Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin aramıza

Tamam canım süper olur, ben de sürekli dagiliyorum zaten. Bir de niyeyse 67 altına dusemiyorum, düşsem bile hemen tekrar çıkıyor en ufak kacamakta bile.
Aman benim boncuğum da gelmiş Canım senin nicke alışamadım henüz, dünden beri yazayım da neydi ki diyordum yenisi

Sen insülin direncine baktırmış mıydın o zamanlar boncuğum tahliller yaptırmıştın ama...

Ben verince sorun olmuyorda işte yemesem sorun olmuyor. Eşim tam kalori canavarı. Nerede yağlı ballı şey var onu alır, beni de ye ye diye zorlar. Tehdit ettim artık, bir daha ye deme bak, dersen vururum seni dedim Tamam ye de az ye diyor
Galiba sana da unsuz, şekersiz, bol bakliyatlı, lifli, bol bol otlayacağın hatta aralıklı oruç modunda bir beslenme lazım. Seni ancak bu paklar gibi. Yoksa sporu da çok deli yapıyordun. Hemen toparlanmamız lazım.

Benimde samsung kendi adim sayarini kullaniyorum canim
Bazen durdugu saymadigi oluyor bende de

Pedometre hangisini indirdin acaba pembe ayakkabi olani mi

Duyarlilik seviyesi yuksek mi belki ondan az sayiyor olabilir

Benimde samsung kendi adim sayarini kullaniyorum canim
Bazen durdugu saymadigi oluyor bende de

Pedometre hangisini indirdin acaba pembe ayakkabi olani mi

Duyarlilik seviyesi yuksek mi belki ondan az sayiyor olabilir
Evet ilk açılırken pembe spor ayakkabı var. Duyarlılık yüksek seçtim. Güç modunu devre dışı bıraktım. Yinede geç saymaya başlıyor, bazen duruyor, başlsyınca da atıyorum 30-40 adımdan sonra sayıyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…