Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaç kilo verdin Beste?
Kaç ay oldu birde?
Azimlisin maşallah
Denp @Cordeliaa sen ivme kazanip Hatice'nin rakipleri olacak gibi hissediyorum
Canim haziran ayinda 77 yi gördüm hayatımda ilk kez... aman ilk dediğime bakma bir önceki en fazla kilomda 74 tü yani 2015 yiliydi oda

Kendi cabamla şimdide sisinle aralikli oruç su orucu derken 15 kg. Gitti diyelim. 6 ay oldu ama 6 ay içinde bir kaç defa ara verdim malesef ve kiloda aldim hemen tekrar aldiklarimi ver filan uzadi iyice. 15ten fazla vermiş oldum yani al verlerle.. Kendimden sıkıldım aklimdaki bitmek bilmeyen zayiflama hayali isteği verememek yok bi vermek yok geri almak offff cok bunaldim kafami cok yordum. Azmim bu bıkkınlığımdan geliyor canım

Tamam canim harfi harfine güzel yazdiklarin uygulayacağım. Ekran alintisi yaptim sagolasın.
İff Devam ediyor canım bununla yasamak istiyorum hatta insallah. Ya 2 öğün yiyorum yada su orucu tutuyorum. Simdilik haftada 2 ama ideale kavuşunca haftada 1 gün su orucu yeter. Hem kilo korurum hemde şifasına inanıyorum bana cok iyi geliyo canim.

24 Aralık Menü

Sabah 9.00
2 kk peynir
4 zeytin
1 kase domates suyu
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğle 14.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase kerevizli yoğurtlu salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 19.00
2 adet fırın tavuk but
2 yemek kaşık pilav
1 kase yoğurt

4 litre su
25 dk Leslie

Kaç kilo verdin Beste?
Kaç ay oldu birde?
Azimlisin maşallah
Denp @Cordeliaa sen ivme kazanip Hatice'nin rakipleri olacak gibi hissediyorum
Ben 26 kasımda 76.6 idim geçen hafta 70.2 22 günde 6.4 kg hiç fena değil gibi ☺yarın kaç olacak bakalım:)

Iyi aksamlar ❤hem ogretmen hem anne olarak egitime yardim etmek cok yorucu oluyordur Allah kolaylik versin
Menunu bekliyoruz bakalım
Hiç sorma Elif Kaptanım.
2 kızım var. Büyüğüne ver görevi yapsın. Küçüğü de hep tepesinde bekliyecekdin.
Yapı meselesi. Rabbim sağlık versin de.

İnşallah kaptanım yaaa.Yaş oldu 32,hatta 33 nerdeyse.Yaşlanmadan bi zayıf halim nasılmış bi göreyim,kendimle tanışayım istiyorum.20li yaşları kaçırdık,bari 30ları görem inşallah
Canım ben de aynısını diyorum.
20 yaşı 30 yaşı kaçırfık. Kırktan sonra en azından fit bir kadın olmak istiyorum.
İnşallah muvaffak oluruz.

sudem34 balım nasılsın?

sonngulen tatlım sen nasılsın hiç girmedin mi bugün? Merak ettim seni
Canım ya iyi olmaya çalışıyorum
Maşallah çok iyi
Kaç kilo daha vereceksin?
sudem34 bu gezegen olayı bana yaramadı çok stresliyim bu aralar işler falan ters gidiyor nedense akreplere güzel bir haber var mı 2021 de
Canım pofu var astrolog adayı sana bir kez etiket yapmıştim ya onun topigi var arama yaptırıp okuyabilirsin.

Anka nin topigine yazıyor bazen orda okuyorum uzun zamandır da okumadım açıkçası.
Ama dolunay in etkisi belki devam ediyordur ödem filan diyordu bir kaç hafta önce.

Bulamazsan araştırayim senin için.
Koruma öyle ya.
Haftada bir iki gün diyet ile anca.
Ben 26 kasımda 76.6 idim geçen hafta 70.2 22 günde 6.4 kg hiç fena değil gibi ☺yarın kaç olacak bakalım:)
Vuu süper
Canım kilona göre harika bile
Fazla kilon yok çünkü
68 , 70 den önceki son durak.
69 olunca hemen 70 oluvericekmişim gibi geliyor.
Aynen öyle oluyor.

Benim bademcikler öyle kötü ki antibiyotik ise yaramazsa serum yiyeceğim. Alternatif tıp olarak kestane balı yerim yatarken. Yoğurdu ve çorbayı bol limonlu tükettim. Benim ki kronik. Her sene hastanelik olurum.
Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.
Optifast icin bil kazan vardi
Bilenler icinden çekiliş olmus ilk 50 ye girmisim
Tebrikler can kaptanım

Bugün hiç giremedim.. menümü yazıp yatacağım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 1 haşlama yumurta domates marul 1 dilim peynir 2 kaşık çökelek 3 zeytin 1 çay kaşığı reçel 1 dilim tb ekmeği

Ara yarım cennet hurması

Öyle baharatlı yoğurtlu karnıbahar haşlama 1 dilim tb ekmeği

Ara 1 bardak ayran

Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 köfte az salata

2 litre su 6000 adım
Z zipzip -❤❤❤❤ N Nidsalii ❤❤❤❤

Hiç sorma Elif Kaptanım.
2 kızım var. Büyüğüne ver görevi yapsın. Küçüğü de hep tepesinde bekliyecekdin.
Yapı meselesi. Rabbim sağlık versin de.
aynı benim kızları tarif etmişsin ben de öğretmenim seninle ayniyiz ama benim bir fazlam var oğluşum da var...
Ben de göçmenim. Ailenin en kısasıyım 168 cm ile. Ben de diyorum çok değil ama 173 cm olaydım bari.
Ben de hep öyle olmak isterdim ama daha da çekmişim doğumlardan sonra 3 cm kısalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…