu parasıyla çeviri vs.yapsan cebine para girer insanın.

Sonuçta gönüllü yapıyorsun herkes taşın altına elini sokacak.

Yemekler kaçmıyor.Diyette spor, protein sebze olur.

Karbonhidrat minimum en fazla 3 öğün de 1 er dilim ekmek veya bulgur bir kaç kaşık.

Olumlama yapıyoruz.
Bu hafta kırılacak.

Ben boğa sen yengeç 🐂🦀
Canım burada olan bir kaç arkadaş hepimiz Fahri olarak kaptan yardımcısıyız zaten ayrıyeten bir unvana gerek yok zannımca başarı grup işi grup çok kalabalıklaştı ve bazı arkadaşlar asil listede olmanın önemini anlamıyor gibi 🥺

Şaka uyariyi gectim 1kere olmamis yada şunu yapmaman gerekiyo dediginde bile üstüme yürüdüklerini gördüm ben benim icin sorun yok ama kaptanin bukadar yumusak yüzünü gorupte halaaaa yenmesi ayip oluyo herkes bir amaç icin burda neyapilmasi gerekiyosa onu yapicak yoksa hadi sana gule güle siz belki takip etmiyosunuzdur takimdan attilar kac kisiyi busekilde oldugu icin
Ben diyorum şuana kadar kimse bana birşey demedi ama bir kere veya bilmeden olurda bile bile abartmak hiç hoş değil listede gerçekten canla başla savaşan arkadaşlarımıza haksızlık oluyor

Emeksiz yemek olmuyor canım.
Bende ünv.hazirlanirken halıda masada uyuyakakdigimi hatırlarım hep🤭
Bide öyle annem okusun diye uğraşan bir anne olmadı hiç milletin anası hazır önüne koyar her şeyi 🤭
Kendi odamın sobasini bile kendim doldurup yakardım ders çalışmak için 🥴
Çok şükür annem okumami istedi..
Ben üniversiteye hazırlanırken elektrikli soba yakardım..
Allah Büyük be insanlar zamanla nelere kavuşuyor canım 🥰🥰🥰🥰

Kaptanım haftada yüzde 1 kilo verme hedefimiz var.

Bu ayda yüzde 4 yapar.

Yarın liste yaparken kaç kişi tutturmuş ona bakalım bence.

Üst liste menüsüne bencede Leyla yı da etiketlesinler.

Sen kaçamak lara kırılmasın kimse diye ses etmiyorsun.

Leyla menüleri yorumlasin kimse de kırılmasın .

Takımın başarısı hepimizin başarısı.

Üst liste takımın VİTRİNİ 💕💕💕💕

Emeksiz yemek olmuyor canım.
Bende ünv.hazirlanirken halıda masada uyuyakakdigimi hatırlarım hep🤭
Bide öyle annem okusun diye uğraşan bir anne olmadı hiç milletin anası hazır önüne koyar her şeyi 🤭
Kendi odamın sobasini bile kendim doldurup yakardım ders çalışmak için 🥴
Bana çok farklı geliyor benim annem çok fedakar galiba 😍 değerini bileyim ❤️❤️❤️

Ben diyorum şuana kadar kimse bana birşey demedi ama bir kere veya bilmeden olurda bile bile abartmak hiç hoş değil listede gerçekten canla başla savaşan arkadaşlarımıza haksızlık oluyor
Katiliyorum 🤷‍♀️

gormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimm 🥰 hosbuldum💕

💕tesekkur ederim arkadasım 🥰

hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünya 🌿 izmirin neresindesin hocam 😍

tam benim kafa 🤓
Valla yazınca ben neler başarmışım dedim insan geçmişini düşünüp başarılarıyla mutlu olmalı bence...🥰🥰🥰
Kaplumbağa misali senelerce valizimi doldurup doldurup yollara koyuldum tek başıma...
Sonra çoğaldım şimdiki halime bin şükür...🤩🤩
Karabağlar dayız biz...

Canım burada olan bir kaç arkadaş hepimiz Fahri olarak kaptan yardımcısıyız zaten ayrıyeten bir unvana gerek yok zannımca başarı grup işi grup çok kalabalıklaştı ve bazı arkadaşlar asil listede olmanın önemini anlamıyor gibi 🥺
Canım üst liste VİTRİN .💕💕💕
Artik titizlikle davranacağıniz hepimiz.

Üst listeye giren sorumluluk alacak.

Gerekirse bir kaç kişi menü kontrol etsin iyi bilen menüden anlayan arkadaşlar var.

T timesinfinity mesela kalori hesabına hakim.
Sen keza hakimsin.
Kaptan hakim fakat içine atıyor.
Bana çok farklı geliyor benim annem çok fedakar galiba 😍 değerini bileyim ❤️❤️❤️
Bencede bil💕💕💕
Yaşantı meselesi canım annem yetim büyümüş abileri gelinlerin ortasında çocukluk gençlik yasayamamis.
Babam da öyle yetim amca çocukları amca vs.
Yani onlar da bişey görmemiş.
Ben zaten annem 44 de babam 51 de iken doğmuşum 🤭🤭

Kızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
Regli mi yakın canım ben çok şiştim dün akşam oldum şimdi biraz indi karnım

Canım kurban bayramında PAPATYAM PAPATYAM baklava bile yemedi.

Burda millet yılbaşı menüsü düşünüyor.

Biz mezunuz, korumadayiz ister yer ister yemeyiz listede ne gerekirse üstümüze düşeni yaptık.

Üst lisedeki kimse 4 gün yılbaşı kaçamağı yapamaz yani.🤕🤕🤕

Back
X