Evet öyle oldu4.yü düşünüyorsun
çok erken evlenmişsin.
bu günlerde akraba evliligi çok yaygın.
ben kızın var sandim.Evet öyle olduKızım olmadığı icin düşünüyorum yani 5 .6 yil sonra
Ablam da öyle düşündüEvet öyle olduKızım olmadığı icin düşünüyorum yani 5 .6 yil sonra
Allah razı olsunGeçmiş geçmişte kaldı.
Önümüze bakalım.
Evlatlarınla eşinle mutlu bir ömür olsun.
Evet canım zemin Katta o ben 3. Kattayımkayınvalidenizle alt üstlüsün demi benim gibi .
Üsküdarda mı yasıyorsunGünaydın kaptanım Üsküdar da öğle oldu
bende zemin kat kaynanam üstümde :)Allah razı olsun❤
senin yaş kaçtı
Evet canım zemin Katta o ben 3. Kattayım
Ah keske bi tane olsaydı rabbim herkesin gönlüne göre versinben kızın var sandim.
benim bi tane var. :) ikinciyi cesaret edemiyorum seneye düşünüyorum :)
eşim buna sicak bakmiyor gerçi hamileliğim çok zor geçti.
Rabbim bağışlasınAblam da öyle düşündü
4 oğlu var
Ama 3.ikiz erkek onun
Ne güzel iştebende zemin kat kaynanam üstümde :)
iki katlı bir bahçeli evdeyim.
üçüncü kat yaptıracaktik eşim 6 senedir oyaladi bende o hayalden vazgeçtim.
çatı yaptıracagiz biz artık.
zaten ben evimde durmuyorum işe gidiyorum geliyorum.
kızımı onlar baktı büyüttü çok da düşkünler:)
gözüm hiç arkamda kalmiyor
aslında iki tane olacaktı. ilki erkekti ölü doğum oldu. 19 ay sonra kızım doğdu.Ah keske bi tane olsaydı rabbim herkesin gönlüne göre versin
Eşimle ortak baktık biz çocuklara hatta bana bazen diyoduki istersen senin yerine de emzirebilirim
Rabbim bağışlasın❤
Benim kv bana dalga gecerek hic merak etme senin kızın olmucak der çok sinirim bozuluyor oyle diyince hayırlısını diliyorum hep bende
Canim ıstersen free listeye alabiliriz duzenine gectigin zaman asil listye alirizEline sağlık canim güzel anlatmışsın ve haklısın
Ben bu ara maalesef çok aktif olamadım eşimin işinden dolayı 2 hafta annemde kalıyorum köyde internet çok yavaş ve kaçamak ister istemez oluyor çünkü her zaman et protein bulamayabiliyorum yürüyüş yapma şansım fazla da olmuyor elimden geleni yapıyorum ama eğer kötü etkiliyorsa takımı beni çıkarabilirsiniz ben kendi başıma az da olsa vermeye devam ederim takımı ve kilo veren diğer arkadaşları kötü etkilemek istemiyorumZipzip-
7 yil once midem kotu olmuştu tarcin ic dediler daha kotu oldum o günden beri hassasiyetim var tarcinli hic bisi yememtarçini niye sevmeyesin captainn..
Insallah rabbim gönlüne göre verir senindeaslında iki tane olacaktı. ilki erkekti ölü doğum oldu. 19 ay sonra kızım doğdu.
ikisini de hamileliğim çok zordu. tedavilerle uğraştim..
Allah aratmasin çok şükür evlat verdi.
onun varlığına şükrediyorum mis gibi kokluyorum evladimi.
bi kardeşi olsun istiyorum ama ilkinde yaşadığım için korkuyorum. ikincisinde korka korka doğurmuşum.
35.5Allah razı olsun❤
senin yaş kaçtı
Evet canım zemin Katta o ben 3. Kattayım
Hayırlısı birşeyi çok istememek lazım.Ah keske bi tane olsaydı rabbim herkesin gönlüne göre versin
Eşimle ortak baktık biz çocuklara hatta bana bazen diyoduki istersen senin yerine de emzirebilirim
Rabbim bağışlasın❤
Benim kv bana dalga gecerek hic merak etme senin kızın olmucak der çok sinirim bozuluyor oyle diyince hayırlısını diliyorum hep bende
Öyle haklisın hep hayırlısı diyorum zaten pek dile getirmem reelde35.5
Hayırlısı birşeyi çok istememek lazım.
İstemek tabiki iyi ama hayırlısı demek daha mantıklı.
Bizim de bir çok akraba genelde 3 oğlan eşim tarafi filan.
Amcaları filan.
Olur kaptanım free takilayim ben bir süre mümkünseCanim ıstersen free listeye alabiliriz duzenine gectigin zaman asil listye aliriz
Zaten ekside oldugun her zaman asil listeye geri girebiliyorsun
7 yil once midem kotu olmuştu tarcin ic dediler daha kotu oldum o günden beri hassasiyetim var tarcinli hic bisi yemem
Ve kokusunu direk anliyorum
Tamam canim ama cuma bildirimi yap mutlakaOlur kaptanım free takilayim ben bir süre mümkünse
hoşbuldum canimCanım hoşgeldinçok iyi kilo vereceğine eminim çoğu arkadaşımız dikkat ediyor dikkat etmeyen de önce kendine aslında haksızlık yapmış oluyor Düşüncenden ve Desteğinden dolayı teşekkür ederim
hosbulduk kaptanimHosgeldin canim yeniden
Yaa aslinda 7 de bir uyandim takima baktim sonra geri uyudum
bugünleri bilmem de benim de akraba evliligi.biz evleneli 6 sene oluyor.babam verecem seni şuna dedi.gitmem dedim.sonra baktim bi telefonla konustum.kararimi verdim 1 haftada.3 ay sonra da evledik.evlendikten sonra sevdim.iyi ki de olmuş.daha iyisi de olmazdi zaten.kafama göre4.yü düşünüyorsun
çok erken evlenmişsin.
bu günlerde akraba evliligi çok yaygın.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
@icell_84 | |||||||
T timesinfinity | |||||||
@incibilal | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Yenidenyapabilirim | |||||||
@Cordeliaa | |||||||
| |||||||
D Dileksnr | |||||||
| |||||||
@Ysf42 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| - | ||||||
niye 36 diyemiyorsun35.5
Hayırlısı birşeyi çok istememek lazım.
İstemek tabiki iyi ama hayırlısı demek daha mantıklı.
Bizim de bir çok akraba genelde 3 oğlan eşim tarafi filan.
Amcaları filan.
Ayni ablam ablamla konuşurken 36 oldun dedim nasil kizdi 35.bucuk daha 36 olmadim diyince bi gulme tuttu beniniye 36 diyemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?