• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

🐂🐂🐂🐂 (Boğalar )
asysss asysss 1.047
@sudem34 0
@asliogretmen 0.855
@Sevgi228845500
@missadangel 0.521
madamhd madamhd 0.413
@Felicio0
Tesnim1903 Tesnim1903 -0.302
@donashippo 0.696
@Kahvesel0.240
@Kirmizi pabuc 1.240
@incibilal 0.988
@Sevincoz -2.353
@sonngulen -1.495

Bogalarin ortalamais :%0.132

🦀🦀🦀🦀(Yengeçler )
Zipzip- Zipzip- 0.526
N Nidsalii 0
Hepfitim Hepfitim -0.112
@icell_84 0
@Haticesnr 1.262
@PAPATYAM 1.942
birbeste birbeste 0.955
@Elif Eylul0
Denp Denp 1.852
@Zeynolin44 0.395
@birazhuzurdu2008 -0.510
Cordelia Cordelia 1.253
@timesinfinity0
@sleepy angel1.567

Yengeclerin ortalamasi :%0.652

@sudem34 yine yengecler kazanmış :-)
Ne büyük sürpriz. 😀😀

Eklentiler

• 20201226_145212.webp
    20201226_145212.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 25
Bacım senle yakinlastik Bursa dayım 😄😄😄
birbeste birbeste Canım sen de mi Bursa daydin hatırlayamadım???
Selam canim col sevindim yine kg.vermeneeeee :KK49: bursadayim evet. Üçevlerdeyim sen nerdesin
Önceki takımda bir arkadaş yapıyordu arada güzel de kilo veriyordu telefona kaydetmiştim şimdi bende deneyeceğim sonra sizle de paylaşırım. Duruma göre sonraki hafta size de katılırım inşallah canım 🤗
Bende yapmak isterimnasil bir liste bu acaba
Yasakta var kahveye gel dicektim🤦‍♀️
Ban yemiş :(
Tekrardan günaydın kızlar🥰

Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedim🤔 Yağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.

Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım🙏🥰🙆‍♀️
Canim cok geçmiş olsun önemli olan sağlığın
Evet bugünkü ev temizligini esime yaptırdım oh şimdi çayımı içeyim yarına allah büyük 😅😅😅😅
Iste akıllı kadın
@Elif Eylul sutlu tatlilarda polemikten ban yemis :)
:((

Selam canim col sevindim yine kg.vermeneeeee :KK49: bursadayim evet. Üçevlerdeyim sen nerdesin

Ban yemiş :KK43:

Iste akıllı kadın

:KK43:(
Bende bursa'dayım elif Eylül ablam olur 🤗

Bugün kendi doktoruma gittim. Tekrardan kan aldı,vitamin mineral değerlerime bakacak.Tiroid ilacımın da dozajını düşürdü.2 ay snra tekrar kan vereceğim. Bi süre kilo verme, bedenin duruma adapte olsun dedi.Ben de şaşırdım tabi,napim her şeyi bırakayım mı dedim🤔 Yağ hücresi hafızası die bişi var,bırakırsan hemen kilo alırsın geri dedi.Sağlıklı beslen ama ayda 1-2 kiloyu geçme.85-90 arası ol bi süre dedi.

Öyle yani,kaptanıma yazdım ama sizle de paylaşmak istedim. Bi süre free listede olacağım ama buralardayım.İnşallah yavaş yavaş da olsa ben de hedefime sizinle beraber ulaşırım🙏🥰🙆‍♀️
Geçmiş olsun canım. İnşallah beraber sağlıkla zayıflarız.

Sabah 9.30
Bir bardak ılık limonlu su
Saat 10.00
Bir çay bardagi kavrulmamış çerez
1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin yarim salatalik 2 dal marul 2 dal dereotu bir bardak süt 1 dilim mercimek ekmegi
Saat 15.20
4 yk yoğurt 2 yk yulaf 6 yk et sote bir kase yeşillik salatası 1 bardak şekersiz kaysı hoşafı
Şimdilik 2.5 lt su içildi 3 e tamamlanacak
Egzeesizlerimi bitince yazarım:)

Aa çok ayıp çok, kaptanım rencide olmasın pişman olmamandan :KK70:

Hayırlısı olsun bakalım kuzum. Bir de yemeden çalışmayı denersin belki bu sefer tutabilir, değişik şeyler denemek lazım :))
Her sey insana bisey katiyo bu da bana konu ne olursa olsun sagligimdan vazgecmemem gerektiğini katti. Ders oldu bi daha da hicbi sey icin sagligimdan vazgecmem sporla saglikli beslenmeyle devam her ne yaparsam.

