Konuyu kapatalim canim hirsi olanlar kendine zarar verirCanim odegilde birbirlerini yenmek icin hırs yapan gene senin takim arkadasin listede olan kisiler baska takimdakilerle yarisiyosun sen kendi takimindaki kisiyi alt etmek icin degil ne dönüyo anlamis degilim cok sacma bize yakismayan şeyler var burda kimse kusura bakmasin neyin hırsi bu
Süpersin canımTum konuları kapatip Yeni yila guzel bir baslagic yapalim
selensu82
PAPATYAM
birbeste
sleepy angel
Tesnim1903
sudem34
sonngulen
Denp
madamhd
Zeynolin44
@icell_84
S Sevincoz
@birazhuzurdu2008
Tutku44
asliogretmen
Kahvesel
inci-tepik
Wilma11
Cordelia
Kirmizi pabuc
Hepfitim
D Dileksnr
@felico
T timesinfinity
E Elif_Eylul
N Nidsalii
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
Ben yokum canim busefer bastanda dedigim gibiKonuyu kapatalim canim hirsi olanlar kendine zarar verir
Yok yok gitmiyoruz bir yere hedeflerimize ulaşmaya daha yolumuz uzunCanım yapmayın böyle gitmeyin
Tabiki Kaptanim hakkın ödenmez senide üzdüysek affola artık eski düzene döneriz hep beraber ❤Mutlu huzurlu bir ortam istiyorum canim
Kavga gurultu hic bana gore degil
Boyle devam ederse dayanamam
O kadar emek veriyorum adim yarismasi ,menu takibi karşılıgi bu mu olmalı
Boşver canım fazla hırs zarar anlayanaCanim odegilde birbirlerini yenmek icin hırs yapan gene senin takim arkadasin listede olan kisiler baska takimdakilerle yarisiyosun sen kendi takimindaki kisiyi alt etmek icin degil ne dönüyo anlamis degilim cok sacma bize yakismayan şeyler var burda kimse kusura bakmasin neyin hırsi bu
❤❤❤❤❤Tum konuları kapatip Yeni yila guzel bir baslagic yapalim
selensu82
PAPATYAM
birbeste
sleepy angel
Tesnim1903
sudem34
sonngulen
Denp
madamhd
Zeynolin44
@icell_84
S Sevincoz
@birazhuzurdu2008
Tutku44
asliogretmen
Kahvesel
inci-tepik
Wilma11
Cordelia
Kirmizi pabuc
Hepfitim
D Dileksnr
@felico
T timesinfinity
E Elif_Eylul
N Nidsalii
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
Yapma kuzu yaBen yokum canim busefer bastanda dedigim gibi
Haticem gitme yaHepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum gruptan
Inşallah herkes hedefine ulaşır
Hayırdır canım sana ne oluyor bari sen yapmaArkadaslar herkes kendine iyibaksin yolun sonu banada göründüZipzip- senin emegin bende çok büyuk kalin saglicakla
Gitmiyorum canım bende sizleri çok seviyorum ❤❤Haticem gitme yabiz seni, sohbetini, menülerini, sporunu çok seviyoruz. Birlikte ulaşalım hedefimize. Senin için yapabileceğimiz bir şey varsa söyle lütfen.
Kacamak mi yaptin E Elif_EylulHayırdır canım sana ne oluyor bari sen yapma
Ama ben anladım listeye girecem demiştin şimdi korktun dimi
Tanimamissin canim beni ben oyle seylerden korkmam donen dolaplardan korkarimHayırdır canım sana ne oluyor bari sen yapma
Ama ben anladım listeye girecem demiştin şimdi korktun dimi
Guzel eksi tebrik ederim canım 200 gram daha verseydin listeye alirdim artik haftaya kaldıGünaydın kızlar.
Geçen cuma 86,7 kg.
Güncel 86.00 kg. 31/12/2020
Fark: -700 Gr.
Yüzde: 0,81
Teşekkürler canım. Belki cuma tartilsam olurdu. Kısmet. Ben zaten haftaya girmek istiyorum.Guzel eksi tebrik ederim canım 200 gram daha verseydin listeye alirdim artik haftaya kaldı
Güzelim hep bu kisvelerden yanlis anlaşılıyor boşverin kapandı gitti mevzu herkes hedefine kitlensinŞimdi şöyle diyeyim ben sadece sürekli ismimin anılmasından rahatsız oldum bu kadar dun bisey demedim sadece yanlış yapmıyormuşum dedim ve bu lafım üzerine yakıştıramadım denildi ne yaptım veya ne dedimki ben de üzülüyorum burasi olmasaydi veremezdim kilo 6 kasımdan bu yana 15 kilo verdim asla kimseyi kirmak da istemedim dünde söylediğim gibi birini kırdaysam özür dilerim
Alttaki msj efsaneeTanimamissin canim beni ben oyle seylerden korkmam donen dolaplardan korkarim
Wuhhuuu harikasın canım tebrik ederim ❤Günaydın kızlar.
Geçen cuma 86,7 kg.
Kalabalık bir grubuz ve anlaşmazlıklar olabilir canım. Böyle her olayda 3-5 kişi gidecekse takım diye bişey kalmaz zatenTanimamissin canim beni ben oyle seylerden korkmam donen dolaplardan korkarim
Listede adını görünce çok sevindim canımGitmiyorum canım bende sizleri çok seviyorum ❤❤
Kalsaglicakla madamimKalabalık bir grubuz ve anlaşmazlıklar olabilir canım. Böyle her olayda 3-5 kişi gidecekse takım diye bişey kalmaz zaten
Güzel canım tebrikler
Harika eksiGünaydın güzeller kutlama yapmayacağım aksam ama cıs bir sey sipariş verdim antepten o bugün gelirse diye yer açıyorum gelmezse yarin yerim ama yiyecem illaki bilginizeo yüzden buhun tartıldım yani Zipzip-
Eki Görüntüle 2750837
Gecen hafta 62.2
Bu hafta 61.0
Fark 1.2
Güzel canım tebrikler
Güzel eksi canım tebriklerGünaydın kızlar.
Geçen cuma 86,7 kg.
Sen bilirsin canım Allah’a emanet olKalsaglicakla madamim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?