- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Özel bölge koltuk altı tam bacak gifiyorum bu 2.seanstıCanım komple vücut mu senin bende gidiyorum 6 ay oldu
Çok severim ben hiç şişlik hissetmedimLahana salatasi şişlik yapmiyomu sizde bende genelde yaparda
Sağol kaptanımGüle güle kullan canim
Kac beden aldin ne zaman giyebilirsin s ya da xs alsaydin
Geçmiş olsunİyi akşamlar. Bugün menüm
Sabah 08:30
2 dilim ekmekten kaşarlı tost 2 Chery domates
Yarım çay bardak süt
Öğle :13:50
5 adet diyet bisküvi
Yarım çay bardak süt
Ara: 16:00
Kahve 1 kuru incir 1 kayısı
Ara :18:00
1 adet limonlu havuc
Akşam 19:00
Yarım kase çorba
Yarım kase yoğurt
1 tavuk pirzola
Ara da bir mandalina yerim.
Bugün ve yarın spor yapamayacağım. Bademcik iltihabı yaşıyorum. Maalesef halsizlik var.
Yaparsam bildirim yapacağım.
İnşallah grup ve kendim için daha dikkatli olucam bende elimden gelenin fazlasını yapıcam bahane yok artık. Kaçamak olmayacak. Sizlerinde desteği ıle buna çok ihtiyacım var çünkü.6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri
Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorumÖzellikle asil listedeki arkadaşlarım
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır.
- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.
- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.
- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.
- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .
- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.
Son olarak
Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalımGrubumuzu layık olduğu yere omuz omuza taşıyalım
Asil Liste
PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim sleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen birbeste @Denp
Free Liste
@selensu82 @Kahvesel @Elif Eylul @sudem34 @Felicio N Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa K KitapkontesiZipzip-
AnaaaaIlk kilo guncellemesi benden gelsincok mutluyum gecen hafta 68.1 dim 1 kilo 200 gr gitmis
Birde tarih atmayı unutma canımIlk kilo guncellemesi benden gelsincok mutluyum gecen hafta 68.1 dim 1 kilo 200 gr gitmis
Tebrikler güzel eksiIlk kilo guncellemesi benden gelsincok mutluyum gecen hafta 68.1 dim 1 kilo 200 gr gitmis
Aaa unuttumBirde tarih atmayı unutma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?