Gunaydin canım tebrik ederimGünaydın
Çok mutluyum
4 gün spor 1gun diyet ve kilom sabit
Gecen cuma 67.8
Dün ödemli halim 69.2
Bugün 67.8
Fark sıfır
Artı dan çok korktum demekki ölçülü yiyorum
Birde bir gün fazla diyet yapsam belki eksi bile görürdüm
Mezuniyet kilomun 300 gram altındayım
Canım eksin bence gayet iyi senin çabanı görüyoruz vücut alışana kadar böyle bence bir dengeye gelince sen istediğin güzel kiloları vereceksinTeşekkür ederim canım kaptanım. Ama ben çok memnun olmadım. Sağlık olsun. Yola devam, hep sizinleYalnız asla yapamam. İyi ki buradayım , iyi ki, hep iyi ki .
Ben hiç bir zaman çıkıp açık havada yürüyüş yapmamıştım düzenli olarak. Şimdi alışkanlık oldu, yarım saatte olsa, soğukta olsa çıkıp yürüyorum. Etrafımdaki herkes de şaşkın. Ben de şaşkın, o halde daha da şaşırtmaya devam
Koruma dasın nasılsa gider cnm, sabit olmanda iyi benceGünaydın
Çok mutluyum
Gecen cuma 67.8
Dün ödemli halim 69.2
Bugün 67.8
Fark sıfır
Sağol kaptanımGunaydin canım tebrik ederim
Teşekkür ederim canım, gerçekten çaba sarfediyorum. Örneğin, çocuklara köftenin yanına patates kızartıyorum. Boğazına düşkün biri olarak asla dayanamaz ağzıma atıp dururdum patatesleri kızartırken bileCanım eksin bence gayet iyi senin çabanı görüyoruz vücut alışana kadar böyle bence bir dengeye gelince sen istediğin güzel kiloları vereceksin
Kaptan kotu bsy demedi zaten ona bsy bulmuyorum ama diger yazilanlar hoş degilKızlar konu ne kadar uzamıs böyle
Tarihi ilk ben hatirlattım zaten kardeşime
Erken tartıldı esi nöbetten geldi erken kahvaltı yaptılar o yüzden tekrar tartılmak istememiş
Felicio listeye ne zaman girebilecegi konusunda konusmadık kardeşimle canım oda yogun bende sanırım kendini listede sanıyordu kardesim
K Kitapkontesi devam etmek istemiyorsan sen bilirsin canım kaptan kötü bisey dememiş sana kurallar bôyle yanlış anlamıssın
Üzüldüm yazılanlara
Tebrik ederimGünaydın
Çok mutluyum
Gecen cuma 67.8
Dün ödemli halim 69.2
Bugün 67.8
Fark sıfır
Sağol canım PapatyamKoruma dasın nasılsa gider cnm, sabit olmanda iyi bence
Yok canim elime gectikten sonra baslatiyorlar islemleriHepfitim hallolmasına sevindim canım hat gelmeden kapanmaz demi hani taşımadan bi süre sonra o kart iptal oluyo ya
Canım insanlık hali unutmuş olabilir ama en ufak birşeyde ben gidiyorum nedir yaniKızlar konu ne kadar uzamıs böyle
Tarihi ilk ben hatirlattım zaten kardeşime
Erken tartıldı esi nöbetten geldi erken kahvaltı yaptılar o yüzden tekrar tartılmak istememiş
Felicio listeye ne zaman girebilecegi konusunda konusmadık kardeşimle canım oda yogun bende sanırım kendini listede sanıyordu kardesim
K Kitapkontesi devam etmek istemiyorsan sen bilirsin canım kaptan kötü bisey dememiş sana kurallar bôyle yanlış anlamıssın
Üzüldüm yazılanlara
Gerçekten oyle kaptanımHosgeldin canim neyseki net sorunu çözülmüş o kadar alismisiz ki internetsiz olmuyor
Görürsün canim sende cok guzel ilerliyorsun
Güzel canım tebrikler
Tebrik ederim, benim canımEki Görüntüle 2747447
Heyecandan resim paylaşmayı unutmuşum
Özür dilerim arkadaşlar şimdi geldi aklıma
Diğer mesajın 10 dk süresi geçmiş düzenle yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?