• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım, telefonum şarjdayken attığım diğer 4 bin adım sayılır mı sadece ekran resmi mi geçerli. Henüz akıllı kol saatim yok :/
Sadece resimli olan geçerli.

Kendinin ki şarjda iken başka tel kullan.

Yedek batarya filan yok mu batarya ya takip cebine koysan çok mu çıkar 🥴🥴🥴

2020-12-27-23-17-27-964.webp
Zipzip- Zipzip-
Büyük hali olmadı:işsiz:

Sadece resimli olan geçerli.

Kendinin ki şarjda iken başka tel kullan.

Yedek batarya filan yok mu batarya ya takip cebine koysan çok mu çıkar 🥴🥴🥴
Neyse böyle olsun canım zaten saat geliyor. Yarın yedek telefon vs bakacağım bir çaresine

Rica ederim canım çok mutlu oldum olumlu dönüşüne :))) Kararsızlığın sebebi işte mükemmeli arıyorsun o mu daha iyii bu mu? Nerede okumuştum mükemmeliyetçiliğin aslında iyi bir şey değil sorun olduğunu. Belki bunun psikolojideki özü; yaptıklarının dışarıdan nasıl görüleceği ve hep takdir görme, beğenilme arzusu da olabilir. Eleştiriye kapalı olmak, hata yapmamak vs olabilir. Ne çok irdeledim be.

İki saat yazdığımın sadedine gelirsek biraz salla yawrum. Devlet yönetmiyorsan, borsada şirket yönetmiyorsan az biraz rahat ol kuzum bu ne hesap kitap aaa :)))
Artık irdeleme,irdeledikçe daha da doğru noktalara parmak basıosun,tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum 🤣🤣🤣 Mükemmeliyetçilik bence de bir problem benim yıllardır çözmeye çalıştığım.Sebeplerini de biliyorum, takıldığım yanlış noktaları da.Zamanında yardım da aldım bu konuda ama bilmesi çözmeye yetmiyor her zaman🙈Böyle denk gelip okuyunca hoşuma gitti.Bilinçaltımın da hoşuna gider inşallah😁
Evttttt sallayalım gitsinn,atomu parçalamıyoruz sonuçta 🥰 Yaşasın basit düşünmek🥳🥳

Artık irdeleme,irdeledikçe daha da doğru noktalara parmak basıosun,tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum 🤣🤣🤣 Mükemmeliyetçilik bence de bir problem benim yıllardır çözmeye çalıştığım.Sebeplerini de biliyorum, takıldığım yanlış noktaları da.Zamanında yardım da aldım bu konuda ama bilmesi çözmeye yetmiyor her zaman🙈Böyle denk gelip okuyunca hoşuma gitti.Bilinçaltımın da hoşuna gider inşallah😁
Evttttt sallayalım gitsinn,atomu parçalamıyoruz sonuçta 🥰 Yaşasın basit düşünmek🥳🥳
Atomu parçalamıyoruz kısmına bayıldim🥳🥳🥳
Ben sana bayılıyorum zaten 🤭🤭

İyi akşamlar 🌸🌸🌸

sudem34 sudem34 balım bana kızacak hep arazi diye 😂😂😂
Adım yarışı içindeki challegemız ve takımlar
şu şekilde 🍀🍀🍀

sudem34 sudem34 takımı kendisi dahil
sonngulen sonngulen @asliogretmen enerji_kusagi enerji_kusagi @Felicio

@Denp takımı kendisi dahil
@Haticesnr @Zeynolin44 @incibilal Zipzip- Zipzip-

Belirtmekte fayda buluyorum @Haticesnr benim özel rakibim 💕 çok güzel adım attığı için daha önce gözüme kestirmiştim💕

hepinizden challenge için destek ve yorum bekliyorum ❤️❤️❤️ Sizde kazanmasını istediğiniz grubu belirterek destekleyebilirsiniz 😍😘🥰
Ben bizi destekliyorum

Bugünkü menü kahvaltı resimde saat 12.00 da
Öğlen yemeği 16.00
1 dilim tam buğday ekmegı
7 kaşık kıymalı karnıbahar
Bır kase yoğurt
Salata
Ara 17.30
Nescafe
5.6 adet cekırdek
2 çubuk kraker
Akşam 18.30
Detoks suyu
3 çiğköfte kıvırcıklı
Ara 21.00
2 mandalina çeyrek armut
2 litre su
Z zipzip kaptanım

Eklentiler

• IMG_20201227_121900.webp
    IMG_20201227_121900.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugünkü menü kahvaltı resimde saat 12.00 da
Öğlen yemeği 16.00
1 dilim tam buğday ekmegı
7 kaşık kıymalı karnıbahar
Bır kase yoğurt
Salata
Ara 17.30
Nescafe
5.6 adet cekırdek
2 çubuk kraker
Akşam 18.30
Detoks suyu
3 çiğköfte kıvırcıklı
Ara 21.00
2 mandalina çeyrek armut
2 litre su
Afiyet olsun canım,güzel menü.Sadece son ara öğün biraz saat olarak geç olmuş o kadar.

Çok tatlısın biliyorsun dimi, bildiğin halde neden yap(a)mıyorsun, irdelemek yok, uygulamak yok bayan ukalacım, şimdi lazım gelen güzel bir kötek öyleyse totoya doğru. Bunu hem hakettin hemde bölgesel incelme olabilir; denemek lazım, bilim böyle böyle ilerliyor işte :D

Çok tatlısın biliyorsun dimi, bildiğin halde neden yap(a)mıyorsun, irdelemek yok, uygulamak yok bayan ukalacım, şimdi lazım gelen güzel bir kötek öyleyse totoya doğru. Bunu hem hakettin hemde bölgesel incelme olabilir; denemek lazım, bilim böyle böyle ilerliyor işte :KK70:
Uygulamaya çalışıyorum canım hemen dövme yaf 🤪🤣🤣 Bak kafamda vardı gene saçmasapan bişiler,yüksek dozda yazdıklarını okuyup kendimi telkin ettim.😬İyi ya da kötü bi karar ver kabullen geç diyorum kendimeee yarım saattir.Bunun karşılığı kötek olmamalı amaaa zayıflatırsa kabullenebilirim 🤣🤣🤣

Back
X