- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Ben de muhacirim canım, ondan biraz da boy varBen de göçmenim. Ailenin en kısasıyım 168 cm ile. Ben de diyorum çok değil ama 173 cm olaydım bari.
İnşallah canım.Takımı bırakma,insan ister istemez düzene sokuo kendisini.2 ayda 10 kilo verdim ben.1 haftadır uzağım,hemen kilo aldımCanım ben de aynısını diyorum.
20 yaşı 30 yaşı kaçırfık. Kırktan sonra en azından fit bir kadın olmak istiyorum.
İnşallah muvaffak oluruz.
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Ilk kilo guncellemesi benden gelsincok mutluyum gecen hafta 68.1 dim 1 kilo 200 gr gitmis
Çok teşekkür ederim. Daha iyi hissediyorum.Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.
Günaydın canım ne güzelGünaydın Hayırlı Cumalar.
Ben de eksideyim. 10-11 gibi tekrar tartılayim diyorum.
Günaydın ben uzun zamandan sonra gülücüklerle uyandımherkeseee iyi gecelerrrmutlu sabahlariniz olsun gulucuklerle uyanın insaaalllahhhh
Günaydın canım ben de öyle biraz geç tartılıyorumGünaydın kızlar bollll eksiler görelim insallah 10 gibi tartılacağım
Tebrikler canımGünaydin
Geçen hafta :86.25
Bu hafta : 85.65
Fark : -600
Günaydın canım eksin çok güzel.Ilk kilo guncellemesi benden gelsincok mutluyum gecen hafta 68.1 dim 1 kilo 200 gr gitmis
Günaydın hayırlı sabahlar şekerim.Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın canım hayırlı cumalar. ❤❤❤Günaydın kızlar,hayırlı cumalar,tartıda güzel rakamlar olsun❤
Günaydın ekşi de olmana sevindimGünaydın Hayırlı Cumalar.
Ben de eksideyim. 10-11 gibi tekrar tartılayim diyorum.
Çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimÇok teşekkür ederim. Daha iyi hissediyorum.
Günaydın eksin çok güzel..Günaydin
Geçen hafta :86.25
Bu hafta : 85.65
Fark : -600
Günaydın canım kaptanım.Gunaydin kizlar ❤❤
9 lu rakamlarda olacaksın inşallah canım haftaya tebrikler
Geçen hafta 103
Bu hafta 101.7
Fark 1.300
Yüzde 1,25
Wc yede çıkamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?