Oğlak lar çoğalıyorHoş bulduk. Oğlak
Ayy canım balım gülüm ya
He işte mezun koruma daki üyeyle yarışıyorlarSudemin verilecek kilosu olsa görürdünüz gününüzüvki si müsait değil vermeye
Sporda yarış halinde aynı takımdayız bakalım sporda bizi geçebilecek misiniz?
sudem34 balım kim kime karşı yarışıyoru kuralda belirleyelim
İyi olan kazansınHem ona göre yarışıyoruz canım hem de hazır böyle tatlı bir rekabet yakalamışken adım yarışı dahilinde sudem le sana da grup bulalım bir de kendi aramızda kapışalım
Mesala bensonngulen sudem34 in direkt takımındayız sen de arkadaşlardan seç mesala 5 er kişiye tamamlayalım
Adım yarışında 1. Olanın grubu kazasın Totalde de değerlendirelim ne dersin
MuckKendi aramızda adım yarışı canım sudem ve denp grubu yapacağız güzel adım atarım yenerim diyorsan sudeme söyleyelim hemenn
Tamam ozman canımDenp siz seçin demiş ben de en güçlü gördüğümZeynolin44 ve seni onun grubuna önerdim
Bensonngulen @asliogretmen de Sudemin grubunda oluruz
Sayılar eşit olsun istediklerinizi ekleyebilirsiniz
1. Olanın grubu kazanır total de puanları da değerlendiririz
Off ya demir eksikliğide iştah açar. Hap içmeye uyuzsan, İncir pekmezi bulursan doğal ve şeker katkısız yapılmışını günlük aç karnına bir tatlı kaşığı ye, bir tane de yeşil biber ye üstüne, en yüksek c vitamini yeşil biberde olur, o da demirin emilimini kolaylaştırır. İncir pekmezi protein ve lif olarak üzümden yüksek ve doğal şekeri üzümden düşük. Spora hemennn başla canım, gezen tilki yatan aslandan iyidir derler, bunun için demeselerde uydu benceTahlillerim hep iyi çıkıyor canım, sadece ferritin çok düşük. Verdiği ilaçları da bir türlü düzenli kullanamıyorum. Ben normalde de aralıklı oruç şeklinde besleniyorum, belki de bir süre bunu bırakıp daha bol öğünlü mü beslenmem lazım diye düşünüyorum. Vücudum if e alışık olduğundan şaşırtmak mi lazım acaba. Bir de senin bildiğin kadar spor yapmıyorum canım hele bu aralar tamamen bıraktım ama senin boncuğum diyen güzel dilin hatrına gaza gelip başlayacak gibiyim
Senin eşin de seni yoldan çıkarmak için elinden geleni yapıyor belli ki, bir zamanlar da öyleydibenimki de sürekli abur cubur yiyor, gece geç vakitte bir şeyler yiyor acıktım diye. Ne yapacağız biz bu şekilde
Kendi aramızda takim mi oluyoruzDenp siz seçin demiş ben de en güçlü gördüğümZeynolin44 ve seni onun grubuna önerdim
Bensonngulen @asliogretmen de Sudemin grubunda oluruz
Sayılar eşit olsun istediklerinizi ekleyebilirsiniz
1. Olanın grubu kazanır total de puanları da değerlendiririz
Teşekkür ederim canımAa bunuda görmemişim bentebrik ederim mezuniyetini emeklerinin karşılığı hayırlı olsun
Canim denp in ve benim takımım olacak.Kendi aramızda takim mi oluyoruz
Kilo yarışı mi adim yarışı mi nedir kızlar yeni girdim kk ya müsait olamadim bugün biri izah etsin lutfen
Teşekkür ederim canım ben de merak ediyorum..❤❤asysss canim önce bireysel siralama listesi sonrasinda karneler hazirlanacakmis bilgin olsun
Bireysel siralamada da yer alacaksın bakalim kacinci olacaksin merakla bekliyorum
Tamam farketmez benim içinCanim denp in ve benim takımım olacak.
Denp in takımında olmak ister misin?
Adım yarışı sadece
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 07.00
Türk kahvesi 2 bardak su
Kahvaltı 09.30
1 yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Yeşillik
3 ceviz
Ögle 13.45
1 kase çorba
2 kaşık pilav
Ara 16.00
Kayısı cayı
Aksam (birazdan yiyecegim) 19.00
Kabak sote
3 kaşık yogurt nane
Spor
30 dk lesli
550 ip atlama
12.000 adım
Su 2 lt 3 e tamamlarım
Menü çok güzel, afiyet şifa olsun. Öğleden sonra saat 4 e kadar acıkıyor musun yoksa geç olmadan yiyeyim mi diyorsun canım biraz arası yakın gibi geldi ama menün çok hafif :)Sabah 8.00
Bir bardak ılık limonlu su
Saat 9.00
2 haşlanmış yumurta bir kase yeşillik salatası bir dilim peynir 8 siyah zeytin bir bardak kefir 1 yk yulaf
Saat 13.00
Bir kepçe yayla çorbası + 5 yk ıspanak + 3 yk yoğurt
Saat 16.00
Tavuklu salata + bir kase çorba
3.5 lt su bir sade soda
Ben hep senle olmak istiyordum da sen didişmeyi seviyorsunOğlak lar çoğalıyor
Ayy canım balım gülüm ya
Sen benim yanıma gelince daha mı tatlı oldun ne
He işte mezun koruma daki üyeyle yarışıyorlarvki m maşallah döver hepsini
İyi olan kazansın
Muck
Ya ama sen çok tatlı didisiyorsunBen hep senle olmak istiyordum da sen didişmeyi seviyorsun
Yemeyesin hemsomspor yapiyodum su an ıslak kek yapiyorum
habersiz misafirim vargeceye gorurusuz
İncir pekmezi bulmam zor ama ilaç için alarm kurup içeyim ben canım. Spora da son hız başlayacağım onsuz olmuyor çünkü. Yine yaparız senle artık.Off ya demir eksikliğide iştah açar. Hap içmeye uyuzsan, İncir pekmezi bulursan doğal ve şeker katkısız yapılmışını günlük aç karnına bir tatlı kaşığı ye, bir tane de yeşil biber ye üstüne, en yüksek c vitamini yeşil biberde olur, o da demirin emilimini kolaylaştırır. İncir pekmezi protein ve lif olarak üzümden yüksek ve doğal şekeri üzümden düşük. Spora hemennn başla canım, gezen tilki yatan aslandan iyidir derler, bunun için demeselerde uydu bencetabiki sen benim boncuğumsun, bak sana yazarken oturmak yerine yürüyorum :)))
Evet ya benimki kızıyor sağlığın yerindeyken ye diye. Eniştede yemediğinde sana küsüyordu bir ara dimi :)) Ne fenalar ya, hiç onların bizim gibi kaygıları da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?