• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeni Yıl Kampı Listesi

Merhaba Canlar ❤️❤️❤️
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )

Zipzip- Zipzip- PAPATYAM PAPATYAM @asysss Tesnim1903 Tesnim1903 @missadangel madamhd madamhd Hepfitim Hepfitim sleepy angel sleepy angel Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 Zeynolin44 inci-tepik inci-tepik asliogretmen asliogretmen birbeste birbeste selensu82 selensu82 Kahvesel Kahvesel @Eliff Eylull sudem34 sudem34 N Nidsalii sonngulen sonngulen AseliccA AseliccA @birazhuzurdu2008 S Sevincoz Cordelia Cordelia @Sevgi22884550 Tutku44 Tutku44 @Elhan enerji_kusagi enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Tek kelimeyle muhteşem 🥰 Ben varım Felicio Felicio . Eline sağlık canım.💐💐

Yüzündeki güller hiç solmasın inşallah canım :KK200: tamam canim yarın bitiş inşallah sende bize lazımsın :KK36:

Canım emeklerin için çok teşekkür ederimmmmmn aşağı yukarı uyacağım inşallah bu kampa toplu kamplar heyecanlı olur sanırım :KK55: benim ilk kampım sizlerle :KK49:

Gözünaydın hedefini en kısa sürede üzerinde görürsün inşallah canım
Amin teşekkür ederim 🤩

En iyisini yaptın canım 💕 Bize de haber ver 💕
😘😘
Hatice canım gittin mi diyetisyene??🤔🤔🤔
Anlattın mı bilmiyorum kaçırdım mı acaba???😍😍😍
Gitmedim canım daha haftaya salı gününe verdi randevuyu
Tartım geldi kızlar:KK73:
Güle güle kullan canım
D Dileksnr Dilekçiğim hayırlı haberlerini bekliyorum canım 😘
😘😘
Süpersin. Çok güzel enerji ve azim veriyorsun. ♥️
🥰Sağol canım😘😘😘

Valla kızlar yaptığım sporu adımları anlattım hocaya sagolsun çokta iyiydi ilgilendi
Zaten pek bisey de yapmiyomuşum
Böyle ilerlememi söyledi sadece yoğun yaptığım gün diger günü dinlenmemi söyledi neyseki motivem yükseldi tekrar bi kaldı diyetisyen haftaya onuda hallettim mi tamamdır

😘😘

Gitmedim canım daha haftaya salı gününe verdi randevuyu

Güle güle kullan canım

😘😘

🥰Sağol canım😘😘😘

Valla kızlar yaptığım sporu adımları anlattım hocaya sagolsun çokta iyiydi ilgilendi
Zaten pek bisey de yapmiyomuşum
Böyle ilerlememi söyledi sadece yoğun yaptığım gün diger günü dinlenmemi söyledi neyseki motivem yükseldi tekrar bi kaldı diyetisyen haftaya onuda hallettim mi tamamdır
Senin adina sevindim canim artık icin daha da rahat bir şekilde atacaksin adımlarını...

Zipzip- Zipzip-
Screenshot_20201230-175940_Pedometer - Step Counter.webp

N Nidsalii

Masallah 4 günde 1.9 cok iyi. Kg. Çok muydu o arkadaşın ya da diyete ilk başlaması mı idi canim. İkiside degilse daha harika bu sonuç :KK49:
Orucumda tam zamanina denk geldi desene dolunayida mi hesaba katacaz yaaa :KK43: her seyde bize karşı hersey... ne zaman bitecekmis peki. Tarti günü ödemsiz olalım da yeter artik :) 100 gr.a uzulme canim sen kacamak yapmadiysan gönlün ferah olsun
Yok canım arkadaş diyete yeni başlamamıştı ve kilosu 60 civarıydı 5li rakamlara inmeye çalışıyordu. Menülerimi paylaşıyorum canım listelere uyuyorum onun dışında bişey yemedim. Dolunay bugün son diye biliyorum.

Sagol canım eline saglık .buna pazartesımı başlıcaz nasıl olacak yoksa yarından itibaren mi başlamak uygun olur.
Nasıl istersen canım 💕 yapmak isteyenler için liste paylaştım ❤️
Biz bir kaç kişi 4 ocakta başlayacağız 💕 seni de görmek isteriz aramızda 💕

Back
X