Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş bulduk. Oğlak
Oğlak lar çoğalıyor
sudem34 üme laf yok, ardında ben varım 68 kiloluk koca bir dağ
Ayy canım balım gülüm ya
Sen benim yanıma gelince daha mı tatlı oldun ne
He işte mezun koruma daki üyeyle yarışıyorlarvki m maşallah döver hepsini
İyi olan kazansın
Kendi aramızda adım yarışı canım sudem ve denp grubu yapacağız güzel adım atarım yenerim diyorsan sudeme söyleyelim hemenn
Muck

Off ya demir eksikliğide iştah açar. Hap içmeye uyuzsan, İncir pekmezi bulursan doğal ve şeker katkısız yapılmışını günlük aç karnına bir tatlı kaşığı ye, bir tane de yeşil biber ye üstüne, en yüksek c vitamini yeşil biberde olur, o da demirin emilimini kolaylaştırır. İncir pekmezi protein ve lif olarak üzümden yüksek ve doğal şekeri üzümden düşük. Spora hemennn başla canım, gezen tilki yatan aslandan iyidir derler, bunun için demeselerde uydu bence tabiki sen benim boncuğumsun, bak sana yazarken oturmak yerine yürüyorum :)))

Evet ya benimki kızıyor sağlığın yerindeyken ye diye. Eniştede yemediğinde sana küsüyordu bir ara dimi :)) Ne fenalar ya, hiç onların bizim gibi kaygıları da yok

Kendi aramızda takim mi oluyoruz
Kilo yarışı mi adim yarışı mi nedir kızlar yeni girdim kk ya müsait olamadim bugün biri izah etsin lutfen

Menüm
Sabah 07.00
Türk kahvesi 2 bardak su
Kahvaltı 09.30
1 yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Yeşillik
3 ceviz
Ögle 13.45
1 kase çorba
2 kaşık pilav
Ara 16.00
Kayısı cayı
Aksam (birazdan yiyecegim) 19.00
Kabak sote
3 kaşık yogurt nane

Spor
30 dk lesli
550 ip atlama
12.000 adım

Su 2 lt 3 e tamamlarım

Kendi aramızda takim mi oluyoruz
Kilo yarışı mi adim yarışı mi nedir kızlar yeni girdim kk ya müsait olamadim bugün biri izah etsin lutfen
Canim denp in ve benim takımım olacak.
Denp in takımında olmak ister misin?

Adım yarışı sadece

asysss canim önce bireysel siralama listesi sonrasinda karneler hazirlanacakmis bilgin olsun
Bireysel siralamada da yer alacaksın bakalim kacinci olacaksin merakla bekliyorum
Teşekkür ederim canım ben de merak ediyorum..❤❤

Afiyet olsun canım

Menü çok güzel, afiyet şifa olsun. Öğleden sonra saat 4 e kadar acıkıyor musun yoksa geç olmadan yiyeyim mi diyorsun canım biraz arası yakın gibi geldi ama menün çok hafif :)

Ben hep senle olmak istiyordum da sen didişmeyi seviyorsun

Menüm
Sabah
1 yumurta omlet
6 zeytin
Biraz tulum peynir
1 tatlı ks tahin pekmez
1 dilim ekmek
3 br cay

Ara
2 br cay
2 gün kurusu

Aksam
8 ks tazefasulye
3 ks pilav
Yarim dilim b.ekmeği
Aci biber
Salata

Su ölçemedim 2 olmuştur ama daha içerim
Adim biraz daha yürüyeceğim sonra atarım

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 09.00 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 4 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen 13.40 7 yemek kasigi soğanlı ıspanak 1 kase yoğurt

15.00 1 fincan türk kahvesi bi tane kuru incir 1
16.00 kayısı form çayı 1 tane kuru kayısı

Aksam 17.40 6 yemek kaşığı karnıbahar fırında pişirdim
1 kase tavuk çorbası 1 kase salata yağsız tuzsuz
3 litre su

İncir pekmezi bulmam zor ama ilaç için alarm kurup içeyim ben canım. Spora da son hız başlayacağım onsuz olmuyor çünkü. Yine yaparız senle artık.

Valla bizim kocalar birbirine benziyor, şimdi yine önümde çaylar bisküviler yeniyor, senin sevdiklerinden aldım niye yemiyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…