- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
Cok şükürMaşallah ne de güzel ilerliyor evde özel eğitim hoca mı geliyor
Egitim aldığımız hocamizin evlere de gittigini öğrendik hemen rica ettik
Ama gerçekten paraci bir insan degil
Sıkıntıda olduğumuzda yardimci oldu hatta uzaktan destek vermeyi bile teklif etti para almamak icin
Oglumun sansina
Rabbim sifa vesilesini gösterdi diye düşünüyoruz insallah
Allah razıolsun canim ❤❤Sen bizi gelişmelerden haberdar ediverirsen o şahsen bana yeter canım başlamadan önce net bilgileri paylaşırsan ona göre önümüzü görmüş oluruz bizde. planlarımı hep haftalık yapıyorum 1 hafta öncesinden bende. hafta sonuda eşim evde olunca ne zaman kaçamak yapacam oruç hangi gün tutulacak evdekilerin istediği şeyler ne zaman yapılacak hangi yemek hangi gün yenecek genelde hep 1 hafta öncesinden belirlemeye çalışıyorum canım kendim nefsim orucum diyetimle onları dengelemek adına... sende emek veriyorsun allah razı olsun
hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun. rabbimden daha merhametli değiliz o yavruyu annesiz bıraktıysa muhakkak onu karşılaştıracağı güzelliklerde girecektir hayatına. ha bi annenin yerini ne doldurur hiç bir şey. ama allahtan geleni sadece seyretmemiz gerekiyor canım. elimizden ne gelirki. ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin yemekte yeriz wc de çıkarız yani hayat devam eder. bakma böyle yazdığıma haberlere filmlere inan reklamlarda bile ağlayan bi sulu gözümama işte güçlü olmayı bilmek varya hani kendi ailen kendi psikolojin varya bu sebepten ötürü takımı bırakmamanı tavsiye ederim. free de devam edeceksin sanırım gitmenden çok daha iyi bu canım. babaannene çok geçmiş olsun allah sizlere bağışlasın.
ah canım sende sağlık sorunlarınla çok uğraşmışsın allah şifanı versin.
yaa takılıyoz ediyoz zayıflama seni yeneyim diom ama zayıfla sen ben seni yenmek istemiom sıralı mezuniyetimiz olsun. sen mezun ol inşallah arkandan da bizler gelelim. açıkçası önümüzden çekil şekercimartını da kafana takma. akşam ekmek yeme tartıya kadar. hatta tartıdan önceki son 2 günde ekmek hiç yeme.(5 gün yiyosun sonuçta)ödem yapacak şeylerde yeme bulgur lahana vs. tartıdan 1 gün öncede spor yapma. menülerin genelde güzel zaten senin. çiğ sebzeye ağırlık ver günlük lavaboya çıkmış ol muhakkak... ben seni tutuyorum
bu mücadelende her türlü eksiğin ihtiyacın için rabbim yardımcın olsun canım.
ne mutlu ne büyük başarı tebrik ederim canım
teşekkürler kaptancım emeklerine bugün su orucu yapıyorumZipzip-
kızlar tebrik ediyorum her zamanki gibi harika adımlarınız sağlıkla kalın![]()

sadece 100gr eksiyim. Ama 3 gündür dolunay var ve dolunayda ekstra ödem olurmuş kilo vermek zorlaşırmış vs gibi etkileri varmış bu yüzden de etkilerini azaltmak için oruç tutmak önerilirmiş. Bugün dolunayın son günü. İnşallah dolunaydandır diyorum ve cumaya güzel bir eksi görecem diye evrene mesaj gönderiyorum