Çok güzel kaptanım birinci olmalıyızYeni basladim bugun hedefim 20 bin
Canım bu kendi aramızda rakip gördüklerimizle grupça yine yarışıyoruzGuruplar nasıl ben varmıyım varsam nerdeyim
Birşeyler yapmaya çalışıyorum yürüyüşe çıkacağım yemekten sonra karşı takımda fena çıktı durmayın yürüyün
Durmak yok yola devam bebem
Dünkü adimlarim az oldu acigi kapatmaliyimÇok güzel kaptanım birinci olmalıyız
Canım bu kendi aramızda rakip gördüklerimizle grupça yine yarışıyoruz
İyiymişÇok güzel kaptanım birinci olmalıyız
Canım bu kendi aramızda rakip gördüklerimizle grupça yine yarışıyoruz
Saat sınırı yok dimi kaptanım bugün için.Fotografa gerek yok bugunun tartisinda cuma atmaniz yeterli
Evet son gaz devam birinci bizizBirşeyler yapmaya çalışıyorum yürüyüşe çıkacağım yemekten sonra karşı takımda fena çıktı durmayın yürüyün
Son gaz hemde şekerimDurmak yok yola devam bebem
harikayizzzz süperiz biz kazanmalıyızDünkü adimlarim az oldu acigi kapatmaliyim
Canımmİyiymiş
Bian yarından itibaren fazla yapamam diye bi guruptaysam diye endişelendim
Ben sizi tutuyorum canım
Yok canim tartilmazsan da ac bekleme pazartesi tartisi cok önemli degilSaat sınırı yok dimi kaptanım bugün için.
Şu cinsiyeti için forumda anket açtığımız minnakı kastediyordurHangl minnak yavrum malum birden fazla
Adımlara bak adımlara maşallah size kızlar..27 Aralik -1 Ocak Adim Bildirimleri
Pazar Pazartesi Salı Carsamba Persembe Cuma Toplam @birbeste 7.841 Denp 27.302 @incibilal 15.895 Zeynolin44 26.011 D Dileksnr 33.507 asliogretmen 18.970 sleepy angel 20.092 @icell_84 7.960 @Tesnim1989 10.022 enerji_kusagi 10.001 @Elhan 2.315 @Nidsalii 20.010 @birazhuzurdu2008 9.524 @Felicio 27.535 sonngulen 23.100 @sudem34 32.413 @PAPATYAM 12.496 @Tutku44 3.923 Zipzip- 10.028
Ayy anket yapmistik di miŞu cinsiyeti için forumda anket açtığımız minnakı kastediyordurSaricivcivcikcik
Yesemde durmuyor çıkıyor hep, açım dünden beri. Üzerine afiyet biraz bağırsaklarım bozuldu da, Sabaha kadar wc nöbeti tuttumYok canim tartilmazsan da ac bekleme pazartesi tartisi cok önemli degil
Görürsün inşallah canım az kalmışÇok şükür canım kaptanım , bende çok mutlu oldum. İnşallah cuma günü yeni bir yılla 7 leri görürüm.
Evet ya ne deliydik ha, resmen yarısı kız yarısı erkek demişti, yeni gelende olmsmıştıAyy anket yapmistik di mi
Geçmiş olsun canımYesemde durmuyor çıkıyor hep, açım dünden beri. Üzerine afiyet biraz bağırsaklarım bozuldu da, Sabaha kadar wc nöbeti tuttum
Bulayim mi anketiEvet ya ne deliydik ha, resmen yarısı kız yarısı erkek demişti, yeni gelende olmsmıştısonngulen cim tutmuştu çeteleyi :))) minnak da ilk ultrasonda utanıp poposunu döndüydü
Yaaa hatirliyosunŞu cinsiyeti için forumda anket açtığımız minnakı kastediyordurSaricivcivcikcik
Ayy anket yapmistik di mi
Gecmis olsun canim dikkat et önce sağlıkYesemde durmuyor çıkıyor hep, açım dünden beri. Üzerine afiyet biraz bağırsaklarım bozuldu da, Sabaha kadar wc nöbeti tuttum
Teşekkür ederim canım benimGörürsün inşallah canım az kalmış
Ayy inanmiyorum enerci bunlari hatırlıyo musun gerçekten. Allahim enercinin hafizasindan ben de istiyorum aminEvet ya ne deliydik ha, resmen yarısı kız yarısı erkek demişti, yeni gelende olmsmıştısonngulen cim tutmuştu çeteleyi :))) minnak da ilk ultrasonda utanıp poposunu döndüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?