Daha cuma günü eksi gordun ya neden iyi gitmiyor mussundiyetimde iyi gitmedigimi anlayinca motivasyonum düştü.
ne yapacagim
Nasıl unuturum o güzel anılarımızı :)))Yaaa hatirliyosunevet takimca seferber olmuştuk minnos icin
Gecmis olsun canim dikkat et önce sağlık
Haslanmis patates falan yedin mi iyi gelir. Ya da probiyotik falan ic direkt o da düzenler
bugün yürüyüş yapamadim yağmur yüzünden..Daha cuma günü eksi gordun ya neden iyi gitmiyor mussun
Tebrik ediyorum kizlar ilk 10 da 3 uyemiz var listeyi inceleminizi tavsiye ederimEki Görüntüle 2749188
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 706. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye üçer üyesini yerleştiren 6. Takım ve 9. Takım tebrikler!
Liste birincisi @sara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler!
Iyiyim canım sen nasilsin öyle bi takımımı gezeyim dedim kim var kim yok diye aklıma geldin dün gece yazicaktim sana geç oldu diye yazmadım
Simdilik free listede takilayim diyorum canimNasıl unuturum o güzel anılarımızı :)))
Sağol civcivim patates yedim sabah, akşama da düzelmezse bir şeyler içeceğim galiba.
Sen şimdi ne zaman geleceksin takıma onu de bakalım bi
Iyiyim bende canım gece pek olmuyorum 10 da çıkıyorum sitedenIyiyim canım sen nasilsin öyle bi takımımı gezeyim dedim kim var kim yok diye aklıma geldin dün gece yazicaktim sana geç oldu diye yazmadım
Kızlar harika bir takımsınız. Ama maşallah takım olarak çok aktifsiniz. Ben takip edemiyorum.
O yüzden devam edemeyeceğim. Ancak menü paylaşabiliyorum. Çok paylaşımda bulunamıyorum. Devam edebildiğim kadar kendim devam edeceğim.
Sizde insallah hedefinize ulaşırsiniz ne zaman gelmek isterseniz beklerizHakkınızı helal edin. İnşallah herkes hedefine ulaşır
Bugün çok yağmur var bizim burda, dışarda şemsiyeyle yürümek çok zor.Birşeyler yapmaya çalışıyorum yürüyüşe çıkacağım yemekten sonra karşı takımda fena çıktı durmayın yürüyün
Hosbuldum nasilsinHosgeldin canım
Yaz tatiline doğru kesinlikle geleceğim kaptanım.Sizde insallah hedefinize ulaşırsiniz ne zaman gelmek isterseniz bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?