Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim
Teşekkür ederim canım kaptanım. Ama ben çok memnun olmadım. Sağlık olsun. Yola devam, hep sizinle Yalnız asla yapamam. İyi ki buradayım , iyi ki, hep iyi ki .

Ben hiç bir zaman çıkıp açık havada yürüyüş yapmamıştım düzenli olarak. Şimdi alışkanlık oldu, yarım saatte olsa, soğukta olsa çıkıp yürüyorum. Etrafımdaki herkes de şaşkın. Ben de şaşkın, o halde daha da şaşırtmaya devam

Kotu birsey mi yazdim.haftaya tarihli bildirim yaparsiniz dedim kural geregi
Siz ayrilayim dediniz

kaptan birşey dememişti kurallar gereği haftaya alabilirim listeye demiş bu şekilde motivasyonun düşüp en küçük şeyde ben gidiyorum diyorsan bence gitmen en iyisi

Bence 700 gram az degil canim ayrica sen elinden geleni yap vücut şaşıracaktir
Acik havada yuruyus cok etkili keske bende surekli yuruyus yapabilsem

Hmm peki o zaman. Ben herkese kolayliklar diliyorum insallah herkes istedigi hedefe ulasir. Bende sayenizde 1 kilo vermis oldum ama bundan sonra burda devam etmiycem
Önemli olan kilo vermen değilmi cnm, yarış yapıyoruz ama yarış platformu değil burası neticede, listeye girmek motivasyonu artırıyor, neticede sağlıklı bir şekilde kilo vermiş olman önemli, haftaya girersin listeye nasılsa ne önemi var ki
malesef kurallar var kaptandan o nedenle uymak durumunda,
Tabii ki senin kararın, Hakkında hayırlısı olsun

Kotu birsey mi yazdim.haftaya tarihli bildirim yaparsiniz dedim kural geregi
Siz ayrilayim dediniz
Kotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin

Kotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin
Hayir kural oyle canim bende ilk 2 hafta girmedim 3.. Hafta girdim listeye

Kural bu dun ozellikle herkesi etiketledim unutmayin diye
Motive olan her turlu olur
Listede olmak birsey degistirmiyor
Menu ve spor paylasimi aynen devam ediyor

Free listede olup kilo verende cok fazla uyemiz var

kaptan birşey dememişti kurallar gereği haftaya alabilirim listeye demiş bu şekilde motivasyonun düşüp en küçük şeyde ben gidiyorum diyorsan bence gitmen en iyisi
Neyse size diyecek soz yok

Siz Zeynolin44 in kardeşi değil misiniz?
Kuralları ondan da mı öğrenmediniz?
Bu şekilde davranmanız hiç hoş olmadı

Siz Zeynolin44 in kardeşi değil misiniz?
Kuralları ondan da mı öğrenmediniz?
Bu şekilde davranmanız hiç hoş olmadı
Siz anlamiyor musunuz. Ben buraya surekli giremiyorum. Ve insanlik hali tarihi yazmayi unutmusum neyi uzatiyorsunuz

Tebrikler
Sakin ol bence, benimde yeğenim var benzer sorunlar yaşadı, geç başladı wc ye, ufak tefek ödüllerle ikna etmeye çalıştı çok şükür başardı, inşallah alışır yakında seninki de
Kızlar günaydınlar.
Siteye ilk çatşamba günü 105.5 kg ile başlamıştım. Bu gün 104.4 kg.
Fark 1.1 kg.
Eki Görüntüle 2747427
Tebrikler

Günaydın
Çok mutluyum
4 gün spor 1gun diyet ve kilom sabit
Gecen cuma 67.8
Dün ödemli halim 69.2
Bugün 67.8
Fark sıfır

Artı dan çok korktum demekki ölçülü yiyorum
Birde bir gün fazla diyet yapsam belki eksi bile görürdüm

Mezuniyet kilomun 300 gram altındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…