Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunleri karistirmisim ben ama 2 gunluk sonuc aciklayabiliriz canim denp bildirim yapsin
40 -50 bin adimlar cok valla 15 bin üstüne cikincs benim bacaklar agriyo :)
ben 40 bin adimi yapamam
çok fazla ya.
15 bini zaten bi kere zor tamamladim ayak bilegim koptu.

Denp dişin nasıl oldu canım ? Umarım daha iyisindir, dünkü adımın kaçtı merak ettim göremedim?
Dışım kötü canım sabah gittim operasyon yapilacak
Kaptanım Denp karar versin sizin takım daha çok listede olumsuz etkilemeyelim bana bildirirseniz ona göre adımı abartmaya devam
Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verir

Kızlar adım olayını fazla abartmışsınız motive olsun derken bu kadar abartmaya gerek varmıydı?? Birden bu kadar yüklenmek eklemlerinize zarar verir
Canım, çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Operasyon ne zaman ?

ben 40 bin adimi yapamam
çok fazla ya.
15 bini zaten bi kere zor tamamladim ayak bilegim koptu.
Beni hiç zorlamiyo dun 40 yapcaktim yogun geçti yapamadım

Cekilcek mi canım dişin

Canım, çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Operasyon ne zaman ?
12. Gibi alacak lokal anesteziyle
Beni hiç zorlamiyo dun 40 yapcaktim yogun geçti yapamadım

Cekilcek mi canım dişin
Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalım

Bu hafta listeye almayiz canim haftaya aliriz sorun olmaz sen iyi olda
Şuan iyi hissediyorum bebeğim Tek kaygım takımın puanı düşmesin, çıktığım eksiye güvenemedim.

İlkine ödem dedik bu da sıvı kaybı oldu, ne olduğu belirsiz acayip bir durum oldu

Elhan canım meslektaşım nasılsın, artık bizimle misin? Sayfamız bazen çok yoğun oluyor, takip etmekte zorlanıyorum
Aslicim iyiyim bıtanem
Sen de iyisin inşallah. Derslerden fırsat buldukça geliyorum takıma. Aktif olarak başladım diyete. Ders saatlerim çok dağınık sahile inip yürüyemiyorum evde yürüyünce de başım dönüyor. Tembelin en iyi yaptığı iş mazeret uretmekmiş ya aynen öyle oldum inan ki... Sömestr' de bol bol yürümeyi hedefliyorum . Bizim takımın motivasyonu dikkat çekiyor kalabalık olmamız da kaçınılmaz tabi Saglikli günler dilerim aslicim. MEM' deydin sen değil mi gözünü seveyim yeni projeler geliştirme saglikli kal kuzum..

Canım ya son dileğin beni tebessüm ettirdi . Ben şuan bakanlığa soru yazıyorum . İl içinde de etkinlik Ah projeler , o argelerden kaynaklanıyor. ben şimdilik ölçmeciyim Çok haklısın, hem uzaktan eğitim , hem memin bitmeyen istekleri . Zor bir dönemden geçiyoruz ama geçecek inanıyoruz . Sahilde yürümek demişsin , nerede yaşıyorsun sen? Ben sokakları denize açılan şehirlere bayılıyorum. Umarım bir gün bende o şehirlerde yaşarım. IStAnbuL’dayken bu mümkündü ama burada en yakın Sapanca o da göl seni burada görmek, hep burada olduğunu bilmek, beraber bir şeyler yapabilmek beni mutlu ediyor , edecek

Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalım
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla geçecek . Dualarımız seninle

Hmm o yirmilik diş zaten adamı yiyiyo bitiriyor ağrısı pis tekrardan geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…