Çok üzülürüm sakın gitme sen grubun neşesisin olur mu sensizBusefer şaka yapmiyorum canim
Canım sağolHayırlı olsun canımbir yastıkta kocasınlar
nereye gidiyorsun ? Gitme.
Çok uzun eleştirdiniz bende şüpheye düşmeye başladım ama etkiye tepki diye birşey var olaylar böyle gelişti diyelim
Dolunaydan hepimiz gergin olabiliriz bence karar almak için doğru bir gün değil
@incibilal Bu hafta az oldu cnm ama onumuzdeki hafta duzene girecek. Regldim zaten yni bitiyor hayirlisi bakalim.sen beni gecmissindir
Haftaya 2 katı 3 katı bekliyorum senden mesaj biraz kaydı ama
Günaydın doğasever dostum
Nickini değiştirmişsin güle güle kullan canım
Inşallah öyle olur ❤❤❤Günaydın
yılın son günü güzel geçsin hepimiz için
Günaydın ⚘⚘⚘⚘Günaydın
Gitme kuzum biz seni seviyoruz ❤❤❤Arkadaslar herkes kendine iyibaksin yolun sonu banada göründüZipzip- senin emegin bende çok büyuk kalin saglicakla
Günaydın canım...Günaydın
Değerli 6.takim üyeleri
Teşekkür ederim canım valla pek keyifsiz çıktım ama sonuç beni de çokk mutlu ettiYaaa bu ne güzel bir sonuçturişte senin motivasyonun bu
Maşallah sana canım ya
Tebrikler
Seni geçicem migiİlk hedefine az kaldı 8 kg gider inşallah bende 80 e ulaşmam lazım bı an önce
Günaydın canım vâlla Hatice sıkı takipcinim bir yere gitme..Yarın tartilcaktım vazgeçtim
Geçen hafta 101.700
Bu hafta 98.400
Giden 3.300 gr
Yüzde 3,24
Ohooo ben uyumuyorum o zamanTeşekkür ederim canım valla pek keyifsiz çıktım ama sonuç beni de çokk mutlu etti
Seni geçicem migi
Yok yok gitmiyorum canım benim hedefime burda ulaşicamGünaydın canım vâlla Hatice sıkı takipcinim bir yere gitme..
Gidersenböyle kalırım
Uyu uyu keyfine bak senOhooo ben uyumuyorum o zaman
Bu nicki nereden hatırlıyorum, tabiki geçen seneden hatırlıyorumCanım kaptanımZipzip- böyle gelmek istemezdim ama çok kilo aldım pazartesi diyetisyene başlayacağım ne zaman gruba dahil olabilirim
Allah aşkına giden sessizce gitsin valla dır dır dır bi susmadınız ben yaşlıyım kafam götürmüyo artık
olayımıza dönelim daha kimse bişey yazmasın yahu bizede yazık oku oku bitmedi
hiç mi dert yaşamadınız yaa en ufak şeyler büyüyo da büyüyo bu ne
Kg. veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederimmm hatice özellikle seni harikasın canım
Evet iyiki varsın kaptanım hic bi yerde yoktur senin gibisiBu nicki nereden hatırlıyorum, tabiki geçen seneden hatırlıyorumDemek ki o dönem zayıflayanlar hep geri dönecek, aynı benim gibi.
Hoşgeldin canım
Zipzip- kaptanım tilki misali senin dükkana dönüp duruyoruz, aman galeyana gelip kepenkleri indirmeyesin
iyi ki varsın sen
Canim hosgeldin kac kilo oldunCanım kaptanımZipzip- böyle gelmek istemezdim ama çok kilo aldım pazartesi diyetisyene başlayacağım ne zaman gruba dahil olabilirim
Ben de onu dicektim biraz daha evrene mesaj gondersek eski grup toplancak resmenBu nicki nereden hatırlıyorum, tabiki geçen seneden hatırlıyorumDemek ki o dönem zayıflayanlar hep geri dönecek, aynı benim gibi.
Hoşgeldin canım
Zipzip- kaptanım tilki misali senin dükkana dönüp duruyoruz, aman galeyana gelip kepenkleri indirmeyesin
iyi ki varsın sen
haftada 5.6 demi evet de banaBen 5.6 defa çıkıyorum büyüğe
Yemek ten sonra özellikle çıkıyorum
Tebrik ederim canım o nasıl eksi öyle diğer grupların ağzı açık kalacakKızlar haydi silkeleniyoruz hemencik dostu düşmanı güldürmeyelim bomba gibiyizayrıca Hepfitim seni gecicem kız az kaldı
Bağırsak deyince iştahım kapanıyorhaftada 5.6 demi evet de bana
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaaZipzip- Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette
haklısın ıyyy lı bir konuBağırsak deyince iştahım kapanıyordoğru ismi bulmuşsun canım Sen bu konuda bilgilendir beni elinde kür vs varsa birlikte Özel bir şeyler hazırlayalım güzel grubumuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?