Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sağol
Günaydın
yılın son günü güzel geçsin hepimiz için
Inşallah öyle olur ❤❤❤
Günaydın ⚘⚘⚘⚘
Arkadaslar herkes kendine iyibaksin yolun sonu banada göründü Zipzip- senin emegin bende çok büyuk kalin saglicakla
Gitme kuzum biz seni seviyoruz ❤❤❤
Günaydın
Değerli 6.takim üyeleri
Günaydın canım...

Allah aşkına giden sessizce gitsin valla dır dır dır bi susmadınız ben yaşlıyım kafam götürmüyo artık
olayımıza dönelim daha kimse bişey yazmasın yahu bizede yazık oku oku bitmedi
hiç mi dert yaşamadınız yaa en ufak şeyler büyüyo da büyüyo bu ne

Kg. veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederimmm hatice özellikle seni harikasın canım

Canım kaptanım Zipzip- böyle gelmek istemezdim ama çok kilo aldım pazartesi diyetisyene başlayacağım ne zaman gruba dahil olabilirim
Bu nicki nereden hatırlıyorum, tabiki geçen seneden hatırlıyorum Demek ki o dönem zayıflayanlar hep geri dönecek, aynı benim gibi.
Hoşgeldin canım

Zipzip- kaptanım tilki misali senin dükkana dönüp duruyoruz, aman galeyana gelip kepenkleri indirmeyesin
iyi ki varsın sen

Teşekkür ederim ablacım

Evet iyiki varsın kaptanım hic bi yerde yoktur senin gibisi

Ben 5.6 defa çıkıyorum büyüğe
Yemek ten sonra özellikle çıkıyorum

Canım kaptanım Zipzip- böyle gelmek istemezdim ama çok kilo aldım pazartesi diyetisyene başlayacağım ne zaman gruba dahil olabilirim
Canim hosgeldin kac kilo oldunahh bi ara seninle kizimin pantalonlarina bile giriyorum diye muhabbet ediyoduk niye böyle oldu ama yine olur hatta kalici olur inaniyorum sen yaparsin
Ben de onu dicektim biraz daha evrene mesaj gondersek eski grup toplancak resmen inaniyorum olacak hepsi geri gelecek

Ben 5.6 defa çıkıyorum büyüğe
Yemek ten sonra özellikle çıkıyorum
haftada 5.6 demi evet de bana
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaa Zipzip- Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette

Bağırsak deyince iştahım kapanıyor doğru ismi bulmuşsun canım Sen bu konuda bilgilendir beni elinde kür vs varsa birlikte Özel bir şeyler hazırlayalım güzel grubumuz için

Bağırsak deyince iştahım kapanıyor doğru ismi bulmuşsun canım Sen bu konuda bilgilendir beni elinde kür vs varsa birlikte Özel bir şeyler hazırlayalım güzel grubumuz için
haklısın ıyyy lı bir konu
o halde isim bağırsak kampı olsun...
günlük yenecek yiyecek vs. kabataslak bir liste hazırlayım ben sizlerle ekle çıkar yaparız tamam mı...
çünkü her gün aynı şeye alışıyo bağırsak çalışmaz oluyo
her gün değişik bişiler olsun diyorum
teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…