Çalışkan öğrenci yaHafta sonu bol bol uyursun insallah canim
5 sayfa vardi usenmedim begenmeden hizlica okudum
Sonra uyandiktan sonra beğenileri yaptim 2 defa okumus oldum
Çok şükür senin adına sevindim..bir kaç gündür tırnaklarimi yemedim
uzadi ama hergün bakım yapmaktan geriye kalmadim :)
içine giriyor bide düşün kürdanla temizliyorumhergün cila sürüyorum sonra vazelinle nemlendiriyorum hep bakiyorum
baktıkça güzelleşiyor ellerim şükür
Canım sen hem kendin hem bizler için fazlasını yapıyorsun çok teşekkür ederim hem kendi adıma hemde takım adınaBalım emeğine sağlık
Free de olmanın hakkını vermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım
Hedefim kilomu koruyabilmek
Aşık mı oldun kız?Yok canım benim büyüğü 8 yaşına gircek ocakta
1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
Ah ah Eskiler geldi birden aklıma
Teveccühunuz efendimCanım sen hem kendin hem bizler için fazlasını yapıyorsun çok teşekkür ederim hem kendi adıma hemde takım adına
Ben 1lt suya yapip günlük iciyorum bir hafta yapıyorsun bir hafta ara veriyorsun vücut alışmasın diye güzel bir tadı varTesekkur ederiz listeler icin canim
Cayi merak ettim tarcini sevmem ama ne kadar demlemek gerekiyor belirli bir suresi var mi
Âmin saol canım:)Sağlıkla mutlulukla büyüsünler canım
Aşık oldum evetAşık mı oldun kız?
Liseden filan mı kaçtın?
Ailen vermedi mi?
Tamam canim tesekkur ederim❤0
Ben 1lt suya yapip günlük iciyorum bir hafta yapıyorsun bir hafta ara veriyorsun vücut alışmasın diye güzel bir tadı var
Âmin saol canım:)
Ben birkaç hafta dinleneyim sonra free listeye girmek istediğimde seni bilgilendiririm ❤❤❤❤Free de kalayim dersen canim paylasirsan guzel olur
Free listede güncel bildirim yapanları tutuyorum digerlerini siliyorum
Tamam canimBen birkaç hafta dinleneyim sonra free listeye girmek istediğimde seni bilgilendiririm ❤❤❤❤
ne güzel işte :) uzun tırnaklılara ben hep özenmişim ellerine bakardim :)Çok şükür senin adına sevindim..
Uzat Canım tırnağını ...
Insanları boşver sağlığın için estetik için kendin için uzat...
Ben de tırnak yiyordum lise 1 e kadar yedim en yakın arkadaşımın tırnakları uzun bakımlı hep ojeliydi..
Lisede bile pek belli olmayan ojeler sürerdi hep törpüsü yanındaydı..
Beni de cok uyardi bırakmam için ben hiç oralı olmuyordum..
Sonra Bir kızdı bir benim elime bak bir senin eline bak dedi senin elin çok çirkin deyince benim dönüm noktam oldu...
Sonra ben de uzattım hep oje sürdüm hep bakım yaptım ellerime...
Ara ara kenarlarini koparıyorum simdi evdeyiz diye tırnaklarında koparıp atar olmuştum ama oje sürüyorum ben ne kadar kısa olursa olsun oje sürerek uzatıyorum şimdi de öyle yapıyorum bi de dediğin gibi kremlerle nemlendiriyorum elimi parmak uçlarım sürekli suyun içinde olduğu için çok kuruyor
Oğlanların sünnet düğün ünde fit olursun zaten 70 kiloda şöyle süper beyaz bir elbise giyer tozu dumana katarsin olmaz mı?Aşık oldum evet
Yok liseyi açıktan okuyordum o zman
Bi kaç defa söylemiştim anneme kızmıştı
Babam kardeşinin oğluna vercekti öyle konuşuluyor du
O zmanki akıl kaçmaktan yana oldu
Eşimden yana pişman değilim çok şükür
Ailemde çabuk barıştı ama yinede çoğu şeyi yaşayamadığım icin üzgünüm keske yapmasaydım diyorum bazen
Çok şükür ... senin hikayen mutlu mutlu devam ediyor... sen de biliyorsun kaçıp da sonu güzel bitmeyenler var...Yok canım benim büyüğü 8 yaşına gircek ocakta
1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
Eline sağlık canim güzel anlatmışsın ve haklısın6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri
Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorumÖzellikle asil listedeki arkadaşlarım
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır.
- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.
- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.
- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.
- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .
- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.
Son olarak
Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalımGrubumuzu layık olduğu yere omuz omuza taşıyalım
Asil Liste
@PAPATYAMasysss @Tesnim1989 missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste Denp
Free Liste
@selensu82 @Kahvesel @Elif Eylulsudem34 Felicio @Nidsalii @sonngulen Wilma11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip-
Sünnet düğünü yapmayız diye düşünüyorum evde mevlitli falan olurOğlanların sünnet düğün ünde fit olursun zaten 70 kiloda şöyle süper beyaz bir elbise giyer tozu dumana katarsin olmaz mı?
Evet bide orasi var cevremde çok görüyorum şükr ediyorum evlilik konusunda herşey istediğim gibi rabbime binlerce kez şükürler olsunÇok şükür ... senin hikayen mutlu mutlu devam ediyor... sen de biliyorsun kaçıp da sonu güzel bitmeyenler var...
E sen 17 yaşında isen eşin kaç yaşındaydı???
4.yü düşünüyorsunYok canım benim büyüğü 8 yaşına gircek ocakta
1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
Geçmiş geçmişte kaldı.Sünnet düğünü yapmayız diye düşünüyorum evde mevlitli falan olur
Gelinlik giydim ben ama gelinlikle çıkamadım evimden ona üzülüyorum
küçücük yaşta bir sürü sorumluluk aldım
Ama hepsi gecti gitti rabbim bana 3 tane evlat verdi mutluyum❤
kayınvalidenizle alt üstlüsün demi benim gibi .Sünnet düğünü yapmayız diye düşünüyorum evde mevlitli falan olur
Gelinlik giydim ben ama gelinlikle çıkamadım evimden ona üzülüyorum
küçücük yaşta bir sürü sorumluluk aldım
Ama hepsi gecti gitti rabbim bana 3 tane evlat verdi mutluyum❤
tarçini niye sevmeyesin captainn..Tesekkur ederiz listeler icin canim
Cayi merak ettim tarcini sevmem ama ne kadar demlemek gerekiyor belirli bir suresi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?