geçmiş olsun12. Gibi alacak lokal anesteziyle
Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalım
Geçmiş olsun canımFelicio
Canım siz bilirsiniz isterseniz bitirin yarışı ben pek katilamayabilirim operasyondan dolayı
Yarından sonra kaptanım yarın çarşambaZaten sizin ekip kazandı 40n bin 50 bin ler :))
Hatta bugunde dinlenin yaa yarin cogu kisi tarti bildirimi yapacak
Sağol canım ücret karşılığı oldu hem ben proluğu çok istiyodum hemde geliri öğrencilere gidiyo diye yaptımHayırlı olsun
Nasıl oldu bu iş, biraz tüyo versen kuzum
Bugün ki adımlar yarışa dahil değil mi canım çok yormayayım kendi miDenp bugün katılamayacak sanırım canım o yüzden yarış bitti biz seninle her zaman her şekilde yaparız seni listeyi olumsuz etkilemediği günlerde
Seninle her şeye varım ben
tebrik ederimEki Görüntüle 2749768
@asysss 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (687. Etap) : 72,90
Bitiş Kilosu (706. Etap) : 56,70
Verilen Toplam Kilo : 16,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,22%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,17%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 853
Sevgili asysss 10 Ağustos 2020 (687. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 689. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde toplamda 16,20 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 91% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
@asysss Karnen hazir canim @seaBahAR kaptanımıza teşekkür ederim
Onu bende kovaladım da olmayınca işteHımm
Hımm o tamam canım, ben dereceyle bilmem neyle olan proluğu kovalıyorum
Geçmiş olsun canımFelicio
Canım siz bilirsiniz isterseniz bitirin yarışı ben pek katilamayabilirim operasyondan dolayı
Değil canım keyifli keyifli yap sporunuBugün ki adımlar yarışa dahil değil mi canım çok yormayayım kendi mi
Ballı lokmamDenp bugün katılamayacak sanırım canım o yüzden yarış bitti biz seninle her zaman her şekilde yaparız seni listeyi olumsuz etkilemediği günlerde
Seninle her şeye varım ben
Sende ki bu azim, sende ki bu kararlılıkla, çalışkanlıkla yaza kilo falan kalmaz en fitiniz şuan benim yaza sen olursun eminimBallı lokmam
bende seninle herşeye varım her zaman
Yakmam gereken çok yağ var benim daha
bi an önce yakıp kurtulurum inşallah
Inşallah ya tek isteğim buSende ki bu azim, sende ki bu kararlılıkla, çalışkanlıkla yaza kilo falan kalmaz en fitiniz şuan benim yaza sen olursun eminim
Iyi yapmışsın o zmanSağol canım ücret karşılığı oldu hem ben proluğu çok istiyodum hemde geliri öğrencilere gidiyo diye yaptım
Bu kampın tarihi belli mi canım bende bekliyorum bunuBen de ne zaman kilo alıp gelecek diye bakıyordumhoşgeldiniz
ocakta yine kamp yapacağız umarım katılabilirsin
@Lili 38 seni de bekliyorum canım
inşallah inşallah. iyi yapmışsın yemeklerden önce giyin aynaya bak sonra yemek ye yiyebilirsensağol canım
Pro oldum sra fitlikte
Dün gaza gelip 2 mont aldım bedenime tam yapışıyo kilo verince daha rahat olur
inşallah canım valla yıl bitti çok şehrimizde 3 ay sonra bahar yaz ne kaldıki bir an önce listede olursun inşallahyok freeyi ah mezun olmak banada düşer inşallah :)
canımmm çok tebrik ederim inşallah ömrünce korursun kilonuEki Görüntüle 2749768
@asysss 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (687. Etap) : 72,90
Bitiş Kilosu (706. Etap) : 56,70
Verilen Toplam Kilo : 16,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,22%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,17%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 853
Sevgili asysss 10 Ağustos 2020 (687. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 689. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde toplamda 16,20 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 91% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
@asysss Karnen hazir canim @seaBahAR kaptanımıza teşekkür ederim
4 ocakta başlayacağız canım katılman çok mutlu eder beniBu kampın tarihi belli mi canım bende bekliyorum bunu
inşallah inşallah. iyi yapmışsın yemeklerden önce giyin aynaya bak sonra yemek ye yiyebilirsen
inşallah canım valla yıl bitti çok şehrimizde 3 ay sonra bahar yaz ne kaldıki bir an önce listede olursun inşallah
canımmm çok tebrik ederim inşallah ömrünce korursun kilonu
Geçmiş olsun canım12. Gibi alacak lokal anesteziyle
Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalım
Tebrikler kızlarChallenge Kazananı
Challenge sona ermiştir arkadaşlar. Haftalık adım yarışı devam ediyor. Güzel makul adımlarınızı bekliyoruz.
Kazanan takımsudem34 takımıdır. Hepimiz çok güzel adımlar attık. Katılan herkesi tebrik ediyorum
sudem34 takımı Boğalar sonngulen asliogretmen enerji_kusagi PAPATYAM Felicio
Denp takımı Yengeçler D Dileksnr Zeynolin44 inci-tepik
Zipzip-
Canım makul ölçüde ve sürekli yap bence sporunu günlük maksimum 500 kalorilik spor ideal bence bir aralarInşallah ya tek isteğim bu
Bu arada diyetisyen için haftaya salı gününe randevu aldım hayırlısıyla gideyim bide bi spor hocasıyla spor muhabbetini konuşsaydım iyi olucaktı kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum eşime danıştım beraber gidelim dedi bakalim haftaya kalır heralde oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?