Kendi aramızda adım yarışı canım sudem ve denp grubu yapacağız güzel adım atarım yenerim diyorsan sudeme söyleyelim hemennCanım, farklı bir spor yarışı mı var?
Süper fikir canımHem ona göre yarışıyoruz canım hem de hazır böyle tatlı bir rekabet yakalamışken adım yarışı dahilinde sudem le sana da grup bulalım bir de kendi aramızda kapışalım
Mesala bensonngulen sudem34 in direkt takımındayız sen de arkadaşlardan seç mesala 5 er kişiye tamamlayalım
Adım yarışında 1. Olanın grubu kazasın Totalde de değerlendirelim ne dersin
Canım her gün yürümeye çalışıyorum. Farketmez, takdir sizinKendi aramızda adım yarışı canım sudem ve denp grubu yapacağız güzel adım atarım yenerim diyorsan sudeme söyleyelim hemenn
Maksimum 3-4 taneden fazla yemiyoruz canımKızlar kestane yiyebiliyormuyuz . Bende odun sobası var aksama yapıcam yesem mi yemesem mi. Yarında tartı günü
Anladım canım ben bunu bi düşüneyim belki yememMaksimum 3-4 taneden fazla yemiyoruz canım
Genel olarak sonuçların guzel cikmasina sevindim canımKaptanım baktım normal hepsi kolesterol düşük cıkmışyarın dr a görünücem
Guzel menu afiyet olsun canimSabah 8.00
Bir bardak ılık limonlu su
Saat 9.00
2 haşlanmış yumurta bir kase yeşillik salatası bir dilim peynir 8 siyah zeytin bir bardak kefir 1 yk yulaf
Saat 13.00
Bir kepçe yayla çorbası + 5 yk ıspanak + 3 yk yoğurt
Saat 16.00
Tavuklu salata + bir kase çorba
3.5 lt su bir sade soda
Dondurucuya attım bozulmasın diyeHosgeldiniz karariniz hayırlı olsun doğru yerdesiniz
Tereyağları paketliyorum sabahtan beriPAPATYAM a gönderdim canım
Mesala ben senin grubuna sağlam bir isim buldumOlur zevkli olur hemde motivemiz düşmez ama kişileri siz seçin canım
Hangi grubu seçiyorsun canım Denpin grubu mu Sudemin grubu mu ?Benim için de uygundur canım tamamdır
Guzel olur canim o zaman cuma günü vaktim olursa siralamayi yeniden yapariz siralamada yer atlayanlara kupa verelim hatta ozel kupa hazırlayabilirim:)))
30 puan yaptiktan sonra tekrar indirmedik puani canim ilk sayfaya o sekilde yazdim
Alabas bir turp cesidiymis canim
Yanlıslik olmus biri zeynolin olacak canim
@Nidsalii Etiketleyelim de sporunu gorsun canim
Gunaydin canim ❤
Ben daha yatıyorum tembel kaptanim :))
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canim ❤
Hosgeldiniz tekrardan
Ben elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylaşimi yapiyoruz
Tarti bildirimileri fotografli ve nick ile birlikte yapiliyor
Aklina takilanlari her zaman sorabilirsin
Günaydın canım ❤
Fark etmiyo canım geçmişe bakamadım daha sen hangisindesin onda olayımHangi grubu seçiyorsun canım Denpin grubu mu Sudemin grubu mu ?
Canım benim seninle yarış sözüm vardı onu yapalım bu Sefer senFark etmiyo canım geçmişe bakamadım daha sen hangisindesin onda olayım
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2748720
kiraz yaprağı sarmasının sadece köftesini yedim. Tarhana 1 orta boy kepçe kadardı. Adım sayımı akşam bildiricem kaptanımZipzip-
Denp siz seçin demiş ben de en güçlü gördüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?