• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynı yerdeyiz canım, aynı düzen devam. Dersleri evden yapıyoruz. ,Zaten evde olmak beni bu hale getirdi, 59 kiloya düşmüştüm mezun olurken, sonra son hız aldım. Sen toparlan ben de birkaç işimi halledeyim yine yapalım birlikte.
Hay Maşaallah canım, 60 altını gördüğüne göre çok uzak değil :) Evde olmak zaten beni de şişirdi. İnsanın eli ayağı da durmuyor hep atıştırıyor :D
Bu arada işten istifa edip gitmişsin buralardan. Yeni bir işe başladım mı neler yapıyorsun.
Evet ayrıldım canım, müdürlükten ev hanımlığına terfi ettim :))) Yerleşmeye çalışıyorum.

Kızlar kilo veren herkesi kutluyorum.
İnşallah çok daha güzel eksileri haftaya veririz hep birlikte.
Vallahi online dersten ve online toplantıdan da sıkıldım.
19.00 dan bu yana toplantı yapıyoruz. Herkes covitle uğraşıyor bizim müdür de proje derdinde.
Hosgeldin canim takimimiza hedefine enkisa zamanda ulasman dilegiyle🤗

Cnm 10 temmuzda başladım diyete 81 kiloyla ama 17 temmuzda aranıza 80 kiloyla katıldım, spora burda başladım @sportie nin etkisi büyük ondan etkilenip spora dayanmıştım🤭 sağolsun🙏
60 ı görürsem 21 kilo olacak 5. 5 ay oluyor
Gerçekten kendime en büyük hediyeyi vermiş olacağım☺️👍😘
Bende senin gibi 80 kilo ile başladım diyete sen çok guzel vermissn canim insallah bende 60 i görürüm

Bir ara yazıyordum ölçülü ama komik geldi sanırım sonra kimse yazmayınca canım dikkat ederim yazmaya 👍
İnebolu yu çok severim.💕
Orda bir tatil köyü vardı çok giderdik kapanmış sonra çok üzülmüştüm.
Huzur dolu sakın idi.
Abana da çok güzel diye duymuştum.

Sana Aysel mı diyelim?

25 Aralık Menü

Sabah 10.30
2 kk peynir
4 zeytin
1 yemek kaşığı ev yapımı salça
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.00
1 cennet hurması

Akşam 18.30
Yarım ızgara çupra
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği

2.5 litre su
20 dk yürüyüş
25 dk Leslie
Afiyet olsun canim kilona gore az yemissin
Cupra buyuk bir balik mi az yemissin

Teşekkürler canım. 😘😘😘😘 inşallah inşallah..
Ben Burda mezun üyeleri görünce ben de olabilir miyim acaba diyordum oldum şükür sen de olursun. 💕💕💕

Sağol canım 🥰🥰🥰🥰🥰

Teşekkür ederim canım artık sen gibi takılırım buralarda🤭🤭🤭🤭

Sağol canım..😍😍😍
Inşallah kilomu korurum bundan sonraki hayatımda 60 bile görmek istemiyorum...

Devam et kaptanım...
Listelerde adımı arardım hep şimdi bir tuhaf olacak benim listelerde adım olmayacak 😄😄😄

O kadar olmuş mu o kararın çıkalı vay be günler nasıl geçmiş 🙂🙂🙂

Sağol canım..🥰🥰🥰
Eminim sen de arkamdan geleceksin ve mezunn olacaksin burdan..
senin dönmene de sevindim ...

Sen geldin ben bıraktım listedeki yerimi sana devrediyorum hoş geldin 😍😍😍

Afiyet olsun canım artık çeyrek ekmek bugünün kaçamağı olsun yarından itibaren kaçamak yok biliyorsun 😘😘😘😘

Afiyet olsun menün de sporun da güzel. 💕

Afiyet olsun.. valla çok güzel.bisiklet ceviriyorsun hep de böyle devam edersin inşallah.. 🤩🤩🤩

Canımmm çok teşekkür ederim görmem inşallah...🥰🥰🥰

Ben de herkesi tebrik ederim :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Hoşbuldum canım :) Güle güle git, koltuğun sağlam da gözün arkada kalmasın ama yinede fazla uzaklara kaybolma yani bence :)))

Bir ara diyetisyende çok iyi vermeye başlamıştın yine aynı sporu ve listeleri mi yapsan canım
Olabilir doktorum hastane değiştirdi uzağa gitti o yuzden gidemedim bu hafta spora ağırlık vericem bakalim yinde siz beni uyarirsinz menüler ne bir fazla ne eksik aynen yaziyorum
İnan canim bende veremeyince bunalıyorum buraya kadar galiba diyorum ama ben 10 senedir 69 un altına inmedim heralde yerleşik kilo bunlar

Back
X