• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok şükür
Egitim aldığımız hocamizin evlere de gittigini öğrendik hemen rica ettik
Ama gerçekten paraci bir insan degil
Sıkıntıda olduğumuzda yardimci oldu hatta uzaktan destek vermeyi bile teklif etti para almamak icin
Oglumun sansina
Rabbim sifa vesilesini gösterdi diye düşünüyoruz insallah

Allah razıolsun canim ❤❤
İnşallah biz de iyi insanlarla karşılaşırız bu konuda çok somurgen bir sistem mi diyeyim oluşum mu diyeyim bilmm çok fahiş fiyatlar duyuyorum

Etiketi konu oralardan başladı diye yaptım, çoğunu genel yazmaya çalıştım çünkü ayrıca da bir stres vardı ortalıkta. Doğrusu alındığım kısmı; aramızda bir kaç kez 100 bin adım esprisi dönmüştü, onu ciddi sanıp kasıtlı öyle yazdığını düşündüm. Ki baksana sen görmemişsin bile 😕 Gerçekten çok talihsiz olmuş. 100 muhabbeti denk gelmese yazmayacaktım bile. Keşke şu İsveçli bilim insanları zamanı geri almayı da bulsaydı ☺
Hem o zaman bileğinin iyi olduğu zamanlara kadar gidebilirdik 😙
Bileğim için artık çok geç ama iyi dileklerin için teşekkür ederim 😊
Forum çok kalabalık ve canlı,o yüzden her yazılanı takip etmiyorum.Aranızda dönen espriden haberim olmadığı gibi laf sokma amacım da yoktu.Neyse yanlış anlamının çözülmesine sevindim.Umarım bundan snrası takım olarak keyifli olur herkes açısından.

Yeni Yıl Kampı Listesi

Merhaba Canlar ❤️❤️❤️
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )

Zipzip- Zipzip- @PAPATYAM asysss asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal asliogretmen asliogretmen birbeste birbeste @selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull @sudem34 @Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz Cordelia Cordelia @Sevgi22884550 @Tutku44 @Elhan @enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Ne gün başlıyoruz tatlım?

Canımsınnn :KK200: Yüzümde güller açtırdın. Dikkat et canım kendine, çok yüklenme e mi? Sen bize pardon bana lazımsın 😉:KK60:
Yüzündeki güller hiç solmasın inşallah canım :KK200: tamam canim yarın bitiş inşallah sende bize lazımsın :KK36:
Yeni Yıl Kampı Listesi

Merhaba Canlar ❤️❤️❤️
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )

Zipzip- Zipzip- @PAPATYAM asysss asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal asliogretmen asliogretmen birbeste birbeste @selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull @sudem34 @Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz Cordelia Cordelia @Sevgi22884550 @Tutku44 @Elhan @enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Canım emeklerin için çok teşekkür ederimmmmmn aşağı yukarı uyacağım inşallah bu kampa toplu kamplar heyecanlı olur sanırım :KK55: benim ilk kampım sizlerle :KK49:
Tartım geldi kızlar:KK73:
Gözünaydın hedefini en kısa sürede üzerinde görürsün inşallah canım

Yeni Yıl Kampı Listesi

Merhaba Canlar ❤️❤️❤️

Sagol canım eline saglık .buna pazartesımı başlıcaz nasıl olacak yoksa yarından itibaren mi başlamak uygun olur.

Canım aslında menü güzel uygulanabilir. Bu listeyi aldığım arkadaş yaptığı hafta 1.9 kilo vermişti ve sadece 4 gün yapmıştı. Gel gör ki ben bu sabah bi tartılıyım dedim tartılmaz olaydım :işsiz: sadece 100gr eksiyim. Ama 3 gündür dolunay var ve dolunayda ekstra ödem olurmuş kilo vermek zorlaşırmış vs gibi etkileri varmış bu yüzden de etkilerini azaltmak için oruç tutmak önerilirmiş. Bugün dolunayın son günü. İnşallah dolunaydandır diyorum ve cumaya güzel bir eksi görecem diye evrene mesaj gönderiyorum :dua:
Masallah 4 günde 1.9 cok iyi. Kg. Çok muydu o arkadaşın ya da diyete ilk başlaması mı idi canim. İkiside degilse daha harika bu sonuç :KK49:
Orucumda tam zamanina denk geldi desene dolunayida mi hesaba katacaz yaaa :KK43: her seyde bize karşı hersey... ne zaman bitecekmis peki. Tarti günü ödemsiz olalım da yeter artik :) 100 gr.a uzulme canim sen kacamak yapmadiysan gönlün ferah olsun

Back
X