Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet 10 kilo oldu canım çok şükür biraz daha vermem gerek ama pandemi yüzünden eşimin işi çok değişiyor nöbeti filan olsun vericem ama kararlıyım
Tamam bogacim
Tamam canim ama cuma bildirimi yap mutlaka
Tabiiki kaptanim menümü de yazicam yoksa kendimi kontrol edemem
teşekkürler ilgin için başta sen ve diğer arkadaşlar ve destekleriniz sayesinde 10 kilo verdim 7-8 kilo daha verirsem süper olucak buralarda olucam yine
Bu arada benden kolay kurtulamazsin

Annem de 16 yaşında evlenmiş olmuş artık canım maşallah evlatlarına uzun ömür versin rabbim
Beni eşimde benim zayıflamaya basladigimj fark edince o da diyete basladi hırs yapti kendine
120 den 100 e düştü kendine plates topu bile aldi

Benimki de adım yarışı yapiyo benimle ben daha çok yürüdüm diye göbeğini eritmeye calisiyo iyi vermiş seninki benimki de o kiloda

Kurtulmaya niyetim yok ki sen yeniden düzenine kavus yeniden listeye girebilirsin

Oyle deme yaa mart ayinda bime almiyorlardi küçüksün diye
Ne diyosun sesli güldüm valla misafirlikteyim herkes bana bakti bi an
Bana sudem diyebilirsin
Tamam sudem hanımcığım
Adam balık etli seviyor demek ki
Seviyor evet beni her halimle
Annem de 16 yaşında evlenmiş olmuş artık canım maşallah evlatlarına uzun ömür versin rabbim
Aynen öyle canım allah razı olsun ❤❤

Afiyet olsun canım cok erken kapatmissin gunu gecede ders calisiyorsun zorlanmiyor musun
Bu aralar ders bahanesiyle akşam atistiriyodum kaptanım ama toparlamam lazım if bana iyi geliyor. Normalde meyve ağzıma koymam ama yemek zorundayım diye yedim şimdi tıka basa yemek yemişim gibi hissediyorum. bugün bir deneyeceğim bakalım

Sen en iyisi anı yaşa canım

Canım freeye geçiyorsun sanırım yine de tabi dikkat et evine geçince tekrar asil listeye girersin

Evet bide orasi var cevremde çok görüyorum şükr ediyorum evlilik konusunda herşey istediğim gibi rabbime binlerce kez şükürler olsun
Eşimle 6 yaş var aramışsa 23 yaşındaydı o zman
Maşallah diyelim canım...
Çok şükür.
Aranızdaki yaş farkı da çok değil normal benim eşim de benden 4 yaş büyük...
Askerden gelmiş aramaya başlamış eşin seni bulmuş herhalde...

Maşallah diyelim canım...
Çok şükür.
Aranızdaki yaş farkı da çok değil normal benim eşim de benden 4 yaş büyük...
Askerden gelmiş aramaya başlamış eşin seni bulmuş herhalde...
Sağol canım evet normal
Kız bide çok koştu bu benim peşimden

Valla ben şahsen diger gruplarla yapmayi isterim. Grup ici birbirimizi gazlamak güzel oluyor. Hatta 1 ocak cuma başlarsak o hafta yılbaşı şişkinliğimizi atariz inşallah.
Erkekler öyle evet valla bizimkinin agzi 5 dakika boş durmuyo onun kadar yemedim hiç bi zaman ama o hep ayni kilosunda yıllardır
Ayyy benimkide öyle gunde 10 öğün yiyo nerdeyse. ama hep az az yer. Mesela aksam yemegi biz çocuklarımla erken yiyoruz bazen eşim işten gelince yiyecekya yemeği çocuğa ayırır gibi ayırırım ona. Ayırırken utaniom yemesin der gibi napiyim gitmiyo diyo. Ama arkasina yatana kadar o agzi hic bos durmaz ne yese gram gram yer çeşit çeşit yer.
Bahanelere degil sonuçlara odaklanalim ellerine sağlık canim
Hoşgeldin canım kaldığın yerden devam inşallah
Her kilo için 1 ayyy cevabın için teşekkür ederim canim
Yok canım benim büyüğü 8 yaşına gircek ocakta
1.sınıfa gidiyo
Ortancı 4 buçuk yaşında
En küçüğü 25 aylık
17 yaşımda evlendim
Kaçarak evlendim bide
Ah ah Eskiler geldi birden aklıma
Allah hakkında hayırlısını versin canim. Elbette olmasi gereken yaş, evlilik şekli,usüller var hepside yararli bunlarin. Ama hic bir evliliğin ve evlenme seklinin kesin garantisi yok. Sen sadece sonuca ve elindekilere bak canim pırlantan olmuş kac tane allah sana bağışlasın hepsinide
Nasibi bildin mi geçmişe takılmalar azalır canım geleceğine odaklan sadece birde tabiiiiı bizlereeeeeee
Kimliksiz çıkmıyorum canim asagidaki markete insemde
Hahahahah kaptancım hiç yaşlanmayacaksın desene sen

times olamazzzz(( izine ayrılmayin yaaa.

T timesinfinity canim gelmemissin merak ettim iyi misin ❤

T timesinfinity merhaba canım
Hastaneye gittin mi? Tahliller yarın çıkar sanırım umarım temiz çıkar

T timesinfinity 3 gundur yoksun canim merak ettim
Canım kaptanımm ve kaptan yardımcım mesajlarınız için teşekkür ediyorum.Size zaten yazdım ama burdan da bilgi vereyim dedim merak eden varsa die :)

Psikolojk ve fiziksel olarak hala çok iyi değilim.Kalbimde geçmeyen bir yanma hissi,ellerde titreme,tuhaf bir heyecan hali vs mevcut.Dün kan verdim sağlık ocağına, problem tiroddeymiş.Ben haşimato tiroidi hastasıyım zaten ve ilaç içiyorum normalde de.Ama sanırım kilo verdiğim için ilacın dozajı fazla geliyor artık.Normalin 2 katı hızlı cıktı sonuçlarım. Dozaj ayarlaması için haftasonu kendi endokrin doktoruma gideceğim.

Başta aşırı iştah kaybı yaşıordum (büyük ihtimal psikolojik).Ama iki üç gündür acayip yiyorum.Galiba (kesin) kilo bile aldım.Yarın itibaren iyi kötü menülerimi paylaşacağım. Fiziksel olarak iyi hissedince spora da başlayacağım.Artık buralardayım yani kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…