Neyse sen geldin belki yeniden gelmeye baslar takima da 🥰🥰
Düşündüm de takım gözümü korkutuyo kendimle beraber takimi da batiririm görürsünüz :D

Sabah 9.30
Saat 10.00
1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin yarim salatalik 2 dal marul 2 dal dereotu bir bardak süt 1 dilim mercimek ekmegi
Saat 15.20
4 yk yoğurt 2 yk yulaf 6 yk et sote bir kase yeşillik salatası 1 bardak şekersiz kaysı hoşafı
Senin menülere özellikle dikkat ediyorum 😁

Bu sefer sırt sırta vericez💕

Sakın asla yakalanmak yok😅
Daha dün gelmiş çömez 😅

Rüyasında görür o🤪

Bence de biz dört kişiyiz sen ben madamhd madamhd ve Tesnim1903 Tesnim1903 💕💕

Günaydın 💕

Geçersin 💕💕

89 çeşit yemek denedim 2 ayda 😂😂
Haftanın çoğunu spor yapınca 4 gün kesmedi 🤣

Salla salla😂😂Denp i geç bende sallycam🤣🤣

Gözün aydın 🤗
40 kilo verdin hem sarkma da olmaz vücudun yeni kiloya da alisir sporunu yap diyetini yap koruma gibi düşün 💕
Kız 4e karşı bir haksız rekabet olmadı mı azıcık 😅

Arap atıyım ben bundan sonra açılacam inşallah :cool:

Canım önce sağlık kendine dikkat et yavaş yavaş verirsin kilolarını 😍😍😍

Ban yemiş :KK43:

Iste akıllı kadın

:KK43:(
Canım ben de Esentepe 'de misafirim 🤩🤩🤩
Evet canım 3. Daha 47 günlük 🥰 seninde evlatlarını Allah bağışlasın inşaallah 🤲🤲
Oy maşallah allah bağışlasın..😍😍😍 ben de sonra bi ara başlığımı öyle yapsam senin için bir sıkıntı olur mu?🤔🤔🤔🤔🤭🤭🤭🤭
Bende bursa'dayım elif Eylül ablam olur 🤗
Gerçek ablan yani???🤩🤩🤩

Sabah 9.30
Saat 10.00
Saat 15.20
Afiyet olsun canım guzel menu 😘
Düşündüm de takım gözümü korkutuyo kendimle beraber takimi da batiririm görürsünüz :KK70:
Free listeye ekleriz:-)

Canım önce sağlık kendine dikkat et yavaş yavaş verirsin kilolarını 😍😍😍

Canım ben de Esentepe 'de misafirim 🤩🤩🤩

Oy maşallah allah bağışlasın..😍😍😍 ben de sonra bi ara başlığımı öyle yapsam senin için bir sıkıntı olur mu?🤔🤔🤔🤔🤭🤭🤭🤭

Gerçek ablan yani???🤩🤩🤩
Başlık sorun değil canım yapabilirsin. Evet gerçek ablam.

Kimbilir kimin kuyruğuna bastı 🤣🤣
Korumaya bana arkadaş çıktın 💕

Güzel espri🥰 çok tatlısın 💕

Ha ha bende @missadangel balık yedikten sonra hep helva yiyo ya ilişki kurmaya çalıştım 😂😂 hani balık ayran olmaz muhabbeti filan 😅😅aceba bilmediğim birşey mı diye sonra düştü jeton 🤣🤣

Gözünü korkutmak amac😂😂

Taktik yanlış hocam 🤣limon 🍋 yağ yaktırır 😂😂

Bende Leslie yapmaya gidiyorum 🤪🤪 bir uğrayim dedim 😁 madamhd madamhd Tesnim1903 Tesnim1903 hadin kızlar @sonngulen

Bu çömez çok konuşuyor 🤣🤣🤣

Hangi ata oynuyon gülüm 🌹 balım 🍯
🤣🤣
Ben kızı parka çıkardım hava miss gibi spor akşama kaldı inşallah

Back
X