Zaten sizin ekip kazandı 40n bin 50 bin ler :))Ben kaptanım ne derse onu yaparımnooolllıuuuurrrr üç gün olsun
YaşasınnnnnnnAynen artı gelmesinler ben sabah artı geldim kaslarım şişti herhalde
kaş yaparken göz çıkarmayalım bugün son gün o zaman yarışmayı 3 günle sınırlandırıyoruz canlar
Denp @sudem34
@sonngulen @Zeynolin44
D DileksnrFelicio
@incibilalenerji_kusagi
asliogretmen @PAPATYAM
İlk 2 güne göre mi yapalım kaptanımZaten sizin ekip kazandı 40n bin 50 bin ler :))
Hatta bugunde dinlenin yaa yarin cogu kisi tarti bildirimi yapacak
Bugün salı değil mi canım kaptanım benim ?Zaten sizin ekip kazandı 40n bin 50 bin ler :))
canımmmEki Görüntüle 2749768
asysss 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (687. Etap) : 72,90
Bitiş Kilosu (706. Etap) : 56,70
Verilen Toplam Kilo : 16,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,22%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,17%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 853
Sevgili asysss 10 Ağustos 2020 (687. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 689. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde toplamda 16,20 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 91% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
asysss Karnen hazir canim @seaBahAR kaptanımıza teşekkür ederim
Bencede 3 gun yeterli olur biz seninle daha sonra teketek yarış yaparız canımAynen artı gelmesinler ben sabah artı geldim kaslarım şişti herhalde
kaş yaparken göz çıkarmayalım bugün son gün o zaman yarışmayı 3 günle sınırlandırıyoruz canlar
Denp @sudem34
@sonngulen @Zeynolin44
D DileksnrFelicio
@incibilalenerji_kusagi
asliogretmen @PAPATYAM
Canımmm günaydın ❤ bir dahaki tartıda o kilonun üzeri çıkarsam ne yapacağız? ya artı gelirsem takımı etkilemez mi şu an sıvı kaybı da var, açlık da var. İnşaallah da vermişimdir hani :)Hosgeldin canim cok uzaklasma buralardan
Bugunluk sayalim o kadar yürümüşsün 50.082 oluyor toplami
Masallah yaa ne yaptin oyle
Başlangıcını bu kilodan alalim canim sorun yapmasınlar
2 hafta önce yaris yok diyordum yine yaris yapiyoruz
Gunaydin canim hosgeldin sende gelsene eski ekip toplandik
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Geçmiş olsun canim
Başlangıcın hayirli olsun canim
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Valla canim bitirmekte fayda var listede olanlar ysrin bildirim yapacakİlk 2 güne göre mi yapalım kaptanım
Bu hafta listeye almayiz canim haftaya aliriz sorun olmaz sen iyi oldaCanımmm günaydın ❤ bir dahaki tartıda o kilonun üzeri çıkarsam ne yapacağız? ya artı gelirsem takımı etkilemez mi şu an sıvı kaybı da var, açlık da var. İnşaallah da vermişimdir hani :)
Acıyan yerlerimle teşekkür ederim adımı saydığınız için
Amin cnm, hepimize inşallahHarika bir haber. Rabbim yaşıtlarını yakaladığı hatta geçtiği zamanları göstersin
Sali mi ben niye carsamba diye dusundumBugün salı değil mi canım kaptanım benim ?
Kaptanım şöyle Zafer ilan edelim denp te gelsinde bugünde 40 ar bin yapacaktıkZaten sizin ekip kazandı 40n bin 50 bin ler :))
Devam edelim mi o zaman ben sonuna kadar varımSali mi ben niye carsamba diye dusundum
Gunleri karistirmisim ben ama 2 gunluk sonuc aciklayabiliriz canim denp bildirim yapsinKaptanım şöyle Zafer ilan edelim denp te gelsinde bugünde 40 ar bin yapacaktık
Yapmasınlar o zaman
Gunaydin canım ❤Cümleten günaydın hanımlar, günümüz güzel geçsin, sporumuz bol olsun, formumuza neşe dolsun
KaptanımGunleri karistirmisim ben ama 2 gunluk sonuc aciklayabiliriz canim denp bildirim yapsin
40 -50 bin adimlar cok valla 15 bin üstüne cikincs benim bacaklar agriyo :)
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?