Canim haziran ayinda 77 yi gördüm hayatımda ilk kez... aman ilk dediğime bakma bir önceki en fazla kilomda 74 tü yani 2015 yiliydi odaKaç kilo verdin Beste?
Kaç ay oldu birde?
Azimlisin maşallah
Denp @Cordeliaa sen ivme kazanip Hatice'nin rakipleri olacak gibi hissediyorum
Tamam canim harfi harfine güzel yazdiklarin uygulayacağım. Ekran alintisi yaptim sagolasın.75 kalori 1 yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı .
Kabızlık varsa bence iç yat.
Ya da uyanınca iç 1 saat bişey alma ağzına.
Bir saat sonra baktın değişiklik yok çeyrek bardak ılık su iç.
Sonra 30 dk spor yap.
İf devam ediyor mu senin?
Ben 26 kasımda 76.6 idim geçen hafta 70.2 22 günde 6.4 kg hiç fena değil gibiKaç kilo verdin Beste?
Kaç ay oldu birde?
Azimlisin maşallah
Denp @Cordeliaa sen ivme kazanip Hatice'nin rakipleri olacak gibi hissediyorum
68 , 70 den önceki son durak.Genelde herkes 68 olmak istiyor
Sırrı ne aceba?
69 olunca 70 e yakın
70 de insana çok geliyor
68 can ödem filan in çık oluyor anca
Hiç sorma Elif Kaptanım.Iyi aksamlar ❤hem ogretmen hem anne olarak egitime yardim etmek cok yorucu oluyordur Allah kolaylik versin
Menunu bekliyoruz bakalım
Ben de göçmenim. Ailenin en kısasıyım 168 cm ile. Ben de diyorum çok değil ama 173 cm olaydım bari.Arkadaşım tam bir göçmen kızı,maviş maviş.Kızın genleri güzel napsın,selvi boylum mavi.gözlüm
Canım ben de aynısını diyorum.İnşallah kaptanım yaaa.Yaş oldu 32,hatta 33 nerdeyse.Yaşlanmadan bi zayıf halim nasılmış bi göreyim,kendimle tanışayım istiyorum.20li yaşları kaçırdık,bari 30ları görem inşallah
Canım ya iyi olmaya çalışıyorum
Maşallah çok iyiCanim haziran ayinda 77 yi gördüm hayatımda ilk kez... aman ilk dediğime bakma bir önceki en fazla kilomda 74 tü yani 2015 yiliydi oda
Kendi cabamla şimdide sisinle aralikli oruç su orucu derken 15 kg. Gitti diyelim. 6 ay oldu ama 6 ay içinde bir kaç defa ara verdim malesef ve kiloda aldim hemen tekrar aldiklarimi ver filan uzadi iyice. 15ten fazla vermiş oldum yani al verlerle.. Kendimden sıkıldım aklimdaki bitmek bilmeyen zayiflama hayali isteği verememek yok bi vermek yok geri almak offff cok bunaldim kafami cok yordum. Azmim bu bıkkınlığımdan geliyor canım
Canım pofu var astrolog adayı sana bir kez etiket yapmıştim ya onun topigi var arama yaptırıp okuyabilirsin.sudem34 bu gezegen olayı bana yaramadı çok stresliyim bu aralar işler falan ters gidiyor nedense akreplere güzel bir haber var mı 2021 de
Koruma öyle ya.Tamam canim harfi harfine güzel yazdiklarin uygulayacağım. Ekran alintisi yaptim sagolasın.
İff Devam ediyor canım bununla yasamak istiyorum hatta insallah. Ya 2 öğün yiyorum yada su orucu tutuyorum. Simdilik haftada 2 ama ideale kavuşunca haftada 1 gün su orucu yeter. Hem kilo korurum hemde şifasına inanıyorum bana cok iyi geliyo canim.
Vuu süperBen 26 kasımda 76.6 idim geçen hafta 70.2 22 günde 6.4 kg hiç fena değil gibi☺yarın kaç olacak bakalım:)
Aynen öyle oluyor.68 , 70 den önceki son durak.
69 olunca hemen 70 oluvericekmişim gibi geliyor.
Hoşbuldum canımHosgeldin canim
Insallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.Benim bademcikler öyle kötü ki antibiyotik ise yaramazsa serum yiyeceğim. Alternatif tıp olarak kestane balı yerim yatarken. Yoğurdu ve çorbayı bol limonlu tükettim. Benim ki kronik. Her sene hastanelik olurum.
Tebrikler can kaptanımOptifast icin bil kazan vardi
Bilenler icinden çekiliş olmus ilk 50 ye girmisim
Hiç sorma Elif Kaptanım.
2 kızım var. Büyüğüne ver görevi yapsın. Küçüğü de hep tepesinde bekliyecekdin.
Yapı meselesi. Rabbim sağlık versin de.
Ben de hep öyle olmak isterdim ama daha da çekmişim doğumlardan sonra 3 cm kısalmışımBen de göçmenim. Ailenin en kısasıyım 168 cm ile. Ben de diyorum çok değil ama 173 cm olaydım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?