• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Korumaya bana arkadaş çıktın 💕

Güzel espri🥰 çok tatlısın 💕

Ha ha bende missadangel missadangel balık yedikten sonra hep helva yiyo ya ilişki kurmaya çalıştım 😂😂 hani balık ayran olmaz muhabbeti filan 😅😅aceba bilmediğim birşey mı diye sonra düştü jeton 🤣🤣

Gözünü korkutmak amac😂😂

Taktik yanlış hocam 🤣limon 🍋 yağ yaktırır 😂😂

Bende Leslie yapmaya gidiyorum 🤪🤪 bir uğrayim dedim 😁 madamhd madamhd @Tesnim1989 hadin kızlar sonngulen sonngulen

Bu çömez çok konuşuyor 🤣🤣🤣

Hangi ata oynuyon gülüm 🌹 balım 🍯
🤣🤣
At demeyelim biz ona 😂😂😂
Benim tarafım belli 😍 şimdi sudem balım ve Songül balımı bir arada bulmuşken kalbim başka tarafı kaldırmaz 🥰🥰🥰

Iyi ol canım hep sen bu işi biliyosun ki zaten yavas yavaş gider hedeflerimize hep birlikte ulaşır inşallah 🤗
Sağ ol canımm,hepimiz hep iyi olalım inşallah,önce sağlık 😊İnşallah canım o hedeflere hep beraber ulaşacağızzz💪🥰
Geçmiş olsun canım 💕 sağlığın çok önemli free liste iyidir birlikte takılırız
Aynen canımm,çok da free olmadan tatlı tatlı takılcam inşallah siz değerli mezun arkadaşlarımla 🥰🥰

Ha ha bende missadangel missadangel balık yedikten sonra hep helva yiyo ya ilişki kurmaya çalıştım 😂😂 hani balık ayran olmaz muhabbeti filan 😅😅aceba bilmediğim birşey mı diye sonra düştü jeton 🤣🤣
Değerli mezun arkadaşlarımla takılmak benim için şereftir efenimm🥰 Yine çok salmamaya calıscam.Ayda 2 kilo versem o da bişi🤔

Jetonu geç düşen tek kişi olmamak da iyi gelmedi değil,teşekkürler efem 🙈🤣🤣

Gözünü korkutmak amac😂😂

Taktik yanlış hocam 🤣limon 🍋 yağ yaktırır 😂😂

Bende Leslie yapmaya gidiyorum 🤪🤪 bir uğrayim dedim 😁 madamhd madamhd @Tesnim1989 hadin kızlar sonngulen sonngulen

Bu çömez çok konuşuyor 🤣🤣🤣

Hangi ata oynuyon gülüm 🌹 balım 🍯
🤣🤣
Küçük bir yürüyüş yaptım ben de canım, inşallah akşama da yaparım biseyler, korksun bizden 😂😂 en çok da benden 😂😂

🐂🐂🐂🐂 (Boğalar )
asysss asysss 1.047
sudem34 sudem34 0
asliogretmen asliogretmen 0.855
@Sevgi228845500
missadangel missadangel 0.521
madamhd madamhd 0.413
Felicio Felicio 0
@Tesnim1989 -0.302
@donashippo 0.696
@Kahvesel0.240
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc 1.240
@incibilal 0.988
S Sevincoz -2.353
sonngulen sonngulen -1.495

Bogalarin ortalamais :%0.132

🦀🦀🦀🦀(Yengeçler )
Zipzip- Zipzip- 0.526
@Nidsalii0
Hepfitim Hepfitim -0.112
@icell_84 0
D Dileksnr 1.262
PAPATYAM PAPATYAM 1.942
birbeste birbeste 0.955
@Elif Eylul0
Denp Denp 1.852
Zeynolin44 Zeynolin44 0.395
@birazhuzurdu2008 -0.510
@Cordeliaa 1.253
T timesinfinity 0
@sleepy angel1.567

Yengeclerin ortalamasi :%0.652

sudem34 sudem34 yine yengecler kazanmış :-)

Back
X