- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Canım bugün kaç kg geldinAynen öyle canım
Inşallah canım ❤
Eski haline dönmen yakın güzel gidiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bugün kaç kg geldinAynen öyle canım
Inşallah canım ❤
Di me ama?Zayiflamaktan ziyade acık hava da yürümek beni çok rahatlatıyor huzur veriyor ayni zamanda da zayıflatıyor daha ne olsun![]()
Canım en az 70 ol sen çok güzel vakarlı bir duruşun var74 kiloydum burda![]()
Canım bugün kaç kg geldin
Eski haline dönmen yakın güzel gidiyorsun
Nasip edene şükürler olsun canimmesajı yeni gördüm ..
Sen ne güzel kendini dinleyip kendi istediğini almışsın ayakları üzerinde duran bir kadın olmuşsun..
Zaten biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok bu hayatta yeter ki isteyelim...
Sen de böyle şeyler yazınca ben de eskilere gittim
üniversite sınavıni ilk yıl kazanamadım babam dersane konusunda hayır dedi annem inat etti bi daha gidecek dedi ve 2. gitmemde kazandım..
Üniversiteyi Bursa da okudum sonra kendi kendime dedim ki ben bu kpss yi dershaneye gitmeden annemin babamın parasını boşa harcamadan kazanacağım dedim şükür ki kazandım da atandım Muş 'un bir dağ köyüne 23 yaşında gencecik bir kızken ...
Köyde kaldık benim gibi 2 arkadaşımla birlikte ...
O köyün ilk kadın öğretmenleri olarak..
Kar tufan çamur içinde korkuyla geçirdik o günleri..
Daha önceki zamanlarda dağdan inenler olmuş çünkü..
Şimdi IIzmır'deyim en merkezi bir okulda ..
çok şükür diyorum şimdiki halime![]()
O halde birbirimize destege devam insallahgormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimmhosbuldum
tesekkur ederim arkadasım
hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünyaizmirin neresindesin hocam
tam benim kafa![]()
Gaz sislik vs.lerde her zaman süt ve süt ürünlerinden şüphelenmeliyiz ilk önce canim. Helede A grubuna hic iyi gelmez. Ama diğerlerinede yapiyor malesef. A ya daha fazla sadece.Kızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
Yine 74 ü görüp aynaya bakacak ve kilom var diyecek onuda beğenmeyecek onunda altına düşeceksin allah izin verirse beraber başaracağız ve inşallah sen yazacaksın bizde okuyacağız haticeciğim74 kiloydum burda![]()
Ooo o çoktan oldu canım@Gulumse25 nasılsın canım regli olmadın mi hala
En son kist çıkmıştı diye hatırlıyorum yoğunum tam takip edemiyorum konuları
Canım bugün yediğin herhangi bir şeye alerjin olabilir mi ?Kızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
100 gram eksidesin guzel
Canım diyette patates yenilmiyor ve havuçlu kekte hiç olmamış hamside kızartmaysa tek salata olmuş olur sen asil listedesin menünü acilen düzeltmen gerekir böyle olmaz canımSabah 09.30
Fırında patates
Domateskivircik
Akşam 17.00
Hamsi ve salata
Afiyet olsun canim Allah kabul etsinMenüm gelsinnnn
Dini oruc tuttum bugün canlarr
1 hurma, tarhana çorbası
2 dilim ekmek
1 parça tavuk (dünden kalan)
2 bardak kefir
Tuzsuz çekirdek (kalorisine bakmadim inş.çok degildir bilgimde yok)
Su yatana kadar devamm
Spor yaparsam yazarım şuan tembelim :) yapmam lazim yapabilirim yapmaliyim yapacam yapacam :)
Kaptanım bakalım kaçamak yapıp artı gelene uyarı verelim eğer devam ederse 2. Veya 3. Ü de gruptan komple çıkaralım veya sürekli artı gelene de öyle yapalım nihayetinde herkes özellikle asil listedeyse dikkat etmek zorunda ve bazı arkadaşlarımız çok fazla emek veriyor onların emeklerine yazık oluyorGecen birinin menüsünde kurabiye olmamis dedim ertesi gun baska cesit kurabiye yenmis ne yapabilirim ki![]()
Olabilir canim ramazan da guzel kilo vermistin
Evet evet eniyisi baslamakOlabilir canim ramazan da guzel kilo vermistin![]()
Olabilir canim menu listelerine kacamak var diye ayri bir isaret koyabilirim takip etmesi kolay olurKaptanım bakalım kaçamak yapıp artı gelene uyarı verelim eğer devam ederse 2. Veya 3. Ü de gruptan komple çıkaralım veya sürekli artı gelene de öyle yapalım nihayetinde herkes özellikle asil listedeyse dikkat etmek zorunda ve bazı arkadaşlarımız çok fazla emek veriyor onların emeklerine yazık oluyor