Kizlar yazsin bakalim canim ne diyorlarKaptanımDenp karar versin sizin takım daha çok listede olumsuz etkilemeyelim bana bildirirseniz ona göre adımı abartmaya devam
50 lira ile pro olabiliyorsunHayırlı olsun
Nasıl oldu bu iş, biraz tüyo versen kuzum
Bence de kaptanımKizlar yazsin bakalim canim ne diyorlar
ben 40 bin adimi yapamamGunleri karistirmisim ben ama 2 gunluk sonuc aciklayabiliriz canim denp bildirim yapsin
40 -50 bin adimlar cok valla 15 bin üstüne cikincs benim bacaklar agriyo :)
Ben çok zindeyim herhalde 39 da kaldığımdanben 40 bin adimi yapamam
çok fazla ya.
15 bini zaten bi kere zor tamamladim ayak bilegim koptu.
maşaallah ya:)Ben çok zindeyim herhalde 39 da kaldığımdan
Hımm o tamam canım, ben dereceyle bilmem neyle olan proluğu kovalıyorum50 lira ile pro olabiliyorsun
Proluk ucretleride burs olarak veriliyormuş
Dışım kötü canım sabah gittim operasyon yapilacakDenp dişin nasıl oldu canım ? Umarım daha iyisindir, dünkü adımın kaçtı merak ettim göremedim?
Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verirKaptanımDenp karar versin sizin takım daha çok listede olumsuz etkilemeyelim bana bildirirseniz ona göre adımı abartmaya devam
Canım, çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Operasyon ne zaman ?Dışım kötü canım sabah gittim operasyon yapilacak
Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verir
Beni hiç zorlamiyo dun 40 yapcaktim yogun geçti yapamadımben 40 bin adimi yapamam
çok fazla ya.
15 bini zaten bi kere zor tamamladim ayak bilegim koptu.
Dışım kötü canım sabah gittim operasyon yapilacak
Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verir
12. Gibi alacak lokal anesteziyleCanım, çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Operasyon ne zaman ?
Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalımBeni hiç zorlamiyo dun 40 yapcaktim yogun geçti yapamadım
Cekilcek mi canım dişin
Şuan iyi hissediyorum bebeğimBu hafta listeye almayiz canim haftaya aliriz sorun olmaz sen iyi olda
Aslicim iyiyim bıtanemElhan canım meslektaşım nasılsın, artık bizimle misin? Sayfamız bazen çok yoğun oluyor, takip etmekte zorlanıyorum
Geçmiş olsun canım12. Gibi alacak lokal anesteziyle
Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalım
Allah bağışlasın inşallahBenimki de 29 aylık 6 aydır takip ediyorlar haftaya kontrolümüz var bakalım sonuç ne çıkar.
Canım yaAslicim iyiyim bıtanem
Sen de iyisin inşallah. Derslerden fırsat buldukça geliyorum takıma. Aktif olarak başladım diyete. Ders saatlerim çok dağınık sahile inip yürüyemiyorum evde yürüyünce de başım dönüyor. Tembelin en iyi yaptığı iş mazeret uretmekmiş yaaynen öyle oldum inan ki... Sömestr' de bol bol yürümeyi hedefliyorum . Bizim takımın motivasyonu dikkat çekiyor kalabalık olmamız da kaçınılmaz tabi Saglikli günler dilerim aslicim. MEM' deydin sen değil mi gözünü seveyim yeni projeler geliştirme saglikli kal kuzum..
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla geçecek . Dualarımız seninle12. Gibi alacak lokal anesteziyle
Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalım
Hmm o yirmilik diş zaten adamı yiyiyo bitiriyor ağrısı pis tekrardan geçmiş olsun canım12. Gibi alacak lokal anesteziyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?