Sudemin verilecek kilosu olsa görürdünüz gününüzüÖnceki yarıştada yengeclere takmıştısen uyma ona boşver
Diyetine sağlıklı yağlar eklemek gerekecek canımKaptanım baktım normal hepsi kolesterol düşük cıkmışyarın dr a görünücem
canım poğaça 2 çok olmamış mıSelam olsun guzeller menümü yazip kacayim sabahtan beri kac çeşit yemek yaptim bu hafta is haftasi die millet yürümüş ben kalmışım
Sabah 10:30
2 ev yapimi tb.unlu Poğaça
2 tatli kaşığı dünkü kendi yaptığım sarelleden
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 çatal peynir 1 cay kaşığı pekmez ve bal
Ara: dünden kalan incir uyutma 1 kase (incir süt)
Aksam:18:00
Yarım çipura (fırında sebzeli)
Bol yeşillik
2 catal patates
Yarim dilim mısır ekmeği
Sporu yazarım
Canım Zeytinyağını neden içiyorsunuz@sleepy angel şimdiden zeytinyağımı içtim canım sanada hatırlatıyım dedim aksama birakma istersen
Teşekkür ederim canımDiyetine sağlıklı yağlar eklemek gerekecek canımdiğerleri normal çıkmış gözünaydın canım
Geçen yıl kilo verirken de aynısı olmuştu, haftalarca sabit kalmıştım. Direnç kilosu dedikleri bu sanırım, vücut kendini buraya sabitliyor demek ki. Elbet kıracağız bunu da canım.Ah ah hep ayni dert
Bende sendenim canım
Profiterol sütlü tatlı. İcinde süt var ve tatlı.Bence bu konuyu kapatalim biz
Su an sütlü tatlilarda birinci
Tahlillerim hep iyi çıkıyor canım, sadece ferritin çok düşük. Verdiği ilaçları da bir türlü düzenli kullanamıyorum. Ben normalde de aralıklı oruç şeklinde besleniyorum, belki de bir süre bunu bırakıp daha bol öğünlü mü beslenmem lazım diye düşünüyorum. Vücudum if e alışık olduğundan şaşırtmak mi lazım acaba. Bir de senin bildiğin kadar spor yapmıyorum canım hele bu aralar tamamen bıraktım ama senin boncuğum diyen güzel dilin hatrına gaza gelip başlayacak gibiyimAman benim boncuğum da gelmişCanım senin nicke alışamadım henüz, dünden beri yazayım da neydi ki diyordum yenisi
Sen insülin direncine baktırmış mıydın o zamanlar boncuğum tahliller yaptırmıştın ama...
Ben verince sorun olmuyorda işte yemesem sorun olmuyor. Eşim tam kalori canavarı. Nerede yağlı ballı şey var onu alır, beni de ye ye diye zorlar. Tehdit ettim artık, bir daha ye deme bak, dersen vururum seni dedimTamam ye de az ye diyor
Galiba sana da unsuz, şekersiz, bol bakliyatlı, lifli, bol bol otlayacağın hatta aralıklı oruç modunda bir beslenme lazım. Seni ancak bu paklar gibi. Yoksa sporu da çok deli yapıyordun. Hemen toparlanmamız lazım.
Bütün gün temizlikle uğraştım canım, şimdi de geçmişi bitirip yemek yapmaya başlayacağım, biz kadınların işi hiç bitmiyor malesef.Çıtır kızlar adımlar ne alemde???
Kolay gelsin canım malesef iş güç kendimize vakit ayirabilirsek ne mutluBütün gün temizlikle uğraştım canım, şimdi de geçmişi bitirip yemek yapmaya başlayacağım, biz kadınların işi hiç bitmiyor malesef.
2 dilim ekmek gibi düşündüm aslinda ama 1 yeyim bir dahakine canim:)canım poğaça 2 çok olmamış mı
Afiyet olsun
Canım Zeytinyağını neden içiyorsunuz
Teşekkür ederim canım❤yarin gidicem hayırlısıyla
Tamam canım çok sağol, inceleyip menüyü not alayım,yarın sabah başlarım buna.
Afiyet olsun güzel menüSabah 8.00
Bir bardak ılık limonlu su
Saat 9.00
2 haşlanmış yumurta bir kase yeşillik salatası bir dilim peynir 8 siyah zeytin bir bardak kefir 1 yk yulaf
Saat 13.00
Bir kepçe yayla çorbası + 5 yk ıspanak + 3 yk yoğurt
Saat 16.00
Tavuklu salata + bir kase çorba
3.5 lt su bir sade soda
Canım hangi listeye göre yarışıyoruz biz şimdi kaptanın attığı listeye göre mı üstteki üyeyi yakalıyoruz dimiAfiyet olsun güzel menü
Hem ona göre yarışıyoruz canım hem de hazır böyle tatlı bir rekabet yakalamışken adım yarışı dahilinde sudem le sana da grup bulalım bir de kendi aramızda kapışalımCanım hangi listeye göre yarışıyoruz biz şimdi kaptanın attığı listeye göre mı üstteki üyeyi yakalıyoruz dimi
Canım, farklı bir spor yarışı mı var?Sudemin verilecek kilosu olsa görürdünüz gününüzüvki si müsait değil vermeye
Sporda yarış halinde aynı takımdayız bakalım sporda bizi geçebilecek misiniz?
sudem34 balım kim kime karşı yarışıyoru kuralda belirleyelim
Olur zevkli olur hemde motivemiz düşmez ama kişileri siz seçin canımHem ona göre yarışıyoruz canım hem de hazır böyle tatlı bir rekabet yakalamışken adım yarışı dahilinde sudem le sana da grup bulalım bir de kendi aramızda kapışalım
Mesala bensonngulen sudem34 in direkt takımındayız sen de arkadaşlardan seç mesala 5 er kişiye tamamlayalım
Adım yarışında 1. Olanın grubu kazasın Totalde de değerlendirelim ne dersin
Mümkün mü canım yaa, sürekli koşturmaca hayatımız.Kolay gelsin canım malesef iş güç kendimize vakit ayirabilirsek ne mutlu
Devamını okumadan erken davranmışım . Anlaşıldı canımHem ona göre yarışıyoruz canım hem de hazır böyle tatlı bir rekabet yakalamışken adım yarışı dahilinde sudem le sana da grup bulalım bir de kendi aramızda kapışalım
Mesala bensonngulen sudem34 in direkt takımındayız sen de arkadaşlardan seç mesala 5 er kişiye tamamlayalım
Adım yarışında 1. Olanın grubu kazasın Totalde de değerlendirelim ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?