- 11 Şubat 2016
- 4.059
- 18.850
- 208
Teşekkür ederim canım kaptanım. Ama ben çok memnun olmadım. Sağlık olsun. Yola devam, hep sizinleGunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim
Kotu birsey mi yazdim.haftaya tarihli bildirim yaparsiniz dedim kural geregiBen hic bilmedigim bi sayfada motive olup kilo vermek istedim kurallari tam ogrenememis olabilirim cunku surekli buraya giremiyorum ve unutmusum tarih yazmayi. Motive olacagim yerde motivasyonum dustu. Bu sekilde kirici yazmaniz hos olmadi. Ben herkese iyi dileklerde bulundum
kaptan birşey dememişti kurallar gereği haftaya alabilirim listeye demiş bu şekilde motivasyonun düşüp en küçük şeyde ben gidiyorum diyorsan bence gitmen en iyisiBen hic bilmedigim bi sayfada motive olup kilo vermek istedim kurallari tam ogrenememis olabilirim cunku surekli buraya giremiyorum ve unutmusum tarih yazmayi. Motive olacagim yerde motivasyonum dustu. Bu sekilde kirici yazmaniz hos olmadi. Ben herkese iyi dileklerde bulundum
Bence 700 gram az degil canim ayrica sen elinden geleni yap vücut şaşıracaktirTeşekkür ederim canım kaptanım. Ama ben çok memnun olmadım. Sağlık olsun. Yola devam, hep sizinleYalnız asla yapamam. İyi ki buradayım , iyi ki hep iyi ki .
Ben ki hiç bir zaman çıkıp açık havada yürüyüş yapmadım . Şimdi alışkanlık oldu, yarım saatte olsa, soğukta olsa çıkıp yürüyorum. Etrafımdaki herkes de şaşkın. Ben de şaşkın, o halde daha da şaşırtmaya devam
Tebrikler canım.Günaydin
Geçen hafta :86.25
Bu hafta : 85.65
Fark : -600
2 gunde guzel eksi tebrik ederim canımKızlar günaydınlar.
Siteye ilk çatşamba günü 105.5 kg ile başlamıştım. Bu gün 104.4 kg.
Fark 1.1 kg.
Eki Görüntüle 2747427
Canım gittin mi diyetisyeneGünaydın
Güzel eksi tebrikler
Önemli olan kilo vermen değilmi cnm, yarış yapıyoruz ama yarış platformu değil burası neticede, listeye girmek motivasyonu artırıyor, neticede sağlıklı bir şekilde kilo vermiş olman önemli, haftaya girersin listeye nasılsa ne önemi var kiHmm peki o zaman. Ben herkese kolayliklar diliyorum insallah herkes istedigi hedefe ulasir. Bende sayenizde 1 kilo vermis oldum ama bundan sonra burda devam etmiycem
Kotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icinKotu birsey mi yazdim.haftaya tarihli bildirim yaparsiniz dedim kural geregi
Siz ayrilayim dediniz
Çok güzelKızlar günaydınlar.
Fark 1.1 kg.
Eki Görüntüle 2747427
Saat 15.50 de canım randevum dahiliye ye gidicem bugun pazartesi diyetisyene gidicemCanım gittin mi diyetisyene
Hayir kural oyle canim bende ilk 2 hafta girmedim 3.. Hafta girdim listeyeKotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin
Kural bu dun ozellikle herkesi etiketledim unutmayin diyeKotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin
Neyse size diyecek soz yokkaptan birşey dememişti kurallar gereği haftaya alabilirim listeye demiş bu şekilde motivasyonun düşüp en küçük şeyde ben gidiyorum diyorsan bence gitmen en iyisi
SizKotu bsy yazmadiniz. Tarih icin 1 hfta daha uzamasi. Motive olmak icin burdayiz ama bu beni kotu etkiledi. Tabi buranin kurali bu o yuzden size bsy demiyorum. Tesekkurler hersey icin
Siz anlamiyor musunuz. Ben buraya surekli giremiyorum. Ve insanlik hali tarihi yazmayi unutmusum neyi uzatiyorsunuzSizZeynolin44 in kardeşi değil misiniz?
Kuralları ondan da mı öğrenmediniz?
Bu şekilde davranmanız hiç hoş olmadı
Dikkate alıp cevap yazmam hataSiz anlamiyor musunuz. Ben buraya surekli giremiyorum. Ve insanlik hali tarihi yazmayi unutmusum neyi uzatiyorsunuz
TebriklerGünaydın canlar
25 Aralık Kilo Bildirimi
18 Aralık 81.900
25 Aralık 81.200
Fark : -700 gram
Yüzdeliği : 0,854 gramZipzip- Kaptanım
Eki Görüntüle 2747422
( Hayatımda dikkat etmediğim kadar dikkat ediyor, hayatımda yapmadığım kadar spor yapıyorum. Ama bu kadar oluyor demek kiama hangimiz daha inatçı çıkacak, bunu ilerleyen günlerde göreceğiz. )
Sakin ol bence, benimde yeğenim var benzer sorunlar yaşadı, geç başladı wc ye, ufak tefek ödüllerle ikna etmeye çalıştı çok şükür başardı, inşallah alışır yakında seninki de3 gündür uğraşiyorum babaannesine de anlattim onlarda uğraşti.
dün çok zorladim baya. ağladi sizladi bi sürü şey
geriye dönecek diye korktum bende inat ettim babasi da sonunda başardik.
umarim alışır.
bugün anneannesinde.
Kızlar günaydınlar.
Fark 1.1 kg.
Eki Görüntüle 2747427
Olabilir canımparke üzerine ölçtüm ondan sert olmadi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?