Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Felicio
Canım siz bilirsiniz isterseniz bitirin yarışı ben pek katilamayabilirim operasyondan dolayı
Geçmiş olsun canım Seninle Sudemin takımının yarışıya sizsiz olur mu
Sizinde listeyi olumsuz etkilemesin kilo bakımından biz dün adımı abartınca galip belli oldu bir anlamda 2 gün bence de yeterli gelir
Operasyon derken farklı bir operasyon mu yapıldı dişine henüz okuyamadım yazmışsın okurum gerçi

canımmm @asysss

Bencede 3 gun yeterli olur biz seninle daha sonra teketek yarış yaparız canım Felicio
Denp bugün katılamayacak sanırım canım o yüzden yarış bitti biz seninle her zaman her şekilde yaparız seni listeyi olumsuz etkilemediği günlerde
Seninle her şeye varım ben

Denp bugün katılamayacak sanırım canım o yüzden yarış bitti biz seninle her zaman her şekilde yaparız seni listeyi olumsuz etkilemediği günlerde
Bugün ki adımlar yarışa dahil değil mi canım çok yormayayım kendi mi

tebrik ederim çok hızlı ve güzel kilo verdin bizim gibi mezunlar klübündesin
Süpersin

Bugün ki adımlar yarışa dahil değil mi canım çok yormayayım kendi mi
Değil canım keyifli keyifli yap sporunu
biz dün aşırı fark attık bugün denp dişinden dolayı devam edemiyor etsede geçme imkanınız yok devam etse listeyi kilo bakımından olumsuz etkilemesin diye bitirme kararı alındı an itibariyle

Ballı lokmam
bende seninle herşeye varım her zaman
Yakmam gereken çok yağ var benim daha
bi an önce yakıp kurtulurum inşallah

Ballı lokmam
bende seninle herşeye varım her zaman
Yakmam gereken çok yağ var benim daha
bi an önce yakıp kurtulurum inşallah
Sende ki bu azim, sende ki bu kararlılıkla, çalışkanlıkla yaza kilo falan kalmaz en fitiniz şuan benim yaza sen olursun eminim

Sende ki bu azim, sende ki bu kararlılıkla, çalışkanlıkla yaza kilo falan kalmaz en fitiniz şuan benim yaza sen olursun eminim
Inşallah ya tek isteğim bu
Bu arada diyetisyen için haftaya salı gününe randevu aldım hayırlısıyla gideyim bide bi spor hocasıyla spor muhabbetini konuşsaydım iyi olucaktı kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum eşime danıştım beraber gidelim dedi bakalim haftaya kalır heralde oda

Ben de ne zaman kilo alıp gelecek diye bakıyordum hoşgeldiniz
ocakta yine kamp yapacağız umarım katılabilirsin
@Lili 38 seni de bekliyorum canım
Bu kampın tarihi belli mi canım bende bekliyorum bunu

sağol canım
Pro oldum sra fitlikte
Dün gaza gelip 2 mont aldım bedenime tam yapışıyo kilo verince daha rahat olur
inşallah inşallah. iyi yapmışsın yemeklerden önce giyin aynaya bak sonra yemek ye yiyebilirsen
yok freeyi ah mezun olmak banada düşer inşallah :)
inşallah canım valla yıl bitti çok şehrimizde 3 ay sonra bahar yaz ne kaldıki bir an önce listede olursun inşallah
canımmm çok tebrik ederim inşallah ömrünce korursun kilonu

4 ocakta başlayacağız canım katılman çok mutlu eder beni

Canım makul ölçüde ve sürekli yap bence sporunu günlük maksimum 500 kalorilik spor ideal bence bir aralar sportie miz vardı eski spor kaptanımız o çok iyi bilirdi bu işleri Salı ne diyecek bakalım sen çok güzel ilerliyorsun bence bravo der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…