Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canım tebrik ederim

Canım eksin bence gayet iyi senin çabanı görüyoruz vücut alışana kadar böyle bence bir dengeye gelince sen istediğin güzel kiloları vereceksin

Koruma dasın nasılsa gider cnm, sabit olmanda iyi bence

Kızlar konu ne kadar uzamıs böyle
Tarihi ilk ben hatirlattım zaten kardeşime
Erken tartıldı esi nöbetten geldi erken kahvaltı yaptılar o yüzden tekrar tartılmak istememiş

Felicio listeye ne zaman girebilecegi konusunda konusmadık kardeşimle canım oda yogun bende sanırım kendini listede sanıyordu kardesim

K Kitapkontesi devam etmek istemiyorsan sen bilirsin canım kaptan kötü bisey dememiş sana kurallar bôyle yanlış anlamıssın

Üzüldüm yazılanlara

Gunaydin canım tebrik ederim
Sağol kaptanım
Ben bile kendime şaşırdım
Hatta dün artiyi görünce eyvah dedim
Artı gelip herkese rezil olucam dedim sonra dedim Sudem kaçamazsın kaçarsan kilo alirsin glikojen depolarini boşalt artık ne giderse
Çok şükür çok mutluyum

Canım eksin bence gayet iyi senin çabanı görüyoruz vücut alışana kadar böyle bence bir dengeye gelince sen istediğin güzel kiloları vereceksin
Teşekkür ederim canım, gerçekten çaba sarfediyorum. Örneğin, çocuklara köftenin yanına patates kızartıyorum. Boğazına düşkün biri olarak asla dayanamaz ağzıma atıp dururdum patatesleri kızartırken bile şimdi asla yemiyorum. ASLInda nefsi terbiye için de muhteşem bir takımdayım. Çok mutluyum.

Kaptan kotu bsy demedi zaten ona bsy bulmuyorum ama diger yazilanlar hoş degil

Tebrik ederim

Canım insanlık hali unutmuş olabilir ama en ufak birşeyde ben gidiyorum nedir yani verdiği cevaplar da hoş değil uzamasının nedeni kendisi

Hosgeldin canim neyseki net sorunu çözülmüş o kadar alismisiz ki internetsiz olmuyor

Görürsün canim sende cok guzel ilerliyorsun
Gerçekten oyle kaptanım
esimin de neti 2gb olunca wifi direct yapamadim
Sonra sleepy angel a haber verdiğim gun aldim
Çünkü esime anca yeter
Şükür modem halloldu
Darisi hattima

Kizlar ve kaptanim Zipzip-
Pazartesi arti 1 dim
Ama şükür indi yalniz cok az bi artim var
Regl bekliyorum insallah onun ödemidir
Sağlıklı karbonhidrat disinda karbon almadim
Sadece suyum baya az kaldi o da etkili diye düşünüyorum
Spor yapayim diyorum ama özel gereksinimli bi oglum var biliyosunuz
Asla beni birakmiyor ağlayıp duruyor
Uyuyunca da yemek ev toplama birden geciyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…