- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
4.takimda öyle yapmislardi yawrukuş varken kacamaklara carpi sonra uyari deneyin derimOlabilir canim menu listelerine kacamak var diye ayri bir isaret koyabilirim takip etmesi kolay olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.takimda öyle yapmislardi yawrukuş varken kacamaklara carpi sonra uyari deneyin derimOlabilir canim menu listelerine kacamak var diye ayri bir isaret koyabilirim takip etmesi kolay olur
Bizde öyle yapalımDua etsinler senin gibi kaptanlari var baska takimda direk listeden atiyolar yiyemezsin deyipte
Kacamak yapmayın demekten yoruldum canim![]()
Son 4 haftada kac kilo verdiklerini hesaplamak kolay yarin sabah hesap yapayim
Gecen birinin menüsünde kurabiye olmamis dedim ertesi gun baska cesit kurabiye yenmis ne yapabilirim ki![]()
Cuma istediğinizi yiyebilirsiniz diyorum ki daha ne yapabilirim ki![]()
Kaptanım 7 aya yakındır burdayım en başından beri 4-5 kişiyiz.Adim yarisi istediler 3 hafta takip ettim
Basit bisey gibi görünüyor ama hesaplamasi yazmasi saatlerimi aliyor
Ben elimden geleni yapiyorum kilo vermek isteyen verir baska birsey demiyorum
Olumlama yapıyoruz.
Ben boğa sen yengeçgormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimmhosbuldum
tesekkur ederim arkadasım
hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünyaizmirin neresindesin hocam
tam benim kafa![]()
Kaptanım burada kaptan yardımcın var asil listedekileri takip ederim istersenOlabilir canim menu listelerine kacamak var diye ayri bir isaret koyabilirim takip etmesi kolay olur
Şaka uyariyi gectim 1kere olmamis yada şunu yapmaman gerekiyo dediginde bile üstüme yürüdüklerini gördüm ben benim icin sorun yok ama kaptanin bukadar yumusak yüzünü gorupte halaaaa yenmesi ayip oluyo herkes bir amaç icin burda neyapilmasi gerekiyosa onu yapicak yoksa hadi sana gule güle siz belki takip etmiyosunuzdur takimdan attilar kac kisiyi busekilde oldugu icinBizde öyle yapalımşaka şaka uyaralım ama bazı kişiler çok large davranıyor benimde dikkati çekiyor ben genelde menüsü olmayanlara söylüyorum
yada çok iyi olanlara
Canım burada olan bir kaç arkadaş hepimiz Fahri olarak kaptan yardımcısıyız zaten ayrıyeten bir unvana gerek yok zannımca başarı grup işi grup çok kalabalıklaştı ve bazı arkadaşlar asil listede olmanın önemini anlamıyor gibiKaptanım 7 aya yakındır burdayım en başından beri 4-5 kişiyiz.
200 e yakın kişi gelip gitmiştir.
Sen içine atıp üzülüyorsun.
Üst listedeki herkes üzerine düşeni yapsın.
Ben ne kaptan ne yardımcı yım.Ama 6 takımda bile 4.olmak bence yeterli değil.
İnsan ödül gününu kendi belirlesin.
İster Cuma,ister Cumartesi ister Pazar ama haftada bir gün olur yani.
Üst listedeki herkesin menülerini elden geçirelim bence.
Takım kalabalık ben herkese hakim değilim .
Adım listesini bende hazırladım çok yorucu parasıyla çeviri vs.yapsan cebine para girer insanın.
Sonuçta gönüllü yapıyorsun herkes taşın altına elini sokacak.
Yemekler kaçmıyor.Diyette spor, protein sebze olur.
Karbonhidrat minimum en fazla 3 öğün de 1 er dilim ekmek veya bulgur bir kaç kaşık.
Olumlama yapıyoruz.
Bu hafta kırılacak.
Ben boğa sen yengeç![]()
Ben diyorum şuana kadar kimse bana birşey demedi ama bir kere veya bilmeden olurda bile bile abartmak hiç hoş değil listede gerçekten canla başla savaşan arkadaşlarımıza haksızlık oluyorŞaka uyariyi gectim 1kere olmamis yada şunu yapmaman gerekiyo dediginde bile üstüme yürüdüklerini gördüm ben benim icin sorun yok ama kaptanin bukadar yumusak yüzünü gorupte halaaaa yenmesi ayip oluyo herkes bir amaç icin burda neyapilmasi gerekiyosa onu yapicak yoksa hadi sana gule güle siz belki takip etmiyosunuzdur takimdan attilar kac kisiyi busekilde oldugu icin
Çok şükür annem okumami istedi..Emeksiz yemek olmuyor canım.
Bende ünv.hazirlanirken halıda masada uyuyakakdigimi hatırlarım hep
Bide öyle annem okusun diye uğraşan bir anne olmadı hiç milletin anası hazır önüne koyar her şeyi
Kendi odamın sobasini bile kendim doldurup yakardım ders çalışmak için![]()
Bana çok farklı geliyor benim annem çok fedakar galibaEmeksiz yemek olmuyor canım.
Bende ünv.hazirlanirken halıda masada uyuyakakdigimi hatırlarım hep
Bide öyle annem okusun diye uğraşan bir anne olmadı hiç milletin anası hazır önüne koyar her şeyi
Kendi odamın sobasini bile kendim doldurup yakardım ders çalışmak için![]()
KatiliyorumBen diyorum şuana kadar kimse bana birşey demedi ama bir kere veya bilmeden olurda bile bile abartmak hiç hoş değil listede gerçekten canla başla savaşan arkadaşlarımıza haksızlık oluyor
Valla yazınca ben neler başarmışım dedim insan geçmişini düşünüp başarılarıyla mutlu olmalı bence...gormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimmhosbuldum
tesekkur ederim arkadasım
hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünyaizmirin neresindesin hocam
tam benim kafa![]()
Canım üst liste VİTRİN .Canım burada olan bir kaç arkadaş hepimiz Fahri olarak kaptan yardımcısıyız zaten ayrıyeten bir unvana gerek yok zannımca başarı grup işi grup çok kalabalıklaştı ve bazı arkadaşlar asil listede olmanın önemini anlamıyor gibi![]()
Bencede bilBana çok farklı geliyor benim annem çok fedakar galibadeğerini bileyim
![]()
Amin cümlemizin canim. Ayyy yüzleşmekten korkuma bakmamıştım alacağımı aldım şuan yapacam inş. CanımAfiyet olsun canim Allah kabul etsin
Ay cekirdeginin 100 grami 584 kaloriymis :)
Spor da yaparsin sen![]()
Regli mi yakın canım ben çok şiştim dün akşam oldum şimdi biraz indi karnımKızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
Tesekkur ederim zeynomE Elif_Eylul belin nasıl oldu
Canım kurban bayramındaBen diyorum şuana kadar kimse bana birşey demedi ama bir kere veya bilmeden olurda bile bile abartmak hiç hoş değil listede gerçekten canla başla savaşan arkadaşlarımıza haksızlık oluyor
Oh oh maşallahTesekkur ederim zeynom
Iyiye gidiyo simdi dogruldum çok şükür agrim kalmadi ilaclar iyi geldi sanki![]()
CanimsinOh oh maşallah
Çok sevindim önce sağlık