- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Evet 10 kilo oldu canım çok şükür biraz daha vermem gerek ama pandemi yüzünden eşimin işi çok değişiyor nöbeti filan olsun vericem ama kararlıyımBana sudem diyebilirsin
10 kilo vermişsin canım.
Free de takiliriz beraber.
Ne çok çarpı var
26 Nisan a 4 ay var
Niye büyük görünmek için çabalayim
Yılbaşı geçsin seni mi kircam
Nüfus da bile Nisan a kadar 35
Tabiiki kaptanim menümü de yazicam yoksa kendimi kontrol edememTamam canim ama cuma bildirimi yap mutlaka
Annem de 16 yaşında evlenmiş olmuş artık canım maşallah evlatlarına uzun ömür versin rabbimSünnet düğünü yapmayız diye düşünüyorum evde mevlitli falan olur
Gelinlik giydim ben ama gelinlikle çıkamadım evimden ona üzülüyorum
küçücük yaşta bir sürü sorumluluk aldım
Ama hepsi gecti gitti rabbim bana 3 tane evlat verdi mutluyum❤
Beni eşimde benim zayıflamaya basladigimj fark edince o da diyete basladi hırs yapti kendine
120 den 100 e düştü kendine plates topu bile aldi
Kurtulmaya niyetim yok ki sen yeniden düzenine kavus yeniden listeye girebilirsinTabiiki kaptanim menümü de yazicam yoksa kendimi kontrol edemem
teşekkürler ilgin için başta sen ve diğer arkadaşlar ve destekleriniz sayesinde 10 kilo verdim 7-8 kilo daha verirsem süper olucak buralarda olucam yine
Bu arada benden kolay kurtulamazsin
Afiyet olsun canım cok erken kapatmissin gunu gecede ders calisiyorsun zorlanmiyor musunMerhaba kızlar , 16/8 if yaptım.
Menüm:
Eki Görüntüle 2746386
Menüyü sürekli unuttuğum için bundan sonra bu şekilde paylaşacağım.
Adımı akşam yazarım.Zipzip-
Ne diyosun sesli güldüm valla misafirlikteyim herkes bana bakti bi anOyle deme yaa mart ayinda bime almiyorlardi küçüksün diye
Tamam sudem hanımcığımBana sudem diyebilirsin
Seviyor evet beni her halimleAdam balık etli seviyor demek ki
Aynen öyle canım allah razı olsun ❤❤Annem de 16 yaşında evlenmiş olmuş artık canım maşallah evlatlarına uzun ömür versin rabbim
Bu aralar ders bahanesiyle akşam atistiriyodum kaptanım ama toparlamam lazım if bana iyi geliyor. Normalde meyve ağzıma koymam ama yemek zorundayım diye yedim şimdi tıka basa yemek yemişim gibi hissediyorum. bugün bir deneyeceğim bakalımAfiyet olsun canım cok erken kapatmissin gunu gecede ders calisiyorsun zorlanmiyor musun
Sorma yaa annemle giriyordum hatta cocuklarin girmesi yasak dediler neyseki kimligim varNe diyosun sesli güldüm valla misafirlikteyim herkes bana bakti bi an
Tamam canimBu aralar ders bahanesiyle akşam atistiriyodum kaptanım ama toparlamam lazım if bana iyi geliyor. Normalde meyve ağzıma koymam ama yemek zorundayım diye yedim şimdi tıka basa yemek yemişim gibi hissediyorum. bugün bir deneyeceğim bakalım
Kaptanım allahtan kimliğin varmışSorma yaa annemle giriyordum hatta cocuklarin girmesi yasak dediler neyseki kimligim var
Kimliksiz çıkmıyorum canim asagidaki markete insemdeKaptanım allahtan kimliğin varmış
Olsun küçük görünmek iyidir her zamanKimliksiz çıkmıyorum canim asagidaki markete insemde
Sen en iyisi anı yaşa canım12 yaşındayken hangi kafaya 32 yaşında olacagim demişim o günü ben neye hayal ettim..
evlenmişim çocuğum var dedim. 12 yaşında düşün
aklıma geldi .
32 yaşımı bekledim. belki o yıllar daha güzel olacak dedim virüs çikti
demek ilerisini düşünmemem lazim düşünüyorumşimdi 40 yaşımı hayal ediyorum.
emekliyim ve .halk egitim kurslara gittiğimi görüyorum.
Canım freeye geçiyorsun sanırımEline sağlık canim güzel anlatmışsın ve haklısın
Ben bu ara maalesef çok aktif olamadım eşimin işinden dolayı 2 hafta annemde kalıyorum köyde internet çok yavaş ve kaçamak ister istemez oluyor çünkü her zaman et protein bulamayabiliyorum yürüyüş yapma şansım fazla da olmuyor elimden geleni yapıyorum ama eğer kötü etkiliyorsa takımı beni çıkarabilirsiniz ben kendi başıma az da olsa vermeye devam ederim takımı ve kilo veren diğer arkadaşları kötü etkilemek istemiyorumZipzip-
Maşallah diyelim canım...Evet bide orasi var cevremde çok görüyorum şükr ediyorum evlilik konusunda herşey istediğim gibi rabbime binlerce kez şükürler olsun❤
Eşimle 6 yaş var aramışsa 23 yaşındaydı o zman
Sağol canım evet normalMaşallah diyelim canım...
Çok şükür.
