Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendini hazır hissedersen biz buradayız canım.
tsk ederim canim
çok geçmiş olsun canim.cok zor yasadiklarin.neyseki çok şükür annen atlatmiş.ins bi daha yakalanmaz zor bir hastalik.
sağlik çok önemli.
evet burdan uzak kalimca kilo alicam
hatta aldim bile.free listenin de hakkini veremem ben.
yogun bi ikilemdeyim bir bilsen.asagida bi arkadas sormus.yazicam.belki biri bir fikir verir.
vaktin varsa okursun.olmazsa da canın sağolsun.
derdimi merak edip sorduğun icin tsk ederim canim.
benim derdim atanmakla ilgili.ama artilari esksileri riskleri var
birde bolca talihsizlikleri....
benik okumaktan yana hiç sansim olmadi.
fen edebiyat mezunuyum.
okulu bitirince kpss lisansa girdim.p3 den
8 aldim.atanmadim bransimdan.
o yaz evlendim.5 ay sonra formasyona basvuracaktim.15 tatile gitmistik.donünce formasyon alip sinava girecektim.sabahina kv felc gecirdi gidemedik evimize.formasyona basvuramadim.o sene cok büyük bi atama yapildi.kacirdim.sonraki sene formasyonu aldim.sinava girdim.darbe oldu o yaz.atamalari kaldirdilar.üstüne mülakat geldi.mülakata gitmeden hemen once annemde kanserden süphelendiler.mülakat günü annemin patoloji sonuclari cikacakti.kanser mi degil mi diye.
ağlaya aglaya önce hastaneye sonra mülakata gittim.bekleme salonunda aglarken ilk beni cagirdilar.titreye titreye konustum.yapamadim.
sonra annemin kanser süphesi netlesti.son evre akciģer kanseri...
benden düsük puanlilar önume gecti
evimin yakinina 5 kisi atandi.puanlari benden düsük.ayni zamanda 450 kisi dershaneciyi sınavsız atadilar.yakinimdaki okullar onlarla doldu.
ertesi sene ders saatimiz düstü.alimlar 30 lisiye dustü
bende vazgectim sinava girmekten.
sonra cocugum oldu.simdi 2 yasinda.
tayin istedik.dogudan geldik.yerlestik bi yere.ev aldik.
bende yeniden bi atama isteği hortladi.
kitaplarimi kolilerdrn cikardim.
ama gel görki cok zor.yüksek bi puan almam lazim.puan alsam bile buraya atanabilcek miyim?
cocukla nasil ilgilenecem?
2.cocugu düsünüyorum bu arada.arayi uzatmadan.nasil olacak?
iksi olsa calissam nasil bakacam?
evi cocuklari calisma hayatini bi arada götürebilecek miyim?
sinavda gercekten atanabilecek puan cekebilecekmiyim?
oldu ki tayinim doguya cikti.ne olacak.kurulu duzeni bozup tekrar oraya mi gidecem?
eşim istemiyor.8 sene doguda calisti.
iste bu durumdayim.icimdr biseyler beni ders calismaya itiyor.bu düsunceler beni geri birakiyor.
hakkimda ne hayirlisi göremiyorum.
vazgecmeli miyim bilmiyorum.

Ben de bugün artı geldim ama yeni bir yere geldiğim için 4 gündür tuvalete çıkamamıştım onun etkisidir diye düşünüyorum...
Bu durum birçok kişide oluyordur
Wc nin etkisi vardir canim daha cumartesi beni gecmistin :)))
Çook gecmis olsun annene Allah sifa versin

Hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey gönlünce olur

Adımlara bak adımlara maşallah size kızlar..
Bayıldım Valla...
Sizden bu hafta güzel eksiler gelir..
insallah canımm
Ben de bugün artı geldim ama yeni bir yere geldiğim için 4 gündür tuvalete çıkamamıştım onun etkisidir diye düşünüyorum...
Tabikide onun etkisi vardır canım sabahları ac karınla limonlu su ic içebiliyorsan bana gün boyu iyi geliyo

Hakkında hayırlısı canım. Anneciğine Allah şifa versin.

Abisi sıkıntılı canim atipik otizm açısından takipliyiz yakında tanı alır çok sıkıntı var evde buraya bile zor bakiyorum
Bunu bilmiyordum canım, inşallah bir şey çıkmaz. umarım yakında güzel haberler verirsin.

Bana sorarsan bu sene sınava asıl. Çocuk işini bu senelik ertele. Bak bakalım kaç puan alacaksın duruma göre seneye daha sıkı hazırlanırsın. Belki bu sene olur doğuya da atansan yapar çocuk ücretsiz izne çıkarsın sonra da tayin alırsın

Atanma derdi yazmissin görünce cevaplayasım geldi. Bende de var ayni dert cocugum yok henüz ama seni anliyorum. Söyleyeceğim tek sey sakın vazgecme. Kararli ol o kadar cok kadın var ki 2 cocuguyla derece yapan. Sana su an bile 2 3 kisi ornek verebilirim gir instagramdan bak.
Evet zor olur kolay olur diyemem. Biraz uykundan falan fedakarlik yapman lazim ama önceden calismissin puan almissin temelin var. İlk giren bi kisi kadar zor olmucak isin. Temelnin üzerine katarak gitceksin. Bence denemeye değer..

Bende gittiğim yerde çıkamam ilk evlendiğimde 1hafta ne çekmiştim annemlere gittiğimizdemilk işim wc olmuştu

Hoş buldum zeynoşum
Harika bir pazartesi gecirmeni dilerim kuzum.
Hoş geldiniz
Büyüyor 1 ay sonra 1 yaşına girecek teyzesi minnoş kizim
Allah bağışlasın. İsteyenlere nasip etsin hayırlısıyla
28 Aralık Pazartesi Kilo Bildirimi

25 Aralık Cuma 81.200

28 Aralık Pazartesi 80.600

Fark : 600 gram Zipzip- kaptanım
sanırım direnç kilomu kırmaya başladım
Eki Görüntüle 2749048
Tebrik ederim

Hakkında hayırlısı olsun
kafan baya karışmış, ama sen ne istiyorsun bence ona odaklan biz kadınlar her halükarda birşekilde hayatı yönetme gücünü buluyoruz kendimizde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…