Kendi aramizda yapiyoruz canim ❤Giden baligin arkasından ruhuna hürmet bir helva
Adım kendi aramızda demi?
Diğer takımlarla değil.
Tamam canım süper olur, ben de sürekli dagiliyorum zaten. Bir de niyeyse 67 altına dusemiyorum, düşsem bile hemen tekrar çıkıyor en ufak kacamakta bile.Bu sefer yalnız atmaya niyetim yok, seninle beraber vereceğim
Ah ah hep ayni dertTamam canım süper olur, ben de sürekli dagiliyorum zaten. Bir de niyeyse 67 altına dusemiyorum, düşsem bile hemen tekrar çıkıyor en ufak kacamakta bile.
Hosgeldin aramızaHoş bulduk
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:bir süredir tartılmıyorum. Yeni tartı sipariş vermiştim. Henüz gelmedi.
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ fiziki görünüşün daha iyi olması
Aa bunuda görmemişim benGünaydın kaptanım
Canım benim karnemden haber var mı???
Hoşgeldin canım bende yeni gelim, eski mezunlardan olup tekrar kilo alanlardanım :)))Hoş bulduk memnun oldum. Tamamdır
Hoş buldum
Hoş bulduk
Hoş bulduk
Hangi liste canım spor puanlarımı ben hic farkında değilimsudem34 enerji_kusagi akşam ki listeyi Siz dedikten sonra farkettim ben gece gece farkında olamamışım Zeynolin44 ikinci listede bu sefer etiketlememişim özür dilerim
Kusura bakma canım bende seni etiletlemeyi unutmuşum.sudem34 enerji_kusagi akşam ki listeyi Siz dedikten sonra farkettim ben gece gece farkında olamamışım Zeynolin44 ikinci listede bu sefer etiketlememişim özür dilerim
Tünaydın kuzum :))Gunaydin kizlar
10bine tamamladığıma göre bi kahve içeyim ahali daha kalkmadı zaten
hey masalllahhhsenin kutucuga girdim çikamadim burdann
Aman benim boncuğum da gelmişTamam canım süper olur, ben de sürekli dagiliyorum zaten. Bir de niyeyse 67 altına dusemiyorum, düşsem bile hemen tekrar çıkıyor en ufak kacamakta bile.
Hoş bulduk canım. Sen de hoş geldin. İnşaallah bu sefer kalıcı zayıflarsınHoşgeldin canım bende yeni gelim, eski mezunlardan olup tekrar kilo alanlardanım :)))
Hoş buldumHosgeldin aramıza
Hoşbuldum canımm inşaallah bu sefer öyle olur, hep birlikte :)))Hoş bulduk canım. Sen de hoş geldin. İnşaallah bu sefer kalıcı zayıflarsın
Benimde samsung kendi adim sayarini kullaniyorum canimZipzip- canımız ciğerimiz kaptanım, bu adım sayarı yükledim ben ama eksik atıyor adımlar sizde de bu sorun oluyor mu. Telefonum Samsung. Pedometre-adım sayıcı yükledim. İnternetten dolayı mı kesik kesik adım sayıyor anlamadım muntazam işlemiyor sayı.
Evet ilk açılırken pembe spor ayakkabı var. Duyarlılık yüksek seçtim. Güç modunu devre dışı bıraktım. Yinede geç saymaya başlıyor, bazen duruyor, başlsyınca da atıyorum 30-40 adımdan sonra sayıyor vsBenimde samsung kendi adim sayarini kullaniyorum canim
Bazen durdugu saymadigi oluyor bende de
Pedometre hangisini indirdin acaba pembe ayakkabi olani mi
Duyarlilik seviyesi yuksek mi belki ondan az sayiyor olabilir
Hoşgeldin.Hoş bulduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?