Aranızdaki yaş farkı da çok değil normal benim eşim de benden 4 yaş büyük...
Askerden gelmiş aramaya başlamış eşin seni bulmuş herhalde...
Valla ben şahsen diger gruplarla yapmayi isterim. Grup ici birbirimizi gazlamak güzel oluyor. Hatta 1 ocak cuma başlarsak o hafta yılbaşı şişkinliğimizi atariz inşallah.Yaris istiyorsaniz yapariz yine takim ici mi yoksa 4.takimla mi yaris yapalim
Bende sonuca sasirdim acikcasi canim yuzdelerimiz hep guzel geliyordu
Ama dedigin gibi toparlayacagiz
Hosgeldin canim formu buradan paylaşıyoruz
Tamam diger yarislarda ben dahil olmayacagim
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Allah kabul etsin canim
Ne guzel olmus canim kan degerlerine baktirirsin ddiyetisyenle ilerlemek senin icin daha iyi olacak
Bu firsati kacirma esinde destekmis
Ayyy benimkide öyle gunde 10 öğün yiyo nerdeyse. ama hep az az yer. Mesela aksam yemegi biz çocuklarımla erken yiyoruz bazen eşim işten gelince yiyecekya yemeği çocuğa ayırır gibi ayırırım ona. Ayırırken utaniom yemesin der gibiErkekler öyle evet valla bizimkinin agzi 5 dakika boş durmuyo onun kadar yemedim hiç bi zaman ama o hep ayni kilosunda yıllardır
Bahanelere degil sonuçlara odaklanalim ellerine sağlık canim6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri
Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorumÖzellikle asil listedeki arkadaşlarım
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır.
- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.
- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.
- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.
- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .
- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.
Son olarak
Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalımGrubumuzu layık olduğu yere omuz omuza taşıyalım
Asil Liste
@PAPATYAMasysss @Tesnim1989 missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc T timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen birbeste @Denp
Free Liste
@selensu82Kahvesel @Elif Eylul @sudem34 Felicio @Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @aslihancngz Cordelia @Ysf42 Zipzip-
Hoşgeldin canım kaldığın yerden devam inşallahslm kizlar.ben geldim.misafirlerim gittiler.
bende bugün itibariyle rejimime devam edicem.
gecmisi ve etiketleri okudum.sonuna kadar haklısıniz.bende inş kacamaklara son vericem.sürec uzuyor emekler çöp oluyor.
asil listede değilim ama yine de boşladıkça kendime zarar veriyorum.
bu arada bu hafta büyük ihtimal arti cikarim.reglime 1 2 gün var.neyse saglik olsun.burda olmak güzel
Her kilo için 1 ayyyEvet öğretmenim şimdi çok çalışkanim
He ya 15 arada kalıyor biraz
Ama 20 de korunmaz yani
Zira 15 i korumak için kırk takla atıyorum
İyi düşünmüşsün.
Merak ettiğin her şeyi sor.
Ne kadar spor yapman gerekir neler e izin var?
Canım ben bir hafta 70 bin adım bir hafta 42 bin adımla sonraki iki hafta sadece perşembe detoksu ile geçen hafta 8 gün sağlam diyet ile korudum.
Yani öyle herşeyi yersen yine cumadan önce diyet gerekiyor.Spor bırakırsan kilo alınıyor.
Bir ömür boyu sürecek bir süreç her kilo için 1 ay koruma yaparsan vücut o kiloya alışıyor ve yıllarca korumak kolay oluyor.
Benim daha 13 ay var .
Ha ha benim koca da 7 aydır diyetteyim 6 -7 kilo verdi
Aynen artık senle yarış yok
Ayy maşallah çok sevindim.
Dereotu da kefir de süt yapar bol su içmek .
Ne güzel beraber büyümüşsun çocuklarla
Hatice seninkiler ilk ikisi ikiz mı?
İkiside bir e gidiyordu sanki.
3 oğlan.
Sen kaçta evlendin?
Allah hakkında hayırlısını versin canim. Elbette olmasi gereken yaş, evlilik şekli,usüller var hepside yararli bunlarin. Ama hic bir evliliğin ve evlenme seklinin kesin garantisi yok. Sen sadece sonuca ve elindekilere bak canim pırlantan olmuş kac tane allah sana bağışlasın hepsinideYok canım benim büyüğü 8 yaşına gircek ocakta
1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
Ah ah Eskiler geldi birden aklıma
Nasibi bildin mi geçmişe takılmalar azalır canım geleceğine odaklan sadece birde tabiiiiı bizlereeeeeeeAşık oldum evet
Yok liseyi açıktan okuyordum o zman
Bi kaç defa söylemiştim anneme kızmıştı
Babam kardeşinin oğluna vercekti öyle konuşuluyor du
O zmanki akıl kaçmaktan yana oldu
Eşimden yana pişman değilim çok şükür
Ailemde çabuk barıştı ama yinede çoğu şeyi yaşayamadığım icin üzgünüm keske yapmasaydım diyorum bazen
Hahahahah kaptancım hiç yaşlanmayacaksın desene senKimliksiz çıkmıyorum canim asagidaki markete insemde
times olamazzzz(( izine ayrılmayin yaaa.
T timesinfinity canim gelmemissin merak ettim iyi misin ❤
Canım kaptanımm ve kaptan yardımcımT timesinfinity 3 gundur yoksun canim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?