- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tesekkur ederiz listeler icin canimKızlar belki sizlerinde işine yarar diyetisyenim göndermişti
Annenle iyi oturmalar canimAnnem geldide çok bakamadim gecmise biara gelicem
Tesekkur ederim canımAnnenle iyi oturmalar canim
Teşekkür ederim kaptanımEline sağlık Leylacim ❤❤
sağ ol canım sen hep dikkat ediyorsun bende grup adına sana teşekkür ederimEllerine sağlık canım ❤❤❤❤❤
Eminim canım
Hoşgelmiş annen canım selamlarAnnem geldide çok bakamadim gecmise biara gelicem
Tesekkur ederim canımTeşekkür ederim kaptanım
sağ ol canım sen hep dikkat ediyorsun bende grup adına sana teşekkür ederim
Eminim canımİyi ki varsın
Hoşgelmiş annen canım selamlar
yeni kahvalti yaptim daha kendime gelemedim cok uyumuşum bugunTesekkur ederim canım
Gerci çokta merak eden yokmus beni
Kiz bende uyuyodum bir mesajla bir hışımla kalktim yataktan annem sana geliyorum demis haydaaaa kalk kahvalti hazirlayeni kahvalti yaptim daha kendime gelemedim cok uyumuşum bugun
Sağlıkla mutlulukla büyüsünler canım4 kuzum var canım en büyüğü 9 yaşında ikizler 5.5 kronolojik daha küçükler preterm oldukları için son numarada 8 aylık 30 a gircem bakalim
Canım hoşgeldinslm kizlar.ben geldim.misafirlerim gittiler.
bende bugün itibariyle rejimime devam edicem.
gecmisi ve etiketleri okudum.sonuna kadar haklısıniz.bende inş kacamaklara son vericem.sürec uzuyor emekler çöp oluyor.
asil listede değilim ama yine de boşladıkça kendime zarar veriyorum.
bu arada bu hafta büyük ihtimal arti cikarim.reglime 1 2 gün var.neyse saglik olsun.burda olmak güzel
Günaydın kaptanım Üsküdar da öğle olduyeni kahvalti yaptim daha kendime gelemedim cok uyumuşum bugun
Hosgeldin canim yenidenslm kizlar.ben geldim.misafirlerim gittiler.
bende bugün itibariyle rejimime devam edicem.
gecmisi ve etiketleri okudum.sonuna kadar haklısıniz.bende inş kacamaklara son vericem.sürec uzuyor emekler çöp oluyor.
asil listede değilim ama yine de boşladıkça kendime zarar veriyorum.
bu arada bu hafta büyük ihtimal arti cikarim.reglime 1 2 gün var.neyse saglik olsun.burda olmak güzel
Yaa aslinda 7 de bir uyandim takima baktim sonra geri uyudumGünaydın kaptanım Üsküdar da öğle oldu
Evet öğretmenim şimdi çok çalışkanimOğlu babasına çekmemişCanım eskiden de tembel değilmişsindir de bir miskinlik varmıştır üzerinde o gitmiştir.
Mücadeleci bütün canlar övülmeyi hakediyor. Et tabiki
günaydın
GünaydınMaşallah
Günaydın
Günaydın can kaptanım
Günaydın
He ya 15 arada kalıyor birazgonderdigim videoyu ac hocam altındaki yirumlardan bahsediyorum
sabah sabah iyi güldüm demii şimdi dolu dolu 20 kilo verdim demek var yani sen bu azimle verirsin allahin izniyle
tesekkur ederimmmdaim olsun insa
oleeeyyy harikaaa
İyi düşünmüşsün.Kızlar daha yeni dahiliye ye randevu aldim diyetisyen için eşim kızıp duruyordu kac gündür surekli kendi başına yapiyosun bisey olucak sana diye diyip duruyodu ici rahat etsin dedim kan almadan hiçte hoşlanmam korkarımpazartesi görünürüm herhalde
Canım ben bir hafta 70 bin adım bir hafta 42 bin adımla sonraki iki hafta sadece perşembe detoksu ile geçen hafta 8 gün sağlam diyet ile korudum.Canim bu koruma döneminde yiyecekleine ne düzeyde dikkat ediyorsun. Sporu duzenli yaoinca aşırı bir dikkat istiyormu yine korumak icin vücut
Hoşgeldiniz hayırlı olsun.
26 kg.mıyine göreceksin insallah. Millet baharda kg. Derdine düşerken çoğumuz coktaaannnn zayiflamiz bazilarimizinda az kalmış olacak allahın izniyle
Diyetisyende bilmediğimiz pek bir sey eklemiyor hatta aslinda bizim yediklerimize göre daha fazlasini veriyor. Ama ne olursa olsun icin rahat olarak vermek en guzeli canım. Ozellikle yolu uzun olan arkadaşların zaman zaman test yaptırmaları sart. Yolu kisa olanlarada lazim ama daha azida yetiyo. Bir iki haftaya bende istiyorum. Ozelliklesu orucunun fayda zararini görmek için
Ha ha benim koca da 7 aydır diyetteyim 6 -7 kilo verdibizim diyetsiyene gittiğimde kızmaz da uygulamadığıma kızardi.
şöle bi durum var. onun yaninda az yiyorum
kızıyor bu seferde. kendisi de zayifladi baya
2 ayda 103 ten 88 e düştü :) ve benim kiloma yaklaştı. ben hala ayniyim
Aynen artık senle yarış yokYaris istiyorsaniz yapariz yine takim ici mi yoksa 4.takimla mi yaris yapalim
Bende sonuca sasirdim acikcasi canim yuzdelerimiz hep guzel geliyordu
Ama dedigin gibi toparlayacagiz
Hosgeldin canim formu buradan paylaşıyoruz
Tamam diger yarislarda ben dahil olmayacagim
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Allah kabul etsin canim
Ne guzel olmus canim kan degerlerine baktirirsin ddiyetisyenle ilerlemek senin icin daha iyi olacak
Bu firsati kacirma esinde destekmis
Ayy maşallah çok sevindim.8 aylık kuzum bayaga aktif emiyorama birşey diyeyim mı düzenli beslenmeye başladıktan sonra inanılmaz güzel sütüm arttı eskiden sadece emerdi simdi emdikten sonra fazlasini sağıyorum keşke daha önce başlasaymışım ya
Ne güzel beraber büyümüşsun çocuklarla4 kuzum var canım en büyüğü 9 yaşında ikizler 5.5 kronolojik daha küçükler preterm oldukları için son numarada 8 aylık 30 a gircem bakalim
Hatice seninkiler ilk ikisi ikiz mı?Rabbim sana bağışlasın
Ben 25 deyim 3 tane yapmışım he bide 4.cüyü de düşünüyorum
sağ ol canım sen hep dikkat ediyorsun bende grup adına sana teşekkür ederim
Hoşgelmiş annenIKiz bende uyuyodum bir mesajla bir hışımla kalktim yataktan annem sana geliyorum demis haydaaaa kalk kahvalti hazirla
Hava da soğuk oluncaHosgeldin canim yeniden
Yaa aslinda 7 de bir uyandim takima baktim sonra geri uyudum
Kesin geceden konuşmalarımizi okumaya erindin geri yattınHosgeldin canim yeniden
Yaa aslinda 7 de bir uyandim takima baktim sonra geri uyudum
Hafta sonu bol bol uyursun insallah canimHava da soğuk oluncaçok özendim uyuyasım geldi
5 sayfa vardi usenmedim begenmeden hizlica okudumKesin geceden konuşmalarımizi okumaya erindin geri yattıngeçmiş yapmaktansa yat uyu dedin
Yok canım benim büyüğü 8 yaşına gircek ocaktaHatice seninkiler ilk ikisi ikiz mı?
İkiside bir e gidiyordu sanki.
3 oğlan.
Sen kaçta evlendin?
Balım emeğine sağlık6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri
Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorumÖzellikle asil listedeki arkadaşlarım
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır.
- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.
- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.
- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.
- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .
- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.
Son olarak
Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalımGrubumuzu layık olduğu yere omuz omuza taşıyalım
Asil Liste
@PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste @Denp
Free Liste
@selensu82 @Kahvesel E Elif_Eylulsudem34 Felicio @Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?