Bildirimin bu sekilde olmasi gerekiyorNasil tarihi ekliycem. Kahvalti yaptim. Simdi tartilsam kilom farkli gelecek
Tamam canım haftaya o sekilde bildirim yaparsin listeye girisin 1 hafta ertelenir ne yazik ki kural bu sekildeEvet ama unutmusum tarihi yazmayi
Ilk kilo guncellemesi benden gelsincok mutluyum gecen hafta 68.1 dim 1 kilo 200 gr gitmis
GünaydınGünaydın kızlar bollll eksiler görelim insallah 10 gibi tartılacağım
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
GünaydınGünaydın kızlar,hayırlı cumalar,tartıda güzel rakamlar olsun❤
GünaydınGünaydin
Geçen hafta :86.25
Bu hafta : 85.65
Fark : -600
Gunaydin kizlar ❤❤
GünaydınGunaydin hayirli cumalar kızlar
GünaydınGünaydın
Geçen cuma 75,9 du regli olmamın etkisi vardır Artı da ama kilo da verememişim bu hafta kötü geçti malesefZipzip-
Tebrikler
Geçen hafta 103
Bu hafta 101.7
Fark 1.300
Yüzde 1,25
Wc yede çıkamadım daha
Günaydın kızlar.
Geçen cuma 87.8 kg.
Güncel 86.7 kg. 25/12,/2020
Fark: -1100 Gr.
Yüzde: 1.252
Tebrikler,Geçen cuma 87.8 Güncel 86.7 Fark: 1100 Gr. Yüzde: 1.252
25/12/2020 cuma kilo bildirimi
Hmm peki o zaman. Ben herkese kolayliklar diliyorum insallah herkes istedigi hedefe ulasir. Bende sayenizde 1 kilo vermis oldum ama bundan sonra burda devam etmiycemTamam canım haftaya o sekilde bildirim yaparsin listeye girisin 1 hafta ertelenir ne yazik ki kural bu sekilde
Canımcım o kurabiyelerin etkisi olmasınGünaydın
Geçen cuma 75,9 du regli olmamın etkisi vardır Artı da ama kilo da verememişim bu hafta kötü geçti malesefZipzip-
PekiHmm peki o zaman. Ben herkese kolayliklar diliyorum insallah herkes istedigi hedefe ulasir. Bende sayenizde 1 kilo vermis oldum ama bundan sonra burda devam etmiycem
Kurallara uymamak olmaz, uyamayacaksanız en başından gitmeniz bence de en doğru olanHmm peki o zaman. Ben herkese kolayliklar diliyorum insallah herkes istedigi hedefe ulasir. Bende sayenizde 1 kilo vermis oldum ama bundan sonra burda devam etmiycem
Allah kolaylık versinGünaydin dün akşam spor yapamadım
Kızımla oyun oynadık mutfağı toparladım
Bebeklere kıyafet diktim.
2ay sonra 4 yaşına girecek olan kızım büyük WC için uğraştım baya direndi yapmamak için sonunda başardımçok şükür
Geç kalmışsın dersim evet geç oldu çünkü inatçılık yüzünden uzun süre direndı artık 3 gün önce başlattım korkacak bişey olmadığı anlattım bi sürü şey sonra babası WCni yaptı maşaallah oyuncak aldı oyunevi
Dün kabus oldu geriye döndü yapmak istemedı bezine yapmak istedi ama uzun uğraşlar sonrası WC’te yaptı çok şükür
Nasıl yapmam lazım bunu alıştırmak istıyorum yolu var mı
Ödemdir, fazla değilmiş zaten verirsinKızlar günaydın geçen hafta 78.600
Bugün 78.800 bu hafta çok dıkkat ettım ama regli oldum Ilk gunum
@zipzip
Eki Görüntüle 2747339 @Zipzip- günaydınnn
Korkmama ragmen (_)geldimm
Geçen hafta = 86
Bu hafta. = 85.2
Giden. = 800 gr
Eki Görüntüle 2747374
Gecen hafta 76
Pazartesi 76.100
Bugun 75.700
-300
Reglimin 5.günü onun etkisi varmıdr hala bilemiyorum dikkat ettim elimden geleni yaptım umarım pazartesi daha iyi cıkarım
Kısmetse, inşallahGunaydin hayirli cumalar ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim
Haftaya mi mezun edelim seni
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Geçmiş olsunZipzip-
Kaptanim biz hastanedeyiz oğlumun kontrol kanları vardi sabah 5.30 da çıktık evden o aceleyle tartılmayı unuttum eve geçince tartılıp atsam olur mu öğleden sonra evde oluruz
Günaydın kızlar
TebriklerFark 1.1
parke üzerine ölçtüm ondan sert olmadi sanirim.Benim tartımda dijital dengede değilse sabitlemez ve zemin sert değilse ölçemezsin onun dışında sabitlemediğinin tek nedeni bozuk olabilir
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın canlar
25 Aralık Kilo Bildirimi
18 Aralık 81.900
25 Aralık 81.200
Fark : -700 gram
Yüzdeliği : 0,854 gramZipzip- Kaptanım
Eki Görüntüle 2747422
( Hayatımda dikkat etmediğim kadar dikkat ediyor, hayatımda yapmadığım kadar spor yapıyorum. Ama bu kadar oluyor demek kiama hangimiz daha inatçı çıkacak, bunu ilerleyen günlerde göreceğiz. )
GünaydınGünaydın kızlar
Güzel eksi tebriklerFark 1.1
3 gündür uğraşiyorum babaannesine de anlattim onlarda uğraşti.Allah kolaylık versin
Zorlayıp korkutma cnm bence, sabırlı ol
Başlamış devamı gelir inşallah
Ödemdir, fazla değilmiş zaten verirsin
Tebrikler
Tebrikler
Kısmetse, inşallah
Geçmiş olsun
Günaydın
Tebrikler
Ben hic bilmedigim bi sayfada motive olup kilo vermek istedim kurallari tam ogrenememis olabilirim cunku surekli buraya giremiyorum ve unutmusum tarih yazmayi. Motive olacagim yerde motivasyonum dustu. Bu sekilde kirici yazmaniz hos olmadi. Ben herkese iyi dileklerde bulundumKurallara uymamak olmaz, uyamayacaksanız en başından gitmeniz bence de en doğru olan
Hmm peki o zaman. Ben herkese kolayliklar diliyorum insallah herkes istedigi hedefe ulasir. Bende sayenizde 1 kilo vermis oldum ama bundan sonra burda devam
Sizle alakasi yokBizi begenmